ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 409
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Çağatay Ulusoy не остана мълчалив за скорошната трагедия с убийство на жени.

Известният актьор Чаатай Улусой заяви, че му е трудно да контролира емоциите си на фона на ужасните събития, случващи се в страната. В публикацията си в социалните мрежи той изрази неудобството си от ситуацията и подчерта, че не губи надежда за бъдещето.

Известният актьор Чагатай Улусой изрази тъгата си от последните събития у нас в социалните мрежи. Улусой заяви, че му е трудно да контролира нервите си пред лицето на ужасяващите убийства и заяви, че не губи надежда за бъдещето.

На 4 октомври 2024 г. в квартал Фатих в Истанбул лице на име Семих Челик брутално уби две 19-годишни млади жени на име Айшенур и Икбал. След инцидента Челик се самоуби. Тази трагична ситуация предизвика дълбока тъга и гняв в обществото.

В съобщение, което написа на черния екран, Улусой изрази гнева си и заяви, че има надежда за бъдещето. Завършвайки посланието си с фразата „За много красиви утрешни дни...“, Улусой подчерта важността на социалната солидарност и осъзнатост.

Публикацията на Çağatay Ulusoy намери широк отзвук сред потребителите на социалните медии и призова за повишаване на осведомеността срещу убийствата на жени. Беше заявено, че трябва да се предотвратяват подобни трагични събития и да се повишава общественото съзнание.

https://www.sonmuhur.com/son-dakika-saadet-partisi-kurucu-genel- … hayatini-kaybetti

# 631

Споделям я, защото и на мен много ми харесва! Heart Eyes

# 632

Споделям я, защото и на мен много ми харесва! Heart Eyes
Аз пък не я харесвам така.
Лицето й е някак променено, има лисичи поглед, а косата й е като проскубана.

# 633
Ау, Жаки, как я изхейти. Grinning
Шегувам се .
Въпрос на вкус, разбира се.
Аз просто много харесвам тази прическа. А и наистина мисля,че на нея и отива.
С тази, например, не ми харесваше.

# 634
Оффф, тука е още по-зле!
Нищо не е останало от Хазалка в Забранения плод.
Аз там си я харесвах.

Виж за Серенайка и Афрато с по-късата коса, копче не мога да кажа.

# 635
И с Чачкин бяха сладки(нямам предвид сериалала),но само в началото, после тя не ми харесваше, когато беше с права коса.

# 636
Това е невероятно -„никой никога не ме е имал, не и като теб“ — #tambircentilmen
Нехир и Сайгин - много красиви!

# 637
Нещо познато (отново)

# 638
Феновете на Чаатай са ненаситни!
Още не е отшумял последния проект
 "Tam Bir Centilmen" и вече питат за предстоящия. Wink

Тази вечер, веднага след завръщането си от Ню Йорк, Серенай е посетила изложба на Рефик Анадол с подкрепата на Акбанк.
Има интервю с нея, което преведох и записах набързо, но утре ще го дооправя и ще го пусна тук.

Лекичка, момичета! Hug

# 639
Добро утро! Coffee

Между Peyami и Sarp, кой герой предпочитате повече?

Хубав ден от мен!

# 640
Добро утро и прекрасен ден за всички!

Sarp/Peyami, Жаки това е въпрос с повишена трудност за мен. И двамата си ги харесвам, не мога да избера кой повече. Всеки образ на Чаатай си е красив по свой начин, идентичен и различен.

# 641
Здравейте!

Ах, Джаки, мислиш за нас, хубаво си стеснила избора, ама и този е достатъчно труден. Аз избирам Пеями.

# 642
Здравейте,

Аз избирам Пеями.
Обаче разбирам всички избрали Сарп. Просто Пеями е ролята, с която го преоткрих.

# 643
Добро утро, момичета!
Жаки, за мен този въпрос също е много труден, защото и Сарп, и Пеями са ми много любими. Но, ако трябва да аистина да избера, ще кажа Пеями, защото той беше много сложен и многопластов образ и Чаатай се справи прекрасно с него.  Затова, ще избера Пеями.
И да споделя нещо, което моя приятелка от Турция е споделила в Инстаграм.

Във всеки случай телевизионните сериали и видеоигрите винаги са виновниците за престъпните машини, които се скитат с десетки файлове! Не, обещавам си; Не пишете коментар, но когато го видите Close не  вярвайте на тези твърдения. Не издържам!
(това е по повод изказване на главния съветник на  Е., че за всичко, което се случва в страната са виновни сериалите и игрите)
В следващия пост ще сложа интервюто със Серенай.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 10:18 от NeZ_9

# 644
Не случайно е зададен въпроса момичета!
Това са два от най-забележителните, да не кажа и най-забележителните му образи.
За мен също е трудно да избера, но и аз бих се спряла на Пеями, заради сложността на образа, но чисто комерсиално, Сарп ще си остане на 1-во място като визитка за Чачкин.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нези, ами те забраняват целувки, но допускат всякакви издевателства над жени, нормално е да има нещо вярно в това, което е пуснала жената.

Общи условия

Активация на акаунт