Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 59 250
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Шоколадка, последно си купувах от моливите на Виктория Бекъм и съм супер доволна. Ако искаш по-луксозен продукт ги препоръчвам, мисля че има цвят, какъвто търсиш.
Ами, честно казано, предпочитам да инвестирам в по-луксозен, защото все пак се слага в деликатна зона. Не че цената винаги е гаранция, но съм имала на по-бюджетни марки и не съм останала очарована - или ми дразнят очите, или не са достатъчно пигментирани. MUFE имаха преди, но скоро не съм гледала. Имах на Шанел, но много бързо изсъхва някак и "не пише". Urban Decay също ми бяха любими. Аа, и Никс имаха точно цветът, който търся, но... познайте Joy Отново е спрян!
Ще погледна VB. Благодаря за съвета Hug

# 646
Галя, страшно красива си! Има нещо много екзотично в теб Simple Smile
Очна линия аз слагам като погледна директно в огледалото без да дърпам или свивам очите си. И както гледам правя една линия, която започва от края на долния клепач и сочи към края на веждата. Така създавам котешкия издължен ефект. След това пускам втора линия към клепача и попълвам празното пространство, което е нещо като триъгълник.

# 647
Благодаря, Tulip🌷Всеки ден се мъча, но накрая се получава прилично. Просто не мога да рисувам и това допълнително усложнява нещата.Joy
Тюркоазеното и кафявото са невероятна комбинация, аз не съм толкова смела.

# 648
  • София
Galya_Dimitrova много хубав грим и визия! За очната линия, само на затворно око мога да преценя, доколко е прецизна.

За тюркоазеният молив- такъв съм имала на MUFE и слагах във водната линя, но в един момент прозрях, че ме състарява много. Може би и техниката ми не е била добра. Но, добър аналог на този молив имат H&M, които са фантастично добри!

# 649
За тюркоазен молив препоръчвам MicroLiner Ink молива на Shiseido.

Да си кажа обаче, че при тези автоматични моливи няма завъртане назад, тоест прибиране, и се чупят доста лесно.

Затова пък са удобни и правят тънка линия, както и не се размазват.

# 650
Galya,много хубава визия,кожа…според мен и по-смели цветове упражнявай👍

# 651
Взех си сета на Nl молива 01 и chocolate milk червилото. На момичетата в тик ток изглеждаше добре ,но мен ме прави като болна и ми се струва ,че момичетата май са слагали цвят 05 ,а не 01 ,защото този се слива с червилото ,а тяхния беше кафяв .
Направо се разочаровах

# 652
Уф, не мога да се снимам. Обикновено слагам светло топло кафяво в водната линия на окото и след това отгоре слагам леко от тюркоазения(син или зелен понякога). И съвсем малко над очната линия.
Скрит текст:
, но без да е толкова драматично. Всъщност се забелязва, че съм с тюркоазен/син молив, само ако се загледаш отблизо. Стои много хубаво и доста пъти са ми правили комплименти, включително и хора, които с това се занимават.
Любима визия ми е това, понеже съм с много тъмно кафяво око и все с грим в тази тоналнот една тюркоазена линия хем ме разнообразява хем не излизам от зоната си на комфорт много много Satisfied

последно си купувах от моливите на Виктория Бекъм и съм супер доволна.
Лола от къде купуваш продуктите на ВБ ?

# 653
От нейния уебсайт. Много често има безплатна доставка, а за първа поръчка има 10% код.
Наскоро видях, че са започнали да продават нейни продукти в някои магазини в UK и във Франция, но не обърнах внимание кои.

# 654
  • София
Скрит текст:
Уф, не мога да се снимам. Обикновено слагам светло топло кафяво в водната линия на окото и след това отгоре слагам леко от тюркоазения(син или зелен понякога). И съвсем малко над очната линия.
Скрит текст:
, но без да е толкова драматично. Всъщност се забелязва, че съм с тюркоазен/син молив, само ако се загледаш отблизо. Стои много хубаво и доста пъти са ми правили комплименти, включително и хора, които с това се занимават.
Любима визия ми е това, понеже съм с много тъмно кафяво око и все с грим в тази тоналнот една тюркоазена линия хем ме разнообразява хем не излизам от зоната си на комфорт много много Satisfied

Скрит текст:
последно си купувах от моливите на Виктория Бекъм и съм супер доволна.
Лола от къде купуваш продуктите на ВБ ?
[/quote]
Именно, и аз слагам съвсем деликатно. Личи, че е тюркоазено, само ако се вгледаш Simple Smile Иначе съм съгласна, че синьото (особено тъмносиньото и турското) състаряват. Чисто зелено не е толкова зле, но с тюркоазът е най-добра комбинацията. Важен е самият подтон - трябва да е топъл..Същото важи и за кафявите моливи, но тук мога да напиша дисертация и няма да ви го причинявам Joy
Аз бях открила един синьо-тюркоазен на Golden Rose, но той ужасно се рони и не може да се подостри като хората, защото почти всичко остава в острилката. Това само при този цвят се получава. Имам и в други и там няма проблем...
Автоматичен бях намерила на марката на ДМ, но той пък много бързо свършва, а и вече го няма по магазините.
Ще пробвам Виктория обезателно и ще дам отзиви после Simple Smile

# 655
Обожавам тюркоазени моливи, от много години нося на UD и Шанел.

# 656
Да се включа с отзив за молива на Shiseido в цвят teal. Представях си цвета по-ярък и тюркоазен, но се оказа по-скоро мютнат. Прикачам снимка Grinning

На клепачите стои иначе много красиво, изсветлява очите по някакъв начин, но определено не привлича толкова внимание колкото тюркоазеният цвят, който също ми е любим Grinning

# 657
  • София
Обожавам тюркоазени моливи, от много години нося на UD и Шанел.
Моите фаворити са също Heart Eyes Може ли номерче на тюркоазен молив на Шанел, за да погледна? Аз от години ползвам и обожавам 66 - просто няма друго такова кафяво за мен. Супер траен, супер лесен за нанасяне, абе въобще приказка. Единствен проблем е, че невинаги е наличен, а и често попадам на такива с вероятно изтекъл срок и стават твърди.. Затова Шанел вече само от сайта. Тук им нямам доверие много-много, а и асортиментът в, и без друго малкото магазини, предлагащи марката, е направо потресаващ. Няма почти нищо налично Sad

# 658
О, всичко си има! Аз съм клиент на Шанел в Леро. Отсега запазвам коледните колекции. Щъм излязат пролетните веднага и желаното от тях.

# 659
  • Бургас
Охххх, искам да я видя тази тюркоазена и разновидностите й визия!
Обожавам грим в синята гама!
Въпреки,че ходя само със син молив и синя спирала!

Общи условия

Активация на акаунт