ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 15 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
И Хазалката е на сватбата

Интервю на двойката Хазал Кая и Али Алтай на сватбата на двойката Серкан Кескин и Мерич Арал...

# 136
Току що видях, че и Танер е там

Taner Ölmez и Ece Çeşmioğlu говориха на сватбата на Meriç Aral и Serkan Keskin!

# 137
Има ли някакъв шанс и Чаатай да е там?

# 138
Не знам, но стискам палци!

# 139
Не знам, но стискам палци!
О, и аз!!!
Сега не мога да гледам нищо, но знам,че вие ще го отразите.  Hug

# 140
Къванч и Башак също са там,

Ох, дано и Чачи се появи...

# 141
Мedcezir се събра.
Без Чаатай и без Серенай, за сега. Wink

И Хазал Кая със съпруга си е била там.

Между другото съпругата на Мерт/Танер е много сладка! Heart Eyes

# 142
Мedcezir се събра.
Без Чаатай и без Серенай, за сега. Wink
И какъв е извода?...някъде са заедно!

Хазал с Башак и Киво

# 143
Метин Акдюлгер, новото му гадже бе забелязано за ПЪРВИ ПЪТ!
И то на сватбата...

# 144
Току що видях, че и Танер е там

Taner Ölmez и Ece Çeşmioğlu говориха на сватбата на Meriç Aral и Serkan Keskin!

Танер е голям образ. Питат го защо не е с костюм, а всички останали идват със смокинги, костюми, а той веднага - "Сакото ми е вътре, вътре е. "Grinning
Питаха го какво мисли за сватбата на приятелите си и той каза,че е много щастлив, било като сън.
Питаха го защо са се решили да се оженят след 7 години връзка, говорело се ,че чакат дете, той какво ще каже.
И той отогвори: Ааа,този въпрос не към нас! Питайте Серкан.
Питаха го как е да си на сватба между сетовете, той каза,че няма проблем.
Помня,че на неговата сватба Чаатай също се появи от сета на Йешилчам.
Сега ще чуя и Хазал и мъжа и какво говорят.

# 145
Много съм впечатлена от това, колко добре стоят един до друг.

Танер Олмез и неговите прекрасни деца

# 146
И Хазалката е на сватбата

Интервю на двойката Хазал Кая и Али Алтай на сватбата на двойката Серкан Кескин и Мерич Арал...

Явно съпругът на Хазал и Серкан са много близки, всъщност и двете двойки са мнгоо близки приятели.
Съпругът на Хазал каза,че е много развълнуван и очите му се пълнят със сълзи. Каза, че е бил изненадан, не е очаквал и на въпроса на репортера защо, отговори, че е знаел,че ще се оженят един ден, но сега точно е било изненада за него. Питаха го защо те не са свидетели, той каза,че свидетелите са много специални хора и има други такива, те просто ще присъстват на тяхното ДА, като много близки приятели.И него го питаха нещо за дете, той каза,че не знае, но ще се радва децата им да растат заедно ,а те да са като леля и чичо.
Хазал също каза,че много се вълнува. Сърцето и ще изхвъркне.Каза,че сега първо предстои да плаче, а после да танцува като луда. Питаха я какъв съвет би дала на младото семейство, тя каза,че не дава съвети на никого. Каза,че дори доктора не препоръчва хората да се женят, но според нея не е така. Grinning Няколко години(май каза 5) след като се е оженила, тя се чувства много добре.
Питаха я за онази вечер, когато е била на концерт на Едис, как всички са видяли танците и. Тя каза,че всичко се е получила спонтанно, като е чула музиката и е започнала да танцува, а после дошли някакви танцьори и се е получило страхотно забавление. Била страххотна вечер!
 Мъжа и каза, нещо от сорта, че това е станало,защото той не е бил там. Grinning
И още нещо интересно, което чух в интервюто на младоженците- Питаха Мерич дали предложението е било романтично, а тя каза,че всъщност тя му е направила предложение. Май са били на риба,нещо такова разбрах.
После попитаха Серкан дали веднага е приел, той каза "Да, веднага приех. Скъпа, добре,че го направи" Grinning

# 147
Добро утро! Coffee

Нези, благодаря за превода!
На тая сватба, наистина само Чачо и Серенайка ги нямаше от Меджезира.
Тя, Серка не беше ли някъде по почивки?
А явно с Чачо не са толкова близки....просто колеги!
Както и да е, мина и замина, ще го чакаме на Галата за Джентълмена.

Малко Пеями и Есвет

# 148
Добро утро, момичета!
Сега ми попадна тази снимка. Да не би все пак и Серенай да е била там?

Може и да не е нова, но аз не съм я виждала...
И Дуйгу и Башак, по-рано , на друго събитие.

Все още са приятелки!
За Чачо не знаем, може да е бил поканен и да не е уважил поканата, а може и да не е бил поканен.
Така или иначе, ние го очакваме съвсем скоро!
З дни до РД на Чаатай
6 дни до "Tam Bir Centilmen "

Желая ви хубав ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 149
Здравейте,
Според мен не са толкова близки с тази актриса. Виж за Серенай съм изненадана. Изглиждаха близки, други актьори от последния сериал бяха дори на взимането на булката. Естествено само предположения.

Не мислите ли, че Гала за новия филм вече трябва да има. Още тази седмица. И не само защото ми се иска. Трябват си и постери по улиците. За на Кавънч филма ни проглушиха ушите. А на мен дори ми беше леко посредствен.

Общи условия

Активация на акаунт