ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 417
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
"Има много за казване и трябва да се каже. Трудно ми е да потискам гнева си и да подбирам правилните думи, изглежда твърде оптимистично. Но все още имам надежда и вяра, че някои неща ще се оправят".
Мисля,че има нов случай на убийство на жена в Турция.
Браво на Чаатай, че е изразил позицията си!
Heart

Браво на Чачо,
Обичам когато не остава равнодушен!

Нези,
БЛАГОДАРЯ ТИ! 💐

# 616
Толкова се развълнувах,че забравих да запиша последното изречение:
Към красивото утре...
#непипайтеженитеидецата

И преди съм го казвала, но много харесвам  изказа му!
 И, разбира се, това, че винаги има позиция!
Прекрасен млад човек! Heart

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 21:36 от NeZ_9

# 617
Браво на Чачко! Умее да се изказва, прави го от душа и от сърце - отлично премислени и логични думи.

За външния му вид и облеклото в "Tam Bir Gentleman" и мойто мнение е сходно с вашето, момичета. И аз да кажа като Гери и с коремче го харесвам, всъщност аз го харесвам всякак. Но тука си беше  и във форма. С косата му доста си бяха поиграли - дълготрайни преси, кичури, бретончето доста го мяткаше, абе скапали са му хубавата  му косица от третиране. Ама сатененото халатче и на мен хич не ми хареса как му стой, късо -о, не. Ако беше нещо бяло пухкаво-хавлиено 100% cotton по комфортно ще ше да е😀. Пък и бяло много му отива.
Лека и спокойна нощ!

# 618
От Инстаграм на Gabi

Тъй като днес Чаатай Улусой отново отвърна на насилието в семейството,в частност към жените, представям нещо от  периода на Feriha.
Чаатай Улусой участва през 2012 г. в хуманитарна кампания, подкрепа срещу домашното насилие в семейството. Това е неговата реч оттогава: „Да си човек, да си мъж, не означава да вдигнеш ръка на жена, добре е да го помниш! В началото майка ми, бъдещата ми съпруга, лелята на улицата, днешно младо момиче, което утре става любяща майка, накратко, на всички тези жени около нас, показвам благодарността си, за да мога да изплатя малко от дълга към тях, а именно ... правото на живот! Бихме искали да отдадем по-голямо значение на този проблем с домашното насилие, дори и цялото семейство да е засегнато, по-голямата част от насилието пада върху жените в частност! От парите, събрани в резултат на тази кампания, ще бъдат построени нови приюти за малтретирани жени, за деца в същата ситуация и важна помощ ще бъде линията за спешна помощ, където те ще бъдат насочвани и психологически консултирани, така че малтретираните жени да могат да възвърнат самочувствието, което са изгубили! И може би тогава ще успеем наричаме се ... хора!"
Това са думите на Чаатай при участие чрез дарения, като закупи творенията на дизайнерката Патрисия в Бозоклу, заедно с 8 знаменитости от Турция, които дават и кратки интервюта, в рекламна кампания с поглед към  Домашно насилие в семейството!
 Снимката е от 2012 г. и той упражнява творчеството си като дизайнер, създавайки колекция от чорапи, заедно с други известни имена: Ayşe Arman, Berna Laçin, Çağatay Ulusoy, Erdil Yasaroğlu, Kenan Doğulu , Özlem Süer, Pelin Karahan, Şebnem Bozoklu Всички колекции от чорапи бяха продадени и приходите от продажбата бяха дарени в подкрепа на проекта срещу домашното насилие в семейството.

Тази жена е истинска енциклопедия за Чаатай Улусой!

# 619
Вярно бе, Нези, Габи е цяла енциклопедия за Чачо .

Утре на снимачната площадка излиза сериалът “Холдинг” с Ердал Озиагджилар в главната роля!

# 620
Добро утро, момичета! Coffee

Коя бихте искали да видите като главна жена на ÇağatayUlusoy в Eşref Rüya ? Мисля, че тъй като историята е съсредоточена около връзката на двойката, Çağatay се нуждае от силна актриса за този проект. Това са някои имена, които имах предвид, не се колебайте да добавите вашия избор.

# 621
Добро утро,момичета!
Жаки,моето желание са го спомeнали.Wink Освен него, нямам други претенции, само ако може да е някоя опитна актриса.
Ели, направо си го представих с бяло хавлиено халатче. Grinning
Известните имена в Турция продължават със своя протест против насилието над жени и деца.
#KadınaVeÇocuğaDokunma
До колкото разбрах, не една, а две жени са били убити на улицата! Това е толкова страшно!
"Уважението към жената е мерило на прогреса на нацията и социалния живот."
Neutral Face
Мерич публикува в Инстаграм стори
Извършителят не е един
 Насилието не е изолирано
 Насилието е системно.

Мустафа Мерт Коч

Аслихан Малбора

Защо могат да ме убият на улицата?
Имам ли шанс?

Чудя се дали момичетата пристигнаха у дома?

В безопасност ли съм?

Страх ме е!
Арас също е сложил това в Инстаграм стори

Башак, съпругата на Къванч
Престъпността не може да бъде опитомена на открито. Не вярвам, че хората се раждат престъпници, но хората, които не могат да се интегрират в обществото, бързо попадат в тази категория. Общество, което не може да образова своите индивиди в ранна възраст, трябва също да знае как да ги държи под контрол. Светът все още не е успял никъде да установи идеален ред, който да защити и развие чистотата, с която хората се раждат. Такива хора трябва да се лекуват в приют или да се държат под контрол с доживотен затвор.

Това, което ми прави впечатление е,че турските звезди не се имат за привилегирована част от обществото и винаги застават на страната на несправедливостта!

# 622
Здравейте!
Хубава нова седмица!

Да скоча или да си трая?

# 623
Цвети, кой би скочил? Grinning

# 624
Нези, то в това е въпроса, че май предпочитат да си траят. Да не говорим, че Сайгън стане ли, излиза от комфорта и щастието на мечтите.

# 625
# 626
Класацията на IMDb Starmetre към 07.10.24г.

# 627
# 628
Искаш ли да гледаш филм?
- Добре, но аз избирам.

# 629
Прави ми впечатление, че турците уважават "старите" си звезди и харесват старите турски филми. Имам дори лични наблюдения.
От Инстаграм стори на Ебру Шахин

"Тъй като породените страхове се разпространяват върху нас, те ни превръщат в интровертни хора, отдръпнати от улицата, наблюдаващи себе си.  Най-силната ни страна е да осъзнаваме какво се случва, това системно зло, тъмнината, която ни гони на улицата, а не да го приемаме така, сякаш това е нашата съдба.  Това не е нашата съдба.  Това, което казвам е, че като жена знам какво искаш да направиш и не го приемам." 
Bedia Ceylan Güzelce Журналист-автор

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 14:42 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт