💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 415
  • 961
  •   1
Отговори
# 765
Ето го бе.Гатенцето.
Вижда ми се напълнят.Може и да изгуби

# 766
  • София
Аз съм за Гатьо. Joy

# 767
Значи този Милен ,ако спечели ще влезе в ИВ сезон 7 след 2 години ,живи и здрави да сме ,че още бая години ще гледаме Joy

# 768
Ех тоя спор за тигрицата Силвия продължава Joy
Ако беше мъж всички щяха да му пляскат, ама пустият му двоен стандарт Joy
И между другото спомнете си сезон 2 и какво правеше Ванчето когато беше на резиденцията Joy

Няма двоен стандарт, има норми на поведение, не знам защо лекото поведение трябва да е ОК.

Мен ужасно много ме дразнят и жените във фитнеса, облекли опнати и впити гащички и горе по спортно сутиенче, разбирай полуголи кото се фръцкат из фитнеса търсейки внимание. Целта да отидеш там е да тренираш, не да се показваш, може спокойно да тренираш и с по свободни или непредизвикателни дрешки. Там е пълно с мъже, отишли за нещо друго, и около тях се размотават дупета и полуголи жени, отвличащи вниманието.

Скрит текст:
И какво показва Силвия с това? ТУк се пише, че Ангелчо избивал комплекси (ама какви комплекси да избива европейски шампион), а Силвия какво прави, нейното е още по голямо избиване на комплекси, вижте ме на 45 имам хубаво тяло и се обличам като 20 годишна. И после я дават отблизо в лице и с приключва със сравнението с младите. Не може да имаш едно и също поведение на 20 и на 45 ина 65. Ако имаш, явно не си мръднал на горния етаж или избиваш комплекси (предполагам, че е сингъл да речем или няма още семейство, само предполагам)
Такива има много, забелязала съм го. Някои даже като легнат на лежанката, целият им бюст излиза отвън и всички могат да го зяпат. Обаче не разбирам защо си толкова възмутен, вместо просто да го приемеш за нещо обичайно. Такива облекла са си норма вече в Бг, не изключение. Така че, игнорирай и си тренирай, не зяпай наоколо.

Като тренираща редовно във фитнеса, да кажа, че и кифльоците по нищо не отстъпват на кифлите там, нито по желанието да се покажат и разголят, нито в позирането и правенето на пози и селфита. На няколко пъти забелязах мъже с филъри в устните и оформени вежди, но върхът беше един с импланти в дупето, който много усилено си въртеше задника в опит някой мъж да го забележи.

Така че нито облеклото на Силвия, нито поведението ѝ намирам за скандално и неприемливо.

# 769
Гатьо определено го искам в Ол старс.Поне ще е весело с него.
За него съм,но не го виждам като победител тук.Заложил е явно на Хелс китчън и му личи

# 770
  • Някъде в Матрицата
Като ги гледам, Гатьо ще падне. А и коментара му "не всичко е игри на волята" ми подсказва, че ол старса само ще го помирише.
А Милен, ако спечели, да внимава как се държи, че току го стигне съдбата на Бисер. (така ли му беше името?)

# 771
Според мен биха поканили Гатьо за all stars,  дори и да загуби сега. Друг е въпросът дали той би искал след амазонската травма Joy

# 772
Гатьо, с теб сме Grinning

# 773
Гатьо сам си каза ,че въобще не го интересува Дръзките дали са заложили на него или не  и че има по важни неща от ИВ. 15 кг.бил по-тежък от преди Head Band

# 774
Като ги гледам, Гатьо ще падне. А и коментара му "не всичко е игри на волята" ми подсказва, че ол старса само ще го помирише.
А Милен, ако спечели, да внимава как се държи, че току го стигне съдбата на Бисер. (така ли му беше името?)
Да пази поведение! 🫢

# 775
Малко нарочно пада или само ми се струва

# 776
Гатето беше до тук

# 777
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Олеле, Гатенцето сериозно си е похапвал, като тулумбичка е станал Grinning.

# 778
Няма празно в тая продукция,  оползотворяват лилавите екипчета Joy

# 779
  • София
Няма празно в тая продукция,  оползотворяват лилавите екипчета Joy
Бая го е опънал, като боди му е 😆

Общи условия

Активация на акаунт