ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 15 589
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро! Coffee

Честит празник на всички празнуващи!

Голяма еуфория, голямо нещо снощи!

Поредната, която я спрягат за партньорка на Чачо!
Eşref Rüya
Çağatay Ulusoy & Alina Boz ✨🖤🖤🖤

# 46
Да ги прехвърлим, Цвети!
От мен малко колежки. Wink
Хазал Кая, която се забавлява на концерт на Едис.

Малко  среднощно забавление и от Ебру

И Серенай

# 47
Здравейте момичета,
Честит празник!
Нека Вярата, Надеждата и Любовта бъдат наши спътници!
Почерпете се за мое здраве,

Прекрасен ден, 

# 48
Аз пък ви нося Дуйгу на снимачната площадка с Йозджан

ИГ Дуйгу: На снимачната площадка е забавно

# 49

Нези, беше ме помолила да разкажа малко за Ебру. Първо да си кажа далеч съм от експерт, има фенове, които знаят всичко от до, но аз не съм от тях. Преди години загледах Вятърничав и то дори той беше почти свършил, а и го загледах не заради актьори, а заради сценаристката, защото исках да видя нейна творба. Там открих очарованието й. Не случайно тя обра много награди в продължение на 2-3 години за ролята си на Рейян - момиче от Мардин, доведена и осиновена дъщеря в богато семейство (естествено всичко това е тайна), и така тя става обект на отмъщението на друга заможна фамилия. Няма да ви разказвам Hercai/Вятърничав, той трябва да се гледа, за да се разбере... но много обстойно са показани нравите и порядките по онези места и честно казано героинята й на косъм се отърва от съдбата на Нерин, за която тези седмици много се писа в пресата...
Между 1 и 2 сезон на Вятъра Ебру снима филма "Неосъзната любов" там героинята й Менекше бе психично болна. След това изигра ролята на Аккъз в историческия Destan/Легенда. Сериала представя периода преди приемането на исляма. Там тя е момиче воин от планинското племе, представен е пътя й от отмъщението към хана до момента, в който тя става главнокомандващ на ханската армия.
Следва Джентълмен, който всички очакваме да видим на 26-ти.
После дойде "Сто години чудо" и героинята й Харика. Сериалът е жанр фентъзи драма и не можа да се приеме от ТВ зрителя и изкара само един сезон. Там бе в ролята на адвокат, който гони мечтата си да стане писател. Влюбва се в 100 годишния човек, който се оказва, че е бивш съпруг на леля й. Идеята на сценария бе много добра, но изпълнението на сценария не бе добро.
Следва "Принц" и образа й на Ксилия. Това е черна комедия, особеното при играта там е, че актьорските изпълнения са нещо средно като в театрална постановка и сериална игра. Там ролята й е на шпионин, което се разбира в края на сезона.
През сезона 2018 е играла в театралната постановка "Апартамент".
Сериалът, който очаквам в момента с нея е "Тайната градина".
Тя е спортист, завършила спортни  науки  в университета, работила известно време в спортна редакция. Артистичната й кариера върви с леки и стабилни крачки нагоре. От 2 години е омъжена за баскетболиста на НВА Джеди Осман. Обича да пътешества. Активно се занимава с благотворителност свързана с образованието на момичета - деца и студенти, нейния начин да се отблагодари за шанса който е имала да завърши университет, с отпуснатата й стипендия.
Не съм гледала другите й превъплъщения, но Джаки може да каже за Истанбулската невеста, тя още от там я е забелязала.

# 50
Честит празник, Нани!

Нека обич топли твоите очи и слънце да огрява дните ти с лъчи!
Здравето да ти е спътник всеки божи ден и късметът - верен фен!

# 51
Честит Имен Ден, Нани!
Да ти е живо и здраво името, ти и цялото семейство!

# 52
💥 Подготвя се мащабна филмова адаптация на известния роман на Сабахатин Али „Мадона в кожено палто“ – съвместен проект на турски и немски режисьори. За главната роля на Раиф ефенди е поканен Салих Бадемджи, който вече е одобрил сценария на Мерт Дикмен и е на финален етап от преговорите. Остава интригата около избора на актриса за главната женска роля, която все още не е потвърдена.

# 53
Цвети, много ти благодаря!
Със сигурност знаем много повече за Ебру сега! Hug
Нанни, честит имен ден!
Да ти е живо и здраво името и да се споменава само с добро! Heart

# 54
Следващата любимка на Чачовите фенове, която искат за негова партньорка.

Намерих Rüya на Eşref, приятели, мисля, че е красива.

# 55
Аз не съм на същото мнение, но пък и никой ни ме пита! Grinning
Баща и синове, зад кадър

А ние вече тръпнем да разберем кога ще може да видим това

# 56
Нези, чакаме, ама да видим докога!

Имре и Девран от сета

# 57
Новата реклама на Serenay Sarıkaya за Akbank е онлайн♥️
https://x.com/i/status/1835985434775630108

# 58
Ново от Сюмейе🌝

Скрит текст:

# 59
Еднo нещо не разбирам- защо трябва хората да говорят за пари и хонорари?
Чаатай е добър актьор и получава това, което заслужава!
И както Ели написа- за нас изглежда, че прави всичко с лекота, но той си знае какво стои зад всичко това!

Общи условия

Активация на акаунт