ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 15 617
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Само да кажа, че Серенай може да пее!

# 31
Е, Жаки, ти за кой мислиш, че намеквам Wink
Това ще бъде сбъдната мечта!!!

# 32
Е, Жаки, ти за кой мислиш, че намеквам Wink
Това ще бъде сбъдната мечта!!!
Не съм видяла за намека ти (вече го видях), но съм съгласна с теб за "сбъднатата мечта"!

# 33
Да  си пожелаем!

# 34
Уаууууу, Чудото дали ще стане 🫣
Не съм се надявала на такава новина,  но освен , че пее, разхожда  доста секси крака и за "Очите" разбира се 😉

# 35
Така се чувствам след новината!

# 36
Привет.
Честита Нова тема.
Честита нова учебна  година. На добър час на всички
Честита новина, хубава и изненадваща. 

Надявам  се съвсем  скоро  да научим и името на партньорката.

# 37
От канала на Инеса

от 00:28 ► 03:24 Завръщането на Чагатай Улусой: какво се знае за новия му сериал с TIMS&B?

# 38
Благодаря за приема момичета. Да, Нези Чатай израстна много от първата му роля до Дахан, който гледахме тази година. Разликата е огромна. Всеки път в различни роли и винаги успява да се влее едно в едно в образа на героя. Незнам каква трудност представлява за него да се превъплащава толкова добре на мен ми се струва, че го прави с лекота и всичко му се получава много добре. Ами, умее - който си го може си го може - дарба! Много е талантлив, спор няма. Е, и крадавец си е той! Има невероятна игра с очите и не само...Много се вълнувам за ДЖЕНТЪЛМЕН, то не остана, да ги видим с Ебрушка какво ще ни  представят. Ебру съм е гледала в "Вятърничав ", малко (самия филм - не  беше мойто) добра актриса е.
Гери, бързо възстановяване! Да минава леко и лесно.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 23:29 от eliet

# 39
Момичета, сигурно сте забелязали, но все пак да ви кажа, че направих корекции по заглавието и първия пост в новата ни тема, с оглед на новината, която излeзна тази вечер.
И еднo интересно проучване, което Габи от Румъния е направила и ми разреши да го споделя с вас.
Чаатай ще се казва Eşref, a партньорката му ще се казва Нисан.
 Eşref e име с интересен произход и значение.
 Произходът на името Eşref е несигурен и обхваща няколко възможности. Някои предполагат, че идва от турския език и означава "чест"  или 'efsane" (легенда). Има и мнения, че името може да има персийски или арабски корени
 Независимо от произхода, значението на името Еşref обикновено се свързва с положителни качества като кураж, чест и благородство. Това е могъщо и предизвикателно име, което дава нотка на отличието и достойнството.
 Има няколко забележителни личности, които носят името Eşref. Пример е Ешреф Армаган, турски художник, роден сляп, но създал невероятни произведения на изкуството, използвайки главно усещането за докосване. Ешреф Бей, историческа личност, свързана с турското движение за независимост от 20-ти век, също е пример за забележителна личност с това име
 В заключение името Ешреф има несигурен произход и значение, но като цяло се свързва с качества като кураж и чест. Еволюцията му е повлияна от различни култури и исторически периоди. Въпреки че популярността на името може да е сравнително ниска в днешно време, все още има забележителни хора, които носят името. Eşref остава име със силен символичен заряд и впечатляваща история!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 00:32 от NeZ_9

# 40
Значи "Сънят на Ешреф" ще се казва....добре звучи!
Интересно проучване на Габи....благодаря за споделеното!

Сега чакаме името на партньорката

Вече има доста фенски предложения.
С Дилан Чичек би било интересно партньорство.

# 41
Добро утро, момичета! Coffee
Голяма еуфория е в социалните мрежи! Голяма еуфория е и при нас!
Всички са развълнувани и говорят само за "Eşref Rüya ' и Чаатай Улусой,  като най-скъпо платеният турски актьор!

Браво, момче! Heart
Все още не се знае дали  сериала ще ще бъде по Kanal D, защото в момента текат дискусии.  Във всеки случай поне сценарият за първи епизод е готов, макар че подозирам, че са  подготвени още епизоди.  Сценаристът Ethem Özışık вчера публикува снимка в Instagram Story, но вероятно е бил нападнат от фенове и я е изтрил.
Това  може и да означава, че снимките ще започнат скоро. От това, което виждам в мрежите, феновете са развълнувани от сценариста.  Разбирам, че той е писал, наред с други, за сериала "Poyraz Karayel", с Ilker Kaleli и Burçin Terzioğlu (Rüya от "Hakan Muhafız"), който беше успешен.
Разгледах му портфолиото, не е като този от "Gaddar", в никакъв случай. Има опит и доста сценарии зад гърба си.
 Eşref е име, което никога не съм срещала досега.  Звучи ми малко  грубо, но, ще му  свикна.  Нямам търпение да започнат снимките и да видя кой ще бъде режисьорът и  коя актриса -Нисан, партньорката на Чаатай.
  Редактирам, за да ви кажа, че всички говорят, че това е историческа или ретро поредица - вероятно всеки е разбрал както може.  Във всеки случай той няма да е съвременен. Отдавна исках да видя Чаатай в исторически сериал.
Желая ви прекрасен ден!

„И тъй – остават тия трите – вяра, надежда и любов..."
Честит празник!❤🙏🍀
И Честит празник на София!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 08:52 от NeZ_9

# 42
Добро утро, момичета! Благодаря за споделеното инфо. Страхотна новина Tims&B, супер! Щом сценария за първи епизод е готов аз мисля, че след ДЖЕНТЪЛМЕН ще го пуснат ако е на ТВ. Пък и това лято се усещаше,  че се стяга за нов проект, виждаше се че отслабва всеки път като излизаха снимки. Ох, незнам голям бум ще е, ако партньорката е Серанай -аз много я харесвам. Чудо на чудесата.
Надежда, Вяра и Любов и майка им София! Честит празник!
Щастлив Вторник!

# 43
Да ви припомняMisc Loudspeaker
#LASTDAY за да дарите за #CagatayUlusoy кампания за рожден ден. Ще направим трансфера утре За РауРаl вижте Ч за подробности Можете да използвате и кредитна карта с РауРаl. Можете също да изпратите до @cagatayyfanclub ако това работи по-добре за вас. Ние ще покрием таксите за транзакция.

6 дни до РД на Чаатай Улусой
9 дни до "Tam Bir Centilmen "

# 44
Здравейте!
Честит празник! Честит Имен Ден на именниците!

Хайде, емоциите от снощи да ги прехвърлим и днес.

Общи условия

Активация на акаунт