Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 584
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Не знам вече да се смея ли, да плача ли 🤔 Днес първи час по химия
Скрит текст:
Сярата мирише на пръд.я и ако пръд...ш до вулкан няма да се разбере, че си ти
До къде ще се стигне, че да стане един урок интересен ¯\_(ツ)_/¯

# 181
Ахахаха......веднага им е станало интересно.
Моят утре има химия за първи път, но са при същата госпожа по ЧП, та не очаквам някакви изненади.

# 182
  • Бургас
Моят каза, че физиката е интересна, което е добре.
Същото каза днес и наборката.

Днес първи час по КМИТ, утре входно ниво. Кога точно преговориха материала?!

В Школо още сме шестокласници. Не ми е добавен и първолакът.

# 183
  • Варна
И дъщеря ми днес ще прави входно по КМИТ. Вече правиха по ИИ и по Технологии. Другата седмица - по Музика, История, География и Математика. По другата - по БЕЛ и Английски.
Тя се притеснява само за това по Музика, защото там са с нова госпожа и първия час много се карала, че нищо не знаят и доста ги стреснала.

# 184
  • ту тук, ту там
Селесте, за първолака в Школо - ти заявявала ли си достъп за него? Той няма да ти се появи автоматично. Някъде в профила ти има в менюто “Заяви достъп” и подаваш заявка, после някой трябва да я одобри (от училището) и тогава ще ти се появи.

# 185
  • Бургас
Разсмяхте с тази воняща сяра 😂😂😂
На моя му е интересно по биология и химия. Днес ще имат физика.
В школо са нанесени контролни и класни.
Не съм ги разгледала.

Енергийни не пие. За алкохола не проявява интерес. Само бира си отпива по няколко глътки от моята.

# 186
  • София
Тия енергийните са супер гадни, не знам какво им харесват.

При нас директорката е казала, че ако пушат, да е извън училище....

Сериозно ли???? Значи като не на територията на училището...всичко е точно.

Сериозно.
Подходила е със хумор и децата са я разбрали. При нас никой не пуши на тази възраст, не знам как е в другите класове.

Ако на някой от София му трябва Книга за ученика на Архимед, да ми пише, че съм купила две.
Продавам чисто нова за 10 лв (корична цена 17,80).  Лично предаване тия дни някъде на метрото в центъра.

# 187
  • Бургас
Елени, пробвах да заявя, но ми излиза "Грешка. Училището не е качило база данни за тази година." Затова и реших, че от училище явно се бавят с нещо.

# 188
  • ту тук, ту там
А, да, възможно е. 😊
Просто аз миналата година доста време почаках да се появят автоматично, защото не знаех, че се иска нов достъп за второто дете, та реших да ти подскажа. ☺🤗

# 189
  • София
Здравейте, идвам със странен въпрос. На изпита по математика помня че им даваха по 1 лист на задача за втората част. Листовете какви са - бели вероятно?
На моят от школата им искат домашните на отделен лист и обмислях, че ако трябва да пише на изпита на бели, дали не е добре да свиква от сега. Така или иначе краснописът е толкова под нулата, че като пише без редове става съвсем страшно. А ми се ще малко поне да го овладее това умение.

# 190
Ако не се лъжа, по 1 страница на задача от втори модул. Няма редове, ще свикват да пишат подредено, имат цяла година.

# 191
  • София
Е, как страница на задача! Не е ли лист, на който можеш да пишеш и от двете страни?
Вероятно до изпита ще се изговори това сто пъти, ама сърце майчино не трае. Ще го накарам да пита учителката.

# 192
Ще имат ли входни по биология, физика и химия?

# 193
  • София
Е, как страница на задача! Не е ли лист, на който можеш да пишеш и от двете страни?
Вероятно до изпита ще се изговори това сто пъти, ама сърце майчино не трае. Ще го накарам да пита учителката.
По един лист на задача, на който се пише и от двете страни. Така изглежда свитъкът https://drive.google.com/file/d/1Lc3mdY7HOh1qWp9DDrcTdZwxaL6iHYz … /view?usp=sharing Единствената разлика сега е, че няма място за 19 и 20 задача, защото и те вече са със затворен отговор.

# 194
Явно грешно съм запомнила, че е само страница.

Общи условия

Активация на акаунт