Предаване преди обед бтв

• 18 409
  • 360
  •   1
Отговори
# 15
  • Beyond the stars
Сашо и Деси бяха глътка свеж въздух на фона на вещерския съвет при Гала. Гледах, когато се случи да съм вкъщи и ми харесваха и темите, и химията между тях като водещи.
Оля харесвам по принцип, но не съм убедена, че това е нейното аплоа.
Останалите дори не заслужават коментар.

# 16
Кеворкян понякога пише добри статии, доста остро, но ... пълната истина. Просто този човек ми е крайно антипатичен, като знам какво ченге от ДС е бил и как е топил колегите си, писал е най-долни доноси срещу Дмитрий Иванов и всякакви колеги от "Всяка неделя". То така се издига човек в кариерата! И какво от това, че е гениалният журналист? Сигурно има и много други с по-добри качества, но не са имали възможност да разгърнат потенциала си, защото просто не са служили  на партията и на службите.

# 17
  • Пловдив
Пълната истина друг път според мен. Кеворкян пише злобно и много пристрастно, оттам изкривено.
Димитри Иванов, не Дмитрий.

# 18
Че пише злобно, спор няма. Онзи ден имаше предаване по БНТ в него възхвала. Беше ужасно как се превъзнасят, а водещият каза, че Кеворкян ги гледал в момента и най-вероятно ще критикува. Та беше едно подмазване, не е за разправяне.

И понеже темата е ПРЕДИ ОБЕД, помните ли първата водеща? През 2010 водеща беше Елена Розберг, на мен ми харесваше. Интелигентна жена. И нямаше изпълнения тип "На кафе", лиготии, панел и кокошарник.

# 19
  • Пловдив
Името ми е познато, но не се сещам как е водела.

# 20
Посочих едно добро мнение за много от настоящите водещи и то не само в това предаване. Вместо да се изкажете по въпроса дали сте съгласни или не, скочихте какъв е или е бил Кеворкян. Дали прочетохте материала?
И понеже съм динозавър, а някои от тук пишещите са твърде млади, ще кажа, че наистина Всяка неделя беше институция. И какво служене на Партията са интервютата с Амосов и Симеон Сакскобургготски, например!?!

# 21
@магдена, Елена Розберг си водеше прекрасно "Преди обед", интелигентно, без простотии, без хилеж, без прекъсване на събеседниците, без кудкудякане и наговаряне, без лиготии.
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/predi-obed-03-10-2011.html
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/koya-e-elena-rozberg.html
Всъщност това беше 2011, не 2010. (А от февруари 2012 застъпиха Деси и Сашо).
Елена Розберг сега е водеща по радио ЗиРок и прави музикалната рубрика в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ1 и се справя отлично.

@W, понеже възхвалявате агент Димитър, затова съм и "скочил". Ако не му бяхте споменали името, може би нямаше да има и реакция
Скрит текст:
Интервюто със Сакса беше след 1989, тоест "в демократични времена" и Царят тогава излъга като каза, че няма да има материални и имуществени претенции към България. След като дойде 2001 "да ни оправи за 800 дни" видяхме дали няма претенции. Я вижте това видео, от 6.28 мин. нататък.
ИНСТИТУЦИЯ е, защото имаше една-единствена телевизия, без конкуренция и всеки гледа това, което му предложат по единствената телевизия. И друг на него място да водеше "Всяка неделя", щеше да е институция. Той се е издигнал, благодарение на гнусните си доноси!
Ето малко цитати от това как е клепал Димитри Иванов, Румяна Узунова, Дончо Цончев и т.н.: link 1, link 2. Кой кога закъснявал за работа, кой имал любовница, кой говорил против партията в стаичките на телевизията и т.н.
И не, не съм чел конкретния му материал за "Преди обед". Предполагам, че ги нарежда хубаво (в типичния му критичен и злобен стил), но си го заслужават. Обърнаха предаването на панаир.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 11:29 от diziler

# 22
Къде видяхте да възхвалявам Кеворкян като личност?
Спомнете си Фуртвенглер.
А това, че не сте чели, а предполагате...
Но преставам по въпроса. Извинявам се на всички за отклонението.

# 23
Ами съжалявам, не мога да чета всички коментари за всички предавания. А точно на Кеворкян коментарите изобщо не ме вълнуват. Нали може да не се обвиняваме за това? ОК, прочели сте нещо, но не всички имаме време да четем статиите на Кеворкян, дълги, напоителни и злобни. Попадали са ми негови статии за телевизионни предавания, прав е, че тв водещите повечето са пълна скръб.

# 24
  • София
Четейки Кеворкян, по-скоро се сетих за неделните следобедни говорилни - "120 минути" и "На фокус".

# 25
На мен Оля има селяндурско излъчване на новобогаташ, с лек диалект. Иначе се държи много свободно пред камера, пич не й пука и не се притеснява.
Франциска още много спечена пред камера, но на мен ми е най-симпатична. За йнеб по принцип си ме дразни.
И трите водещи са далеч от класата на Деси и за това трудно ги възприемам. Плюс  това харесвах концепцията с гост коментаторите.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 23:09 от bonbonka6

# 26
Не съм гледала формата повече от 10г.Не харесвах Деси.По онова време се държеше много надменно с колегата Сашко мамин и се подмазваше на някои гости.След един тер-акт през януари (2016г. ако не се лъжа) в Париж, Сашо каза нещо негативно за терориста, но не беше обидно.Като скочи срещу него оная ми ти Деса!Тя виждала интелигентно и красиво момче, а щом Сашо се изказвал така, значи е крайнодесен! Open Mouth Повече тази жена  не искам да я чувам и виждам.Сега от любопитство ще погледна запис с новите водещи.

# 27
Деси можеше много професионално да отиграе всяка ситуация като запази положителния тон. Много добър журналист.
Тази Елена съм гледала при Любенов, да представя песни има много мудна мисъл и глас на хипнотизатор. Не мисля, че би била подходяща.

# 28
  • Пловдив
На мен Деси ми направи лошо впечатление веднъж - било е, предполагам, денят на синдрома на Даун, и тя показа някакъв учебник по биология за гимназиален етап, в който пишело, че за да се получи такава хромозомна грешка при деленето, можела да допринесе високата температура (на родителя преди зачеването, очевидно) - аз, разбира се, не знам дали е така, вероятно не е, възможно е в миналото да е имало такива предположения. Не съм срещала лично аз да го пише никъде другаде и явно не е нещо установено и потвърдено. Деси се впусна да се възмущава как можело да се пишат такива елементарни глупости в учебниците. Не с тон "всъщност не е така, няма такива данни", а именно "боже мой, как може такива глупости". Сега, то може да е невярно и вероятно е, и не е желателно да се пишат неясни предположения в учебниците, спор няма, но не е нещо, което да е очевидно или да следва от елементарни знания, та малко в повече ми дойде подобна възмута от невежите в сравнение с Деси автори на учебника.

Това да не се разбира като "пък тая не може да води предаване" - водеше си го жената съвсем добре и гледаемо, казвам го в потвърждение, че понякога наистина има такива прекалени изблици като срязването на Сашко.

# 29
Е, Деси правеше и внушения за ваксините, с което доста ме дразнеше. Въпрос на лично решение. Не може да ми втълпяват от екрана, че ако не се ваксинирам, ще заразя другите, а тези, дето са се ваксинирали няма да ме заразят мен. Гаранция никаква. И като говореха за наполовина празните театри и кина (през седалка), заради сертификатите и един вид втълпяване на вина.... който няма сертификат, няма да ходи на културно мероприятие (по подразбиране "за наказание, така му се пада"). Ето такива неща леко ме дразнеха. Но Деси е много добър водещ и всички тези дребни неща са й простени. На мен тя ми харесваше.

Общи условия

Активация на акаунт