ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 15 659
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Според мен, всичко изброено, без това да отидеш на почивка без партньора си, е предателство.
А в любовта има и много други малки, подмолни предателства, които нямат нищо общо с изневярата, но също причиняват болка.
Изневярата е сериозно прегрешение, но може би трябва да се запиташ дали не предаваш партньора си и по някои други начини.
Но на мен ми стана интересно, защо те смятат,че ще има предателство? Или просто си разсъждават по темата?
Защото на мен ми се струва, поне от това, което сме видяли до сега, че Сайгън е откровен с Нехир.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 17:56 от NeZ_9

# 166
Според тях Сайгън пази в тайна от Нехир как си изкарва прехраната.
В същото време, пази в тайна от лелката любовта си към Нехир.
От там и разсъжденията какво/кое се смята за предателство?

# 167
Аха, ясно.
Може и да пази в тайна с какво се занимава,  но се опитва да стои на разстояние, ето, тя го пита защо не може да се обвърже с жена.
Значи той си поставя някакви граници.
А за лелката е ясно, че не и казва.
Тя го иска само за себе си.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 168
Според мен също и двете без почивката са предателство. Обаче разбирам защо дават този пример с почивката. За мен предателство е и ако постави семейството си на второ място. Ще приема за предателство забежка без чувства, ще приема за предателство и чувства без консумация. Ако в мислите ти вече е друг човек, според мен трябва да си честен с половинката си. В този ред на мисли ако следващатна седмица в главата ми е само Чаатай, това предателство ли е?

А и аз имам чувството, че той не е искрен с Нехир. Много са накъсани тези откъси, изобщо не мога да ги разбера. Усещането ми е, че той не може да се отдаде на любовта си към нея, защото това, с което се е занимавал ще я нарани. Лелката не мисля, че има изобщо право да иска каквото и да било от него. Освен ако не е плътила някакъв разширен пакет.
Другата седмица ще разберем със сигурност

# 169
Оххх, колко ме разсмяхте, момичета! Joy
За мен предателство е само физическата изневяра, защото да се захласваш по някой, ако не направиш стъпка към нещо по съществено, къде е предателството....очи пълни, ръце празни! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
Цитат
В този ред на мисли ако следващатна седмица в главата ми е само Чаатай, това предателство ли е?
Другата седмица всички ще сме предателки!
Joy

# 171
Цитат
В този ред на мисли ако следващатна седмица в главата ми е само Чаатай, това предателство ли е?
Joy
Предателки друг път, както написах по-горе - очи пълни, ръце празни!
Но пък душевно ще сме удовлетворени....душевни предателки! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
Цитат
Joy
Предателки друг път, както написах по-горе - очи пълни, ръце празни!
Но пък душевно ще сме удовлетворени....душевни предателки! Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре, че е само на кино! Grinning
Иначе,  според мен, изневярата в главата и в сърцето е много по- страшна, отколкото чисто физическата изневяра. (говоря за живота, не за Чачо Wink)

# 173
Джаки, значи според твоя критерий, Сайгън извършва предателство само спрямо Нехир.
Според мен по-страшно дори е предателството в мислите и чувствата. Значи лелката с "пълния пакет" ще е жестоко предадена.
При Сайгън обаче има предателство и спрямо самия себе си.

# 174
Аз не говоря за просто захласване, когато говоря за нефизическата изневяра. Говоря, когато е ясно, че предпочиташ друг. Ако не предприемеш нещо изневеряваш и на себе си.
Не говоря да ти е приятно в нечия чужда компания, визуално да харесваш някого, да харесваш примерно чувството му за хумор. Говоря, когато това те вълнува повече от твоята лична половинка. Или се самоконтролираш и прекратяваш тези мисли в главата си, или ако не можеш или не искаш правиш други стъпки, така че да не лъжеш човека до теб и да не пренебрегваш себе си. Всичко се случва, но честността е много важно. А ако оставиш ситуацията без развитие, но и не изхвърлиш мислите в главата си, в един момент ще съжаляваш, а може и да намразиш настоящата си половинка за пропуснатото щастие.

Лелята не знам защо я наричаме така, но за мен няма как да купи нещо, което не съществува. Интересно ми е как той е попаднал на тази професия, дали му харесва и как не е заради парите. Другата седмица ще стане ясно. Засега си чакам Галата

# 175
Гери, аз те разбрах много добре, затова казвам,че не физическата изневяра е по-страшна, а изневярата в главата.
Нали казват, че обикновено жените се влюбват, а мъжете могат да изневеряват и без чувства, само физически.
А лелята, може и по-млада от нас да е, а?
Grinning
Ама разбира от мъже! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
А лелята, може и по-млада от нас да е, а?
Grinning
Ама разбира от мъже! Stuck Out Tongue Winking Eye

Разбира и още как!
Вижте за какъв мъж става въпрос!

# 177
Не знам дали Дуйгу успя да  преживее Чаатай, но изглежда прекрасно!

# 178
И от Бусенце. Малее, ама много хубави всичките ни момичета.

# 179
Нези,
Абсолютно си права, изглежда чудесно...
Имам чувството, че след раздялата тя разцъфтява....
Според мен връзката им имаше токсичност ....поне от страни изглеждаше така.....
Славата на Чачи, неговата интроверност....

Общи условия

Активация на акаунт