ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 15 669
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Права си, nanni! Но тя все пак вече очакваше предложение за брак...
Беше го приела по някакъв начин.
Хайде още малко сватбени емоции от вчера.

Meriç не ми беше любимката в Medcezir, но сега много ми харесва!
Толкова свежа, усмихната, развълнувана!
И с тоя готин жест, да направи тя предложение за брак. (тя се пошегува, че го е направила, защото е искала да отиде на меден месец Grinning)
Направи ми впечатление и букета, и украсата- ами това при нас се смята за бурен, расте по всички полета.
Ама е много красиво!

А Хазал е голяма купонджийка!

Тази снимка ми напомни за сцената, в която Емир изведе от заведението си пияната Ферия в ОС.( не казвам,че Хазал е пияна)

# 181
Нези, на мен цветето ми прилича на билка. Бял равнец.

# 182
Гери, бял равнец е това

А цветето от букета е

Скрит текст:
Visnaga daucoides е вид цъфтящо растение от семейство моркови, известно с много общи имена, включително клечка за зъби, клечка за зъби, биснага, кхела или понякога епископски плевел.  Той е роден в Европа, Азия и Северна Африка, но може да се намери в целия свят като интродуциран вид.
Аз много го харесвам, когато изсъхне, даже го имам във ваза от миналата година.
Утре ще го снимам.
Лекичка, момичета!

# 183
Може ли да се върнем в началото?
https://x.com/venkouver/status/1837203141265166483

# 184
Добро утро, момичета! Coffee

Предстоят три почивни дни, а единия от тях, ще е празник и за нас.
2 дни да РД на Чаатай
5 дни до "Tam Bir Centilmen "

От Netflix Türkiye вече започнаха да ни подгряват, но аз лично предпочитам да не ни показват повече,  защото рискуват да изгледаме филма на части.  Grinning
Но, любопитството ми, нетърпението ми, предчувствието ми за нещо хубаво, се засилват!

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 185
Здравейте!
От днес започва уикенда преди "предателската" седмица. Насладете му се!

# 186
Добро утро! Coffee

1-ви епизод на Гадар надхвърли 20 милиона гледания за 8 месеца

# 187
Да, Жаки,  Gaddar започна ударно, но постепенно затихна.
Ето информация и за още няколко епизода

# 188
Още след 3-ти епизод спада наполовина, а последният е над три пъти по-малко.
Това е доказателство за провала на сценария.
Заради каста, хората имаха големи очаквания и само след 2-3 епизода, започна разочарованието.
Най-малко гледан е 19-ти епизод
5.9 гледания

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 10:52 от jackie.

# 189
Мирише на есен. А аз обичам есента. В нея има нещо необяснимо тъжно, притегателно и красиво.

А. П. Чехов

Приятни почивни дни в очакване на РД на Чачо

# 190
Cagatay Ulusoy Spain Official
#TamBirCentilmen 🌹💋
26 de Septiembre en #netflix 💥
#cagatayulusoy 💫 #ebruşahin

https://x.com/masqueloqueseve/status/1837442006961848402

# 191
Ново от Джентълмен

# 192
Продължавам с останалите актьори от "Tam Bir Centilmen "и информацията, която намерих за тях.
Nazlı Bulum

Родена в Истанбул през 1992 г., Назлъ Булум завършва университета Кадир Хас, катедра Театрално изкуство през 2015 г.  През 2009 г. в рамките на проекта „Нов текст, нов театър“ гимназистите пишат пиеси!  Тя участва в семинара и написа две кратки пиеси, наречени „Човек офлайн“ и „Пластмасова граница“.  Участва в International Leonardo Playwriting Curriculum and Education Development Project.  Приета е  в Кампус за млади таланти на 21-ия филмов фестивал в Сараево и в Кампус за таланти на Берлинале (2017) и получава обучение в актьорски студия.  Сред театралните пиеси, за които Назлъ Булум участва, са „Крал Лир“, в който участва като актриса през 2018 г., „Берлинско време“, в който работи като асистент-режисьор през 2017 г., „Закир“, в който играе като актриса през същата година и "Катрин" през 2015 г. "Изглед от моста", в който изпълнява ролята си.  Освен че играе в театъра от 2013 г., Назлъ Булум работи и като актриса, продуцент, режисьор и сценарист в индустрията за филми и телевизионни сериали.  Забележителните проекти за филми и телевизионни сериали включват следните продукции: филмът от 2021 г. „Hilal, Feza and Other Planets“, филмът от 2021 г. „We Will Die Together“ и телевизионният сериал „Sadakatsiz“, който беше излъчен между 2020-2021 г. Тя изигра героя на Нил Тетик.  Актрисата, която участва в телевизионния сериал от 2012 г. "Голата истина", се появи и в късометражния филм от 2013 г. "Синя вълна".  През следващите години тя се появява пред публиката в телевизионния сериал "Сняг" (2017), телевизионния сериал "Umuda Kelepçe Vurulmaz", излъчен през 2016-2017 г., след това късометражния филм "Ниво на земята" и филма "Kaygı" ( 2018).  Тя е много продуктивна и трудолюбива актриса, която се появи пред публиката в късометражни филми като "Cemre & Eda", "After the Days" и "The Great Istanbul Depression", както и в поредицата за цифрова платформа "Bartu Ben (2018 г.) ) и „Half Remaining Loves“ (2020).

# 193
Нези, благодаря за информацията за Назлъ!
Досега не съм я гледала!

А Чачкин, много ми харесва с тази визия!

Ето и едни сладури, които ги чакам с голям интерес утре вечер

# 194
О,тях и аз ги чакам!

Успешната  актриса  Ахсен Ероглу, която от дълго време беше далеч от телевизионните екрани, се готви да посрещне публиката с дългоочаквания сериал на Ay Yapum- "Deha" .
Ахсен Ероглу разказа защо е приела да участва в  новия сериал „Деха“ и  за героинята „Есме“, на която даде живот:
 ,Когато прочетох сценария, с
цялото си сърце почувствах, че има последователна математика и че това е правилният проект, за да обърна нова страница за себе си. От къде разбрах? Борбата на Есме, нейната упорита идентичност която не се отдалечава от реалността,е точно това, от което се нуждаем.
Фактът, че ТЯ e жена, която винаги е уверена в себе си, бяха факторите, които ме привлякоха в този проект.

Общи условия

Активация на акаунт