ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 15 626
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Ох, Гери!
Изумително точна си както винаги! Grinning
Той нашия си игра добре, но каквото му дадат, това играе. Neutral Face

# 691
„Не мисля, че е редно да разказваме нашия сериал чрез такава двойка, сякаш е любовна история..
това е история за това какво се случва с насилието“
https://x.com/dilosumsuuu/status/1844117675628429490

# 692
Продължават предложенията на феновете за партньорка на Чаатай.
Най-новото е Ханде.

И по този повод да напиша и за значението на името на женския персонаж-Нисан:

Ефектът на името  Nisan е, че се дава  на момичетата, родени през  месец април. Момичетата на име Nisan, които носят ентусиазма на пролетта, имат много привлекателна природа. Те са идеалисти, когато мислят за връзки и сърдечни въпроси. Ако се наложи, те ще чакат дълго, докато дойде правилният човек.

Жените с името Nisan са  доста последователни в човешките отношения. Тъй като обаче не искат да разбият ничие сърце, те позволяват собствените им сърца да бъдат разбити.

Какво е значението на името Nisan и какво означава Nisan?

Значението на името Nisan означава „булчинско цвете, цветето, което цъфти през пролетта, а също и четвъртия месец от годината“.

Още характеристики на  хората с името Nisan:
Хората с името Nisan са сериозни във връзките си и много рано стават решителни. Това може да доведе до ревност и притежание. Докато емоциите им са много силни във всичко, което правят, те могат да покажат по-високо ниво на контрол с романтичните си чувства. След като обещаят искреност и отдаденост на партньор, те остават лоялни към него.
Те не обичат да споделят своите мисли или чувства с никого около тях, ако могат да го избегнат. Това не означава, че само защото са много емоционални хора, те не се справят с много емоции вътрешно! Те показват голямо търпение и толерантност във всичко, което правят. Като цяло са духовни хора.

Буквен анализ на името Nisan
Буквата N показва силна интуитивна способност. Те могат да постигнат голям успех, защото могат да измислят нови идеи и да ги приложат на практика. Писмото аз може да предизвика силна негативна реакция у другите без никакво логично обяснение. Буквата S носи огромен потенциал за успех чрез отдаденост. Има мистериозно качество на личността, което привлича и вдъхновява другите.
A harfi, heyecan ve macera sevgisini ifade eder.
Буквата А означава вълнение и любов към приключенията.

Произход на името Nisan
 Името Nisan има арабски произход.

Имена, подходящи за името Nisan: Втори имена, които могат да се използват с името Nisan: Айнур може да е Нисан, Ейлюл може да е Нисан, Нисан може да е Ела.

Името Nisan споменава ли се в Корана?
Името Nisan не се споменава в Корана.

Nisan е 1420-ото най-използвано име.

С още по-голямо нетърпение очаквам коя ще е Нисан!

# 693
Аз съм с две ръце за Ханде!
Нези като пускаш новата тема, напиши и българското заглавие!
Ние не се притесняваме, кой как ще го превежда...всеки средно интелигентен човек, ще го разбере!

# 694
Жаки, разбрах защо го казваш.
Не съм си и мислила да не го слагам.Wink
Още повече, че съм се консултирала с човек,  който познава "семантиката на езика" .
Нали така трябва?
Grinning

# 695
Жаки, разбрах защо го казваш.
Не съм си и мислила да не го слагам.Wink
Още повече, че съм се консултирала с човек,  който познава "семантиката на езика" .
Нали така трябва?
Grinning
Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1

# 696
От Х

Heart
Толкова много хора ги обичат и вярват в тяхната любов!

# 697
Ооо, аз също вярвам!
Тази любов не може да се изиграе, тя се изживява дори и на екрана!
Колко им е било лесно на снимките....изживяване и игра в едно!

Дарение за рожден ден на Ahsen Eroğlu
Празнуваме рождения ден на Ahsen Eroğlu на 27 октомври, като даряваме на Koruncuk, за да гарантираме, че момичетата, чийто достъп до образование е изложен на риск, имат безопасно бъдеще.  Ако искате да отпразнувате рождения ден на Ahsen Eroğlu, можете да подкрепите нашата дарителска кампания. Благодаря Ви предварително.

# 698
Ново от рекламата със Серенай

# 699
Аз тази седмица отново почнак курс на терапия с Medcezir, че нещо са ме хванали лудите. Още съм на втора серия, но ми е много странно сега. Всеки път го гледам и го възприемам различно. Този път ми направи впечатление като Мира дойде в градината да благодари на Яман, че я е прибрал. Тя му ховореше на по-малко от педа от лицето. Аз ако дойде някой така да ми се вре ще се притесня и ще се дръпна. Дори и да не ми е неприятен няма да ми е комфортно. То си беше аправо заход за целувка.

# 700
Гери, съвпадение!
И аз  си го гледам. В YouTube сега качват сериите със страхотно качество!
Ами, тя, Мира още от началото си го хареса и постоянно търсеше по-близък контакт с него. Wink

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 17:15 от NeZ_9

# 701
Аз по принцип съм си малко перко и не обичам хората да ми навлизат много в личното простронство. Така само на много близък човек бих позволила. И дори тогава ще има истинска причина за това. А човек, който виждам за втори път ще ми е много странно да говоря с него от такова разстояние. Буквално да си дишаме в лицето.

Качеството е потресаващо добро и много ме е яд, че турския ми е на ниво здравей, ще се видим, обичам те, престани и виж. С автоматичния превод си помагам и добре, че не го гледам за пръв път и знам какво си казват. Обаче друго си е да гледаш този поглед на тъжно лабрадорче с такова качество. И да слушаш да ти говори в оригинал. Нашите дубльори са много добри, но това винаги ощетява играта.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 17:29 от gerryto_2

# 702
Гери, какви хора, това е Чачо, а и не знаем тогава колко са си били близки. Знае ли човек, може да им е било приятно и целенасочено да са искали да са в по-близък план.  Ако ми влезне така в личното пространство, хич няма да се дърпам. Joy

# 703
Официално обявявам, че от него няма да се дърпам. Да се приближава. Да не се притеснява Joy

# 704
4-те турски сериала на Чаатай Улусой, които можете да гледате в Netflix след „Истински джентълмен“
В допълнение към наскоро излезлия филм, в който той участва с Ебру Шахин, в платформата имате още
„Шивачът“, „Кубра“, „Хартиени животи“ и „Хакан Защитникът“.

Ако има международно признат турски актьор – освен, разбира се, нашите обожавани Джан Яман и Керем Бюрсин – това е Чаатай Улусой. На 34 години той е един от най-разнообразните изпълнители и ни зарадва с толкова разнообразни образи като младия мъж, когото изигра в „Medcezir“ , свирепия полицай Сарп от „İçerde“ или флиртуващия Емир от "Тайната на Фериха". Освен това той е модел и както рекламни марки, така и режисьори на телевизионни измислици се възхищават от него.
В момента можем да го видим в някои сериали на Netflix , а също и във филми, като наскоро излезлия „A True Gentleman“ , където работи с Ebru Sahin. Но ние искаме да поговорим с вас за четири измислици, които също можете да проследите на тази дигитална платформа: „Шивачът“, „Кубра“, „Хартиени животи“ и „Хакан, покровителят“.

"Шивачът"
Има три сезона и 23 епизода и ни разказва за преживяванията на пациент с неговия психиатър. Разказва историята на Peyami Dokumacı , млад и известен шивач , който е наследил таланта и успешния бизнес от своя дядо. Със смъртта си Пеями въвежда баща си Мустафа в живота си в Истанбул, когото крие, защото притежава детски интелект. Трябва да се погрижите за него, без истината да бъде открита. Но внезапно, бягайки от насилствената си връзка с Димитри, младата Есвет мистериозно се появява в живота на Пеями и Мустафа със собствените си тайни.

"Кубра"
Има два сезона и шест епизода. Това е напрегнат трилър, базиран на едноименната книга, написана от Афсин Кум. Историята се върти около Gökhan, който започва да получава съобщения от потребител на име Kübra чрез онлайн платформа, нещо, което променя живота му завинаги. Тези съобщения изглежда предсказват бъдещето , разкривайки събития, които тепърва ще се случват. Докато се потапя в тази мистерия, Гьокхан в крайна сметка се превръща в месианска фигура с пламенни последователи… и също така мощни врагове.

„Хартиените животи“
Това е филм от 2021 г. , който продължава 97 минути и се развива в беден квартал на Истанбул, където дружелюбният събирач на боклук, Мехмет , бездомен млад мъж, който изпитва слабост към многото бездомни деца в района, открива малко осем -годишен скрит в торбата за боклук на колегата си. От този момент нататък Мехмет се посвещава на издирването на семейството на момчето и опитите му да го накара да се върне при тях.

„Хакан, защитникът“
Това е най-известният от всички сериали, които Чаатай Улусой е направил , и този, който го изстреля до международна слава. Това беше първата турска продукция за Netflix и днес има четири сезона и 32 глави. Това е фентъзи и научна фантастика, която се върти около Хакан, млад търговец, който вижда как светът му се преобръща, когато открива, че има връзка с древен и таен орден, натоварен със защитата на Истанбул.

Общи условия

Активация на акаунт