Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 154
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Наскоро си взех това глосче NL BEAUTY GLOSS BOSS Гланц за устни, Mocha magic, има ги в момента в Лили още на промоция. В шишенцето цветът изглежда доста тъмен, но може да се носи както самостоятелно, така и като топинг върху друго червило отгоре. Много приятно ухае!
Подобен топинг ефект може да се постигне с повечето глосове  от дрогериите Лили и ДМ. Вчера разглеждах тези на Катрис и съм приятно изненадана.

# 76
Копче, лепкаво ли е това?

Май наистина олио търся. Но ако имате по-бюджетни предложения, ще съм много благодарна.

# 77
Есенс, Катрис имат хубави олиа.

# 78
Дааа, олиото на Есенс аз страшно много го харесвам. Цвят Pink champagne май се доближава до това което се търси, макар че не е толкова наситено.

# 79
  • София
И аз ползвам lip oil на Ессенс, подариха ми го, а се влюбих. Моето почти няма цвят - 01 е, така ми е универсално и го ползвам върху повечето ми матови червило за свежест и ми е приятно като усещане. Няма как да не е лепкаво, но не е много, попива, не залепват устните една за друга, но коса може да се лепне.

# 80
Много, много благодаря! Значи търся Есенс олио. 
Супер сте! Flowers Hibiscus

# 81
  • София
Не съм сигурна, че точно този ефект търсиш, но поне е евтино, така че пробвай.

# 82
Не съм сигурна, че точно този ефект търсиш, но поне е евтино, така че пробвай.
И аз не съм Grinning
Утре може би ще успея да пробвам.

Но ако междувременно някоя мацка се сети и нещо друго, с наострени уши съм Simple Smile

# 83
Aз харесвам в цвят 102 , уникален блясък и обем дава .

# 84
  • София
Копче, лепкаво ли е това?

Май наистина олио търся. Но ако имате по-бюджетни предложения, ще съм много благодарна.
Не е толкова лепкаво, както това на Mac, което имам и харесвам. По тънко се усеща на устните нанесено. По-леко, но много лъскаво и сиропирано точно!

# 85
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали основа за сенки? Благодаря!

# 86
# 87
  • волно калдъръмче
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали основа за сенки? Благодаря!
Аз слагам коректор и напудрям.

# 88
Здравейте, имам нужда от помощ за визии и покупки. Предстои ми събитие, за което не успях да запазя час за грим и ще трябва сама да се справя. Ще бъда облечена в турско синьо. Най- много ме притеснява избора на палитра за сенки, руж и червило. Косата ми е тъмно руса, с неутрален към леко розовеещ тен съм, черни вежди, паднал клепач( винаги е било така, не е от възрастта).

# 89
Бих пробвала нещо такова като визия, дали ще се чувствам добре:

Може би малко по-малиново червилото. На очите може и с бронзър да се постигне този ефект.

Общи условия

Активация на акаунт