Предаване преди обед бтв

• 18 432
  • 360
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Оля няма как да е на 30 години според мен.

# 61
Днес Франциска се чувстваше като че ли не беше на мястото си. Празен поглед имаше и се държеше глуповато.
За Оля - не мога да я понасям. Високо самочувствие има за себе си. Не мога да повярвам, че е на 30 години и има дете на 12 години. Тя много млада е родила. Изглежда ми като че ли е на 45 години. Зейнеб ми е по-приятна от нея.
Оля е на 30 години?

# 62
  • София
И трите са ужасно неприятни.
Зейнеб - с непрекъснатото си дуднене за майчинството. Франциска - с непрестанните й разкази "А пък аз в Америка...". Оля е груба и недодялана като боксьор.

# 63
  • Sofia
Не е на 30.
Изглежда около 45+

# 64
Харесвам Зейнеб и Петър .Толкова са мили приветливи хора знаят какво правят  личи си техния професионален опит .И определено стават за водещи на това предаване  .

# 65
И аз мисля, че ако оставят само Зейнеб и Петър ще е по-добре.

# 66
Без Зейнеб още по-добре. Има куп съводещи на рубрики, готвачката, Туджаров,  Игор, Скимици (Скиници ли каква беше), здравни, психологически и какви ли не рубрики.. и плюс всички тях, няма нужда от 4 водещи, кокошарникът е пълен. В момента искат да постигнат ефекта на "На кафе", 6 души панел да говорят едновременно и да мъдруват. С тази разлика, че капацитети като Юлиан Константинов и Криси Патрашкова в "Преди обед" няма.

# 67
Само ви чета. Спрях да гледам. С липсата на Сашо Кадиев се примирих и дори свикнах с Петър, но с липсата на Деси не мога. Особено като я замениха с тези дами. Те трите, взети заедно, не правят една Деси Стоянова. Да се надяваме, че Георги Тошев ще осъзнае грешката си и ще предприеме промени.

# 68
  • София
Само да кажа, че Петър Дочев и Зейнеб въобще не се разбират. И започва да си личи...

# 69
  • Sofia
Нарочно разиграват някакви нескопосани заяждания…да има зрителски интерес..тъпо 🤨
Не ми допада никой от сбирщината водещи.
Пускам сутрин набързо да чуя кои ще им гостуват и ако е някой интересен, тогава си го причинявам 😏

# 70
Като гледам как стоят нещата май и до пари опира. Явно Деси и Сашо доста високи хонорари искат .Тези са съгласни и на по ниски само и само да изкарат някои лев .Но тази простотия с Оля и Франциска е предел на подигравка с зрителя.

# 71
Само и само да ги дават по телевизията според мен , за минутата слава

# 72
Знам за Деси, че едва е смогвала, сутрин да остави децата на у-ще, после рано да е в телевизията.. и това всеки ден. То поне да беше веднъж седмично. Ама на такива бързи обороти и с недоспиване да си години наред, не е мн. лесно. Откакто почина нейният мъж, тя поема и неговата роля вкъщи и вече става лудница.

Сашето многократно е казвал, че за него театърът е на първо място и си има различни ангажименти. Този в телевизията е един от многото, но въпреки това...  5 дни седмично с ранно ставане и пътуване всяка сутрин в задръстванията от Кокаляне до НДК, после репетиции в театъра, вечер представления... Пътуват и из страната. Трудно се издържа на това темпо. Ако предаването беше да речем съботно-неделно, нямаше да напуснат. (Поне аз така си мисля).

# 73
  • Beyond the stars
Д
За Оля - не мога да я понасям. Високо самочувствие има за себе си. Не мога да повярвам, че е на 30 години и има дете на 12 години. Тя много млада е родила. Изглежда ми като че ли е на 45 години. Зейнеб ми е по-приятна от нея.

Тя си е около 45 години. Не мога да открия точна дата, но все пак предвид, че след гимназия е живяла 10 години Ирландия-Бразилия-Австралия, ражда след като се прибира в България и се занимава с малиновото вино на мъжа си от 2007-8. Та както да го смятам няма физически как да е под 40. От това което съм слушала съм останала с впечатление, че е набор 80, ама не съм 100% сигурна.

Харесвам я много като стенд ъп артист и създател на съдържание, но ми е поредното доказателство ,че не всеки стенд ъп става за водещ.
Както стана  и с Цикиридис.

# 74
Зейнеб може и да не работи тя живее с милионер маже да е за  слава , но тая Франциска одавна е напуснала България придобила е американски манталитет говори развален български явно покрай пандемията е фалирала в щатите или са ги изпъдили от там. И сега тука и като паднала от Марс не може да се адаптира и е загубила връзка въобще ,какво се случва тук. Зз Оля до колкото знам е позната на някаква депутатка  от ПП и бизнеса и с малиново вино е фалирал .

Общи условия

Активация на акаунт