Личи си, че е интелигентен човек!
А и щом Айрето казва, че е най-добрият, това още повече ме обнадеждава!
Ето още нещо интересно от него
Туитовете, изпратени от Ethem Özışık, се харесват и споделят от десетки хора...
Известният сценарист, който активно използва социалните мрежи, създаде различен език с последователите си.
Толкова много, че изпратен от него туит се харесва и споделя от десетки хора.
Ето 10 туита на Ethem Özışık, които се открояват на пръв поглед...
1.- Аз ли съм човекът, който ще влезе в такива куци енциклопедии? Моите биографии трябва да се напишат или нещо такова...
2.- Най-голямата ми мечта, докато работя, е да звънне телефона и да ми кажат: „Братко, събрахме се с еди-кой си, хайде, страхотно си говорим“. Този телефон не звъни.
3.- Ще бъде ли убит някога този човек? Влачи се много добре...
4.- Мисля да прекъсна всички връзки с мой приятел, който отиде в родния си град Çaycuma вместо в Тайланд тази ваканция.
5.- Когато ми хрумне нещо смешно, един глас в мен казва: "Сине, защо пишеш тук безплатно и го слагаш в сценария?" Сега и той е прав.
6.- Само за 2 минути се замислих коя година е. Най-накрая разбрах, като погледнах календара в компютъра.(главата ми я няма)
7.- От отчаяние човекът ми отвори фалшивия акаунт

8.- Те направиха документален филм от две думи, които никога няма да се съчетаят в света, "мистериозни маймуни". Маймуната, която познавате, е като снежен леопард!
9.- Ако бяхме през 70-те години на миналия век, Yeşilçam определено щяха да издадат „50 нюанса сиво“в 2 филма наведнъж.
10.- Тези, които обичат Бог, трябва да подпишат договор за 49+1 години с Шенол Гюнеш.(той е турски футболист)
Интелигентния човек има и интелигентно чувство за хумор.
Със сигурност ще пише интересни истории!