ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 430
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Много точно казано!

# 571
Браво, Гери! Набито око имаш. Братчето, не завършили нещо свързано с кино-режисьор в Англия.

# 572
Да,нещо такова, Ели. Явно вече е започнал да се реализира.

От Инстаграм

"Благодаря, Netflix!
Благодаря, Чаатай бей!
Филмът носи  noслание зa тъмната  cтрана нa aнгажирането  в света на  cekcуалните  yдоволствия  зa napи.
Когато влезеш в такъв свят най- вероятните съдби са : смърт от свръх доза( като Кадо)
венерически заболявания (случаят на Серап)
или живот, отхвърлен от близките ви (Сайгън)
 Но най-важното е, че винаги има възможност за изход!
Браво  на сценаристите, че не са разкрасили ситуациите!"

Лекичка, момичета!

# 573
От испанската преса.

Ебру Шахин, звезда на Netflix заедно с Чаатай Улусой

Тя стана звезда на Netflix заедно с Чаатай Улусой ( „Защитникът“ и „Шивачът“) с филма „Истински джентълмен“ („Tam bir Centilmen“). Откакто кацна в платформата на 26 септември, филмът не спира да печели последователи.

„Истински джентълмен“ , който продължава 1 час и 50 минути, е продуциран от Onur Güvenatam, режисиран от Onur Bilgetay и написан от Deniz Madanoğlu, и ни разказва за вътрешното пътуване на един жиголо, Saygın ( Çagatay Ulusoy ), и търсенето за истинско щастие . Този мъж води ослепителен живот, умело се ориентира в света на богатите и привлекателни господа и е център на внимание и съблазнител на богатите жени.

Въпреки това, той живее нещастно зад този светъл външен свят . Всичко се променя, когато среща Нехир , който събужда дълбоки и автентични емоции в него. Докато се влюбва, той се чуди дали наистина е доволен от живота си в лукс или желае нещо по-голямо.

Тази романтична драма е интензивно пътуване на себеоткриване. Сред другите изпълнители, актьорският състав на „Истински джентълмен“ включва още Хаки Бичичи („Въпреки всичко“), Назлъ Булум ( „Неверен“ ) и Шенай Гюрлер („Ранено сърце“).

# 574
Добро утро, момичета!

"Tam Bir Centilmen" се класира на трето място сред неанглоезичните филми на Нетфликс, само три дни след появяването му.

В България днес е на пето място в топ 10 на филмите

Филма понася както много положителни оценки, така и много критики.
Разбира се, няма как да се хареса на всички, но едно е ясно- Чаатай определено разбуни духовете и този път с избор на роля и филм.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 575
Добро утро!

Филми и сериали на ÇağatayUlusoy - красива турска звезда💕

Хубав уикенд!

# 576
Здравейте!

Хубав уикенд!
Отиди с приятел на някое случайно място.

# 577
Животът на Сайгън е пълен с много тъга и малко радост.
 През целия си живот той е бил щастлив само два пъти. Веднъж, когато беше малък с майка си  и веднъж до една река.
 И ги загуби всичките.
 Има приятел Кадо.
Не винаги  беше щастлив до него, но се грижеше за него. И него също го загуби. Персонаж, пълен с тъга.
И Чатай превъзхождаше в това пресъздаване!
 #TamBirCentilmen #Cagatayulusoy

Между другото снощи изгледах черно белия филм, който Сайгън и Нехир гледаха в киното.
Нехир много плака. Каза, че този филм е чиста тъга.
Майката на Сайгън пък обожаваше този филм. Гледаше го пак, и пак. С децата.
Какво е научил от този филм Сайгън не знам, но съдбата му прилича на героинята от филма.
Тя се опита да се бори за любовта си, но накрая остана сама.
А Нехир постъпи така, както мъжа, който я обичаше.
Тръгна си.

# 578
Нези, в резюмето на черно-белия филм  пишеше, че  той има жена и деца. Така че не е точно същото, но все пак е подобно, Серап и Фуля бяха семейство за Нехир.
Но пък много ми хареса как Сайгън  бе събрал в заведението си всичко любимо - паста, ягодова торта, пиано. Сякаш всичко бе направено за Нехир.

# 579
Да, Цвети, точно така.
Той имаше жена и две деца. Но открито заяви връзката си с другата жена.
Дори живееха заедно.
Имам предвид,че той не лъжеше семейството си, те знаеха къде и с кого е той, включително и родителите му.
Там имаше и други драми,  разбира се да не пренебрегваме и годината, в която се развива действието, но в крайна сметка края беше един и същ. Любовта не победи.
Това имах предвид.
Да, Сайгън сякаш чакаше Нехир в заведението си. Wink  Много сладко!
Но пък преди това каза на кучето, че вече ще знае: "появят ли се чувства- бягай!"
Отново останах с усещането, че той не вярва в любовта. И, да, Нехир го спаси от този начин на живот, но и му разби сърцето.
Това е още една прилика с черно белия филм.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 13:01 от NeZ_9

# 580
Реално целта на този филм бе различна.
Може би ако има продължение вече ще бъде за самите отношения Нехир-Сайгън. Такива  умопомрачителни "продължения" прочетох, че ще има хляб не за 1, а за 101 продължения. Но аз си мисля, че така си ми харесва, иначе ще се превърне в романтична комедия, което честно казано не искам.
Може би репликата "появят ли се чувства- бягай!"  не се отнася до Нехир

# 581
И на мен ми харесва така. Не обичам продълженията на филми.
Репликата не беше за Нехир, а по принцип.
Под прикритието на  професионалната му непривързаност  към жените,той успяваше да остане  неуязвим за любовта.
След появата на Нехир, започна вътрешното му пътуване, хванат между два свята: луксозния-на богатите жени, без ангажименти и този на Нехир.
Постепенно той започна да  осъзнава онова, което е таил в душата си и е отказвал да види дотогава, униженията, които е преживял с това професионално откъсване.
И той реши да потърси  собственото си щастие. Нехир му даде причина за това.
Но след това последва отново разочарование и не знам дали отново би си позволил да опита. По-скоро не.
Но дори и факта, че намери добър изход за себе си е достатъчен.
В крайна сметка аз мисля, че Нехир ще остане специална за него, но нищо повече.

# 582
Финалната песен на филма Джентълмен

Ebru Şahin - Hayali Fişek/Въображаеми фойерверки (A Complete Gentleman, Çağatay Ulusoy)

# 583
Обикновено под клиповете на песни в YouTube има текстове, но под този няма.
Това успях да преведа аз,слушайки песента.
Въображаеми  фойерверки се разбиват над нас
Сърцето е в гърдите ми
Лицето ми е светло като събота
Отвътре съм светла като понеделник Разбито сърце благодарение на теб Цветното небе е толкова тъжно
Колко тъжно е
Като в черно бял филм
Да поплачем малко за  изгубената любов
Точно  като мен
 Колко тъжен беше гласът му
Колко тъжно беше сърцето му
Колко тъжно беше сърцето ми
Колко много!

Цвети, стана ми интересно,  Ебру пее ли и в други нейни проекти? Очевидно има огромен талант за певица!

# 584
Да Нези, пее и в други проекти. Във Вятърничав 4-5 от песните са в нейно изпълнение и в Сто години чудо също има едно нейно изпълнение. А и е много добра танцьорка, не само на турско, много добре се справя и с танго и ча-ча.

Ето това намерих от Вятъра

Общи условия

Активация на акаунт