ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 398
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Привет, момичета!
Много хубави неща сте донесли - за всеки по нещо. Серенайка е страхотна, много е готина!
 Е, значи януари ще имаме Чачко на екран - супер!
Нези, благодаря за превода, адмирации- много труд си е, и време-БРАВО!

# 661
Групово интервю от премиерата на Sorgu

Тук не мога да не отбележа, колко е готина Хазалка....
Браво, добър стайлинг и прическа!

Всички знаменитости, които присъстваха на премиерата на Query Movie
и групово интервю! Melisa Döngel, Hazal Kaya, Çağlar…

# 662
Ели, много ти благодаря! Факт е,че наистина един такъв превод ми отнема много време все още. Hug
nanni, благодаря и на теб! Hug
Хазал наистина изглежда много добре, въпреки странния избор на тоалет.
(според мен)

# 663
През втората седмица, Джентълмена пак се класира на 3-то място с 4,7 милиона гледания
при неанглоезичните филми в Нетфликс за седмицата 30.9.- 6.10

# 664
lumakisafilmfestivali:
Известният актьор и екшън режисьор на 4-ия фестивал за късометражно кино Luma@ugur_yildiran Ние сме домакини 🤩✨ Всички студенти от Yeditepe са поканени на този приятен разговор на 15 октомври ✨

📌Дата: вторник, 15 октомври
📌Час: 14.00
📌Място: Зелена зала

# 665
Добро утро! Coffee

И Аслиханчето е на снимачната площадка за да заснеме филма "Mavi Bird"/"Синя птица".
Нейн партньор е Айтач Шашмаз

от сторито на Аслихан

# 666
Добро утро, момичета!

Жаки, ще допълня статистиката с това, че "Tam Bir Centilmen" достигна общо 17,7 милиона часа гледане и 9,6 милиона гледания.  Той е в списъка Топ 10 на Netflix с филми от 46 страни, включително Турция.
 Браво, Чаатай и екип!!! Hands Clap
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 667
От ИГ на Шифанурка

# 668
Много я харесвам! Heart
Вчера си мислех, че ако снимките на "Eşref Rüya" започват в края на ноември,(такива са слуховете) би трябвало вече да започнат да излизат имена от каста.
Засега имаме много малко информация за сюжета и едно име- Eşref.
Ето малко повече за него:

Значението на името Eşref:
 Много почтен човек.

Характеристики на името Eşref.
Въображението е много развито. Особено в музиката
• Той показва собственото си различие и талант във всичко, което прави
• Той има голям дял в това да бъде обичан и уважаван от хората около него.
• Има развитото въображение
 • Той е едновременно добродушен и трудолюбив.
• Той е обичан и уважаван от хората около него и има голям дял в ситуацията.

Буквен анализ на името Eşref:

Хората с тази буква в имената си обикновено имат буквата Ş: Интриганти. Амбиция и продуктивност R: Представлява колеблива личност. В същото време хората с тази буква в името си обикновено казват F: Представяне на чувство за отговорност и спокойствие.

Името Eşref споменава ли се в Свещения Коран?
Не, името Eşref не се споменава в Свещения Коран.

Анализ на името Eşref според нумерологията
Името Eşref се състои от 5 букви и нумерологичното лично число на хора с име Eşref е 8.
Той е много организиран и принципен човек. Докато мож да разбере какво е, може да постигнете успех и в двете академични среди. Неговата мания за ред и грижи може да причини проблеми. Може би трябва да подобри отношенията си в социалния живот малко повече.
Визия за Eşref също нямаме, затова ще се придържаме към тази като за  начало.

В следващия пост за Rüya. Wink

# 669
Здравейте момичета,

Нези, истинско удоволствие е да чета информацията ,която споделяш с нас!

# 670
Нези, благодаря за значението на името на Ешреф.
Винаги ми е било любопитно да чета за значенията на имената им, защото знам, че няма случайно слжени имена на героите в техните филми и сериали, винаги са свързани с историята и сюжета на проекта.
Интересното при тях е, че имат имена, с които могат да се кръстят и момчета и момичета....важно е значението на името.
Сега чакам и за Руя да ни пуснеш.
И пак, благодаря ти за труда, който влагаш, за да ни е толкова богата и ценна темата с всякакъв вид информация, а не пълна само с гифки и снимки, които има бол в интернет пространството.

# 671
Привет. 
 Появата ми е изненада, но избора е ясен, Паями.
Благодаря за всичко споделено.

# 672
Здравейте,

Значението на имената винаги ми е било много интересно. Сещам се веднага за Рюзгар в Гаддар. Ами вятърничев си беше.

Жаки, мен имената винаги са ме обърквали. Аз имам приятелка Айлин. Това е и името на баща му. Аз бях убедена, че е женско. Имах колега Рейхан, а в Medcezir адвокатката се казваше така. Но явно като нямат отделна дума за тя и той, така и имената са безполови.

# 673
Да, Гери и аз докато разбера, че нямат родове, все се обърквах с имената им, ама вече знам.
Сега ми е интересно всяко име какво означава. Винаги като си дават имена на децата е с някакво значение.

От Бирсен:
В развлечението на Sorgu снощи, водещите дами от сериала, Hazal Kaya Boncuk Yılmaz и Melisa Döngel гледаха новия трейлър, прегръщайки се. Поредицата ще се срещне с публиката в платформата TOD на 10 октомври.
Пак да кажа, тук Хазалка ми харесва.

# 674
Благодаря ви, момичета! Hug
Радвам се,че сме на едно мнение по отношение на това, как трябва да изглежда темата!  И аз харесвам хубавите снимки, но самоцелното слагане на една или няколко снимки, не е нещо много интересно.
Човек винаги може и да каже нещо, покрай тях, нали? (нямам предвид "привет" Wink)
За имената не знам дали всички са универсални, със сигурност имат и само мъжки и женски имена, но явно имат и много такива, които стават и за двата пола.
За женския персонаж на "Eşref Rüya" също знаем съвсем малко.
Някъде четох, че ще се казва Nisan(април), но Eşref я е нарекъл Rüya.
Самата дума Rüya в речника се превежда така

Тъй като на някои места видях да се превежда и като "мечта", се консултирах
с моята учителка, която ми обясни думата така:
"Означава сън и още нещо- емоционални преживявания, които възникват под влиянието на сън, което може да се тълкува и като мечта, но не съвсем. "
Сега значението на името Rüya:
Значението на името Rüya:
 1. Сън. 2. Сънувайте, надявайте се.

Особености на името Rüya
 Хората с името Rüya  са привлекателни, чаровни и надеждни хора. Основната им цел в живота е да осигурят среда, в която да се чувстват духовно в безопасност и да постигнат духовно удовлетворение.
Чувствителни са към нуждите на другите. Те позволяват толерантност и са много прощаващи, тъй като не могат да таят злоба. Имат силно въображение и не познават граници в творчеството. Любовта към изкуството и природата заема голямо място в живота им. Те търсят самоотвержен, елегантен и замислен партньор, който да улавя любовта в същия ритъм и да споделя емоции с него.

Името Rüya споменава ли се в Свещения Коран?
 Да, името Rüya се споменава в Свещения Коран.

Анализ на името Rüya според нумерологията
 Името Rüya се състои от 4 букви и анализът му според нумерологията е следният:
Лично число на хората с името Rüya: 2 Най-голямата причина, поради която сте толкова обичани и уважавани, е вашата чувствителна природа и способност за съчувствие. Много хора около вас смятат, че сте много добър слушател и ценят мнението ви. Въпреки че вашата чувствителна природа ви прави по-крехки, вие не сте  личност, която лесно ще бъде унищожена, освен ако не се обърнете към вътрешния си свят и не спрете да цените собствените си идеи. За да пренесете тази дълбока симпатия и успех в социалния си живот във вашия бизнес живот, можете да  опитате да се съсредоточите върху повече социална работа.
Може би Eşref е видял момичето в сънищата си.

Ще потърся тълкуване и на името Nisan и се надявам да не ги сменят.  Kissing Heart

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 15:27 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт