ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 390
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, момичета! С риск да се повторя - чест и удоволствие е човек да ви чете! Винаги носите интересни неща, смислена, и много добре систематизирана информация. Много ви се възхищавам когато анализирате, каквото и да е, Е - интелект  и съзнание блика от всякъде и във всяка ваша темата - богатство сте  момичета! Много ви се кефя.

Снимката с гълъба не беше ли от рождения му ден, само аз ли забелязах пръстена на безимения пръст😉. Иначе  Шифанур си я харесвам, сладуранка е! За, Хазалка...харесвах я много преди време  сега не чак.

Хубав ден, момичета!

Благодаря за всичко споделено и за труда  който полагате💐

# 676
Той и преди е носил пръстен. Примерно на премиерата на Кюбра. Решихме да, че е просто аксесоар. Мисля, че и на сватбата беше с пръстен.
Иначе това е ръка за годежен пръстен. Много бих се зарадвала за него.

# 677
Ели, много ти благодарим!
Радваме се,че си сред нас! Hug
Този пръстен разбуни духовете още по време на премиерата на Кюбра.
Той, обаче продължава да го носи.
Може пък и да излезне нещо, знае ли се! Wink

P. s Гери, писали сме едно и също. Grinning
О, как бих се зарадвала и аз да е годежен пръстен!

# 678
А аз забравих да обсъдя с вас нещо много важно.
Сега като казвам джентълмен и съвсем друг смисъл има. Но не това искам да обсъдя. В Джентълмена ролите просто са обърнати, чак имаме помирисване на мъж, не на жена. Като го забелязах ми стана малко смешно. Не съм сигурна точно кога беше, но Нехир беше тази която се опиани от неговия аромат.

# 679
А аз забравих да обсъдя с вас нещо много важно.
Сега като казвам джентълмен и съвсем друг смисъл има. Но не това искам да обсъдя. В Джентълмена ролите просто са обърнати, чак имаме помирисване на мъж, не на жена. Като го забелязах ми стана малко смешно. Не съм сигурна точно кога беше, но Нехир беше тази която се опиани от неговия аромат.
А сега де!
Аз не помня, ще трябва като го изгледам пак, да обърна внимание.
Много си наблюдателна бе, Гери!

# 680
Ще трябва на се коригирам. Не е Нехир. Клиентката от началото на филма беше. Загубих едни 20-30 минути в превъртане на сцени с Нехир и Сайгън. Оказа се, че не са имали много екранно време заедно.
Поне си припомних много от сцените. Отново.

# 681
Добро утро! Coffee

Когато снимките говорят повече от думите...

Хубав ден!

# 682
Добро утро приятели!
Желая ви спорен ден, носещ чудесни преживявания,
много усмивки и добро настроение!

# 683
Добро утро, момичета!
Жаки, това е един от любимите ми моменти!
Аз ви нося прекрасната Ахсен, от премиерата снощи на "Erşan Kuneri", който от днес е по Нетфликс.

# 684
Добро утро!

На мен Ахсен почва много да ми харесва. И тя има способността да се трансформира. Само сравнение от първата снимка пред огледалото до снимките на брега. А сега си я представете в Кюбра и отново погледнете професионалните снимки. И си я спомнете от сцените с бунгалото на езерото. Там е детенце, тук е мацка.

# 685
Ще трябва на се коригирам. Не е Нехир. Клиентката от началото на филма беше. Загубих едни 20-30 минути в превъртане на сцени с Нехир и Сайгън. Оказа се, че не са имали много екранно време заедно.
Поне си припомних много от сцените. Отново.
Гери, за тази сцена ли говориш?

Още като я гледах си помислих, че, ако Сайгън и беше отправил неприлично предложение, нямаше да отиде да се оплаква тази дама. Grinning

# 686
Пускам ви една интересна статия за продажбите на турски сериали

Шампион по износа на „домашни телевизионни сериали“

Türkiye дели първите три места по износ на телевизионни сериали със САЩ и Великобритания. Forbes Türkiye публикува списъка на родните телевизионни сериали шампиони по износ. Има телевизионни сериали, чиито продажби достигат 600 хиляди долара при износ.

Турското експортно приключение на телевизионни сериали започва с продажбата на телевизионния сериал от 1975 г. „Aşk-ı Memnu“ във Франция през 1981 г. Очаква се до 2024 г. износът на турски сериали да надхвърли 1 милиард долара. Толкова много, че има сериали, чиито продажби достигат до 600 хиляди долара. Продажбите на стари сериали като Hercai, Magnificent Century, Kara Sevda, Binbir Gece и İstanbullu Gelin все още имат значителен дял в тази цифра.  Според доклада на Forbes Turkey , като се има предвид, че само международните права за излъчване на сериала Friends са продадени на HBO Max за 425 милиона долара, целите, които надхвърлят очакванията, трябва да бъдат на дневен ред.

Ay Yapım е най-големият износител
В Турция се излъчват средно по 60 сериала на сезон. Докато 57 сериала ще бъдат излъчени по екраните през сезон 2023 – 2024, само 18 ще бъдат в следващия сезон. Ay Yapım и Kerem Çatay станаха имената, които продуцираха и изнесоха най-много телевизионни сериали за сезона. Сериалът , който се продаваше на най-ниска цена на епизод,  беше Gaddar,  докато сериалът, който се продаваше на най-висока цена,  беше телевизионният сериал Присъда. За Cranberry Sherbet, който ще бъде на екран и през новия сезон   , тази цифра е 300 хиляди долара на епизод, а експортният оборот, получен от заснетите до момента 66 епизода, е 19,8 милиона долара. Saner Ayar, собственикът на  O3 Media ,  достигна среден доход от износ от 250 хиляди долара на епизод от телевизионните сериали Adım Farah  и  Sandık Kokusu  , които бяха излъчени през сезон 2023-2024  . Приходите от износ от 27 секции в Adım Farah са 6,7 милиона долара.  Establishment Osman,  продуциран от   Bozdağ Film и собственост на  Mehmet Bozdağ  , спечели общ приход от износ от 20,4 милиона долара в 34 епизода при 600 хиляди долара на епизод (което се смяташе за рекордна цена на пазара).

Фатих Аксой казва, че сериалът Bahar на MF вече е лицензиран в 50 държави, въпреки че е едва в 16-ия си епизод. Поредицата Bir Zamanlar Çukurova на TİMS&B беше преместена от деня в праймтайма поради големия интерес, който предизвика в страните, където беше показвана. Продажбите на сериала вървят към рекорд, надхвърляйки 400 хил. долара на епизод Сериалът на O3 Media е заснет с арабски актьори като "Булката от Бейрут".

(класацията я взех от момичетата от темата за Афра и Мерт)

Явно, не само ние не сме харесали "Гадар"

# 687
Да, Жаки...
"Gaddar" не оправда очакванията на много хора за съжаление. И затова не беше виновен деня на излъчване, нито играта на Чаатай, а сценария, който доста често беше направо безумен!
Надявам се Чачо този път да е избрал по-внимателно проекта, в който ще участва!
И една статистика за "Tam Bir Centilmen "

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 15:16 от NeZ_9

# 688
Нези, точно това е сцената. Ама да ви кажа и аз щях да го подуша ако ми дойде толкова близо.

Жаки, може и да не ни е харесал на нас, но в класацията да е на 11то място примерно. Знам ли. Вчера гледах откак и от него. Може би очакванията ни са били грешни. Ние си представяхме супергерой. Силен, умен, състрадателен, на страната на доброто. А той беше само силен и имаше свое разбиране за добро. Ако идеята е била да играе не много умен силен мъж с принципи, то нашия човек се справи перфектно. По-празно умен герой не е играл. А ние какво сме очаквали е друга работа. Искало ни се е, ама няма. Ролята му беше на планина, хванат от гората и това си игра човека

# 689
Гери факта, че се продава с най-ниска цена, говори всичко...слаб сериал!

Общи условия

Активация на акаунт