ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 422
  • 735
  •   2
Отговори
# 600
Аз гласувах за сериала на Сумие. Много го харесвам.
Гери, а кой е сериала на Сумие?
Гери сигурно има предвид сериала на Серенайка, защото си спомням, че си го беше харесала.
И аз гласувах за него!

# 601
Моя грешка. За Серенай говоря.

# 602
Добро утро! Coffee

„Погледни нагоре, когато светът те събори.“

Хубав ден!

# 603
Добро утро, момичета!

Неделното кафе от мен и любимата ми фотографка (с, която сме приятелки от бг-Мама),а закуската от Чачо.

Гери, и аз гласувах за сериала на Серенай. Wink
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня!

# 604
Здравейте!

Хубава неделя!

# 605
Да донеса и тук наградата на Арас, че не знам дали всички четете темата за DEHA.

ArasBulutİynemli спечели наградата за постижения
на Международния филмов фестивал Golden Orange в Анталия

https://x.com/TvDunyasii/status/1842624943307272521

# 606

Момичета, от поне седмица все се каня да ви сложа тази хрумка от началото на лятото,
от едно кафе близо до дома.

Скрит текст:

# 607
Да му е честита наградата на Арас!

А ние доста обстойно обсъдихме "Tam Bir Centilmen", но не сме обсадили външния вид и облеклото на Чаатай във филма.
Как го намерихте?
Аз в началото имах малък проблем с прическата, но после я възприех и ми хареса.
Придава му младежко излъчване.
За тялото, няма какво да кажа, личеше си,че е положил усилия да изглежда добре.

За дрехите-костюм и смокинг много му отиват.

Кожени и къси  якета също.
Той много си харесва този тип по-широки панталони, но аз го харесвам и с по-тесни, като този.

Единствено имам проблем с това сатенено късо халатче.
Изобщо не ми изглеждаше мъжко, нищо, че подхожда на "професията"му.

# 608
Нези, ти къде ни хвърли направо.
Малко по-късно ще добавя и снимки за разкош.
Формата му беше добра за мен. Ама аз и с коремчето от яхтата няма да го върна. Даже като е с най-многото плочки ми е малко изкуствен. Няма да слагам снимки по шорти. Червени, сини, никакви.
Косата му не ми хареса. Не, че беше нещо много зле, но на моменти изглеждаше проскубана. Ама така е с къдравите коси. Много грижа се иска, за да не ги увредиш. А и кичури за мъж… бих казала не.
Част от дрехите му бяха супер. Коженото яке много му отива. Костюм, смокинг също. Обаче червената сатенена риза е твърдо не за мен. На рождения ден на щерката беше с прозрачна риза под коженото яке. Пак твърдо не. Тя тази прозрачната аз бих я носила. И червената и нея, но зелена.
Халатчето беше потрес за мен, но както казваш, професия.

И ще кажа последно, че с тия бенки по гърба, много трябва да се пази от слънцето…

# 609
Гери, и аз трудно приех прическата.
Облеклото, в частност ризите също не са по мой вкус, но явно и тях "професията" ги изисква. Grinning

# 610
Аз си признавам, че изобщо не обърнах внимание нито на облекло, нито на визия докато гледах филма.
Играта и историята ме завладяха и хич не съм се сетила да ги оглеждам с какво и как са облечени.
При следващото гледане ще обърна внимание.
Чачо и с бегло виждане си личеше, че е в доста по-добра форма, прическата още от снимките и фраговете ми хареса.

# 611
Жаки, като спомена историята, да споделя още нещо от Gabi от Румъния, защото това беше една много силна част.

# 612
Ооо, със сигурност няма нищо случайно! Само като започна да троши, да изкарва агресията от себе си към колата, ми стана ясно, че точно това е идеята, да се прероди към нещо по-добро и ново. Иска да остави всичко това в миналото, та дори и материалното.
Всяко едно действие водеше към нещо, стига да вникнеш по-дълбоко в историята.
Аз затова казах, че това не е филм за всеки и който не го е харесал си е прав за неговите виждания и очаквания, какво искат да видят. Аз само като знаех, че е на ОГМ, ми беше ясно, че няма да гледам леко или лежерно ромкомче.

# 613
Пост от Чачо в И,

Нези,
Ще го погледнеш ли?

# 614
"Има много за казване и трябва да се каже. Трудно ми е да потискам гнева си и да подбирам правилните думи, изглежда твърде оптимистично. Но все още имам надежда и вяра, че някои неща ще се оправят".
Мисля,че има нов случай на убийство на жена в Турция.
Браво на Чаатай, че е изразил позицията си!
Heart

Общи условия

Активация на акаунт