💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 419
  • 961
  •   1
Отговори
# 750
Колкото до последната битка тя беше еманация на липсата на иновативност, идеи и развитие от Продукцията. Дадоха най-тежката битка на две не толкова физически надарени жени и по терена беше едно нелицеприятно, никому ненужно и неатрактивно бутане на тежки варели, пъшкане, охкане и скука. Дай им игра според възможностите да е интересно и за зрителя. Дай я тази игра на Наталия и Магдалена.  Предполагам другия път на най-силните мъже ще дадат минаване по греда и хващане на гривни с въдичкии.

# 751
  • София
Колкото до последната битка тя беше еманация на липсата на иновативност, идеи и развитие от Продукцията. Дадоха най-тежката битка на две не толкова физически надарени жени и по терена беше едно нелицеприятно, никому ненужно и неатрактивно бутане на тежки варели, пъшкане, охкане и скука. Дай им игра според възможностите да е интересно и за зрителя. Дай я тази игра на Наталия и Магдалена.  Предполагам другия път на най-силните мъже ще дадат минаване по греда и хващане на гривни с въдичкии.

Проблем ще има и тази година с тези битки според мен, защото те ги подготвят за участниците в съботния дуел и хич не се съобразяват с номинираните като физика/пол (не че за последното някога са се особено). Но, тази година имат три арени - скъсаха се да си ги рекламират преди стартта - ами какво им е пречело да са различни игри? Хем по-интересно за зрителите, хем да не гледаме 2 жени да мъкнат тежести предвидени за двама мъже. Риторичен ми е въпросът 🙂

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 21:44 от gg__

# 752

Какво общо всъщност има семейният статут със спортно предаване? Не ти разбирам съпоставката.
Първо си помислих, че не си струва спора... Това не е спортно предаване. Спортно предаване са Олимпийските игри и в тях вкараха достатъчно секс. ИВ е режисирано шоу със сценарии. Раду и Силвия са типажи, които им пасват на концепцията. Да, осъдително е за мен предизвикателното поведение, провокацията на Силвия. Но тя заради това е там. Тя си го заяви в началото. Мечтае да я заглеждат младите мъже...
Когато малко по-напред писах, че ме изненадва, че си перат дрехите заедно- отговорът беше- да не мислите, че в хотел ви ги перат по отделно. Това е разликата в мисленето. Не мога да си представя личното ми бельо или дрехи да се перат заедно с дрехите на чужди хора. Същото е със Силвия и нейното поведение- така както ги покани да им изпере дрехите, очевидно някои жени имат "по-широк поглед" към живота.
Ще се опитам да обясня какво имам предвид със съпоставката на медалите на Ангел, които трябва да остави извън ИВ и да забрави и семейния статус на Раду. Раду не иска да се отчитат медалите на Ангел в играта и с доза принизяване, покровителственост му казва Геле. Същата провокация по друг начин поднася Силвия- не иска да се съобразява кой женен и кой не. Тя провокира със сексуални намеци. (ако е вярно това за разтварянето на краката) или лежерно облекло. Всеки от тях си е избрал линия на поведение- Раду да ги подчини чрез психологически похвати на покровителствено поведение, Силвия като "сее" секс наоколо. Ама не и отивало на годините... Че отивали ли му на "сериозен човек" като Раду да прави интрига от нощничките и?
Пак повтарям- нека го гледаме като шоу- предпочитам да се зарадвам за Миряна как се пребори снощи да стигне докрай на тази невъзможна игра, да поздравя Елица за мъжеството да встъпи в тази битка. А това, че не одобрявам  поведението на Силвия- и какво от това?
Най-доброжелателно Ви пожелавам прекрасна вечер!

# 753
Как манипулираше младежите, да не забравят, че са обвързани и отвън ги гледат. Trollface Силвия не прави нищо кой знае какво, на никой не е скочила, само леки флиртове и бъзици, нищо шокиращо. Почти всички жени в тоя тип предавания използват женския си чар. В крайна сметка всеки използва оръжията, които има. Нищо скандално не е направила, ако беше щяха да го покажат. Какви кадри дадоха, като подложка на Радулковите думи? Как се пече по бански и разхожда по ношница, която нито беше прозрачна, нито по-разголена от един потник с къси панталонки.
Раду, ако Силвия беше решила да играе с него друга песен щеше да пее.

Да, нищо шокиращо.
Да, ползва оръжията.
Какви кадри дадоха - дадоха как си пече задника (всеки го прави). Дадоха басейна, дадоха Раду как манипулира момчетата. Ключовата дума е - дадоха каквото решиха да дадат.
Както за нея това е играта, така и за него това е играта. Тя манипулира и той манипулира!  Всеки с тактика. 
Да, именно защото е решила да не играе с него.

# 754
  • София
Ех тоя спор за тигрицата Силвия продължава Joy
Ако беше мъж всички щяха да му пляскат, ама пустият му двоен стандарт Joy
И между другото спомнете си сезон 2 и какво правеше Ванчето когато беше на резиденцията Joy

# 755
Напротив, ако беше мъж още повече критики щеше да има

# 756
  • ВАРНА
Предаването е Биг Брадър с варели.

# 757
Ако беше мъж, щеше да има коментари как онази малката си го е предизвикала.

# 758
Леле, какви пунически войни са се разгоряли за “поведението” на Силвия. Мисля, че трябва да разграничаваме играта от реалния живот, в който тя едва ли би обърнала внимание на момченца, които биха могли да са и синове.
За мен битката за надмощие в това племе ще е между Раду и Силвия. Той като че ли твърде бързо си повярва, че е наложил авторитета си и направи някои необмислени стъпки - искаше да въвежда казармени порядки ( с което подразни част от момчетата ) и влезе в конфликт с Ангел. Силвия пък иска да играе в коалиция с мъже и жени. И има логика - при изцяло женска коалиция, вероятността тя да намалее бързо е по-голяма, защото пращани на номинации, жените има по- голям шанс да отпаднат. Ако пък играе с мъжете, тя би била последния бушон. В случай, че привлече един или няколко мъже, шансовете да си запази коалицията си по- дълго време се увеличават. Още повече, тя би могла да бъде манипулатора, който дава наклон, но не се изправя в пряк конфликт с Раду. И от женска гледна точка, как най-бързо можеш да повлияеш на един мъж - ами с “първичен инстинкт”. Дали е смешна и жалка? Едва ли, защото има самочувствието, че и се получава. Освен това се вижда, че е много добре подготвена за физическата част от игрите, а не разчита на единия сексапил ( дали го има, или не, всеки си има собствените възприятия). Раду обаче е от стара коза яре. Усещайки накъде вървят нещата се опита да изманипулира Ангел, как ако се “поддаде на чара на Силвия”, отвън ще излезе, че са му слаби ангелите. Но съдейки по последващ синхрон на Ангел, в който той ни обясни, как Силвия го е посрещнала от битка със сълзи на очи ( може и да са били от облекчение, че не и е пропаднала стратегията от самото начало, знам ли ), смятам, че Раду загуби тази точка.
Та в този ред на мисли, ще следя с интерес надцакването между тези двамата, но ще стискам палци на Силвия.

# 759
Имаше някакъв виц дето футболните ни национали играли срещу варели но варелите повели с 1:0.  Футбол не ме вълнува, който го знае да го каже  - все пак варелите не са офтопик в темата Wink
Продължават да ми харесват и двамата - Силвия и Раду, въпреки че може би имам някои леки критики.

# 760
  • София
Вица беше 3:1 за варелите Joy
И тък като знам какво се случва нататък в сезона, мога само да кажа че ще видим нататък поне една игра без варели JoyJoyJoy

# 761
Ако беше мъж, щеше да има коментари как онази малката си го е предизвикала.
Измишльотина. 100 процента щяха да хейтят "дъртия коцкар"

# 762
Ех тоя спор за тигрицата Силвия продължава Joy
Ако беше мъж всички щяха да му пляскат, ама пустият му двоен стандарт Joy
И между другото спомнете си сезон 2 и какво правеше Ванчето когато беше на резиденцията Joy

Няма двоен стандарт, има норми на поведение, не знам защо лекото поведение трябва да е ОК.

Мен ужасно много ме дразнят и жените във фитнеса, облекли опнати и впити гащички и горе по спортно сутиенче, разбирай полуголи кото се фръцкат из фитнеса търсейки внимание. Целта да отидеш там е да тренираш, не да се показваш, може спокойно да тренираш и с по свободни или непредизвикателни дрешки. Там е пълно с мъже, отишли за нещо друго, и около тях се размотават дупета и полуголи жени, отвличащи вниманието.

И какво показва Силвия с това? ТУк се пише, че Ангелчо избивал комплекси (ама какви комплекси да избива европейски шампион), а Силвия какво прави, нейното е още по голямо избиване на комплекси, вижте ме на 45 имам хубаво тяло и се обличам като 20 годишна. И после я дават отблизо в лице и с приключва със сравнението с младите. Не може да имаш едно и също поведение на 20 и на 45 ина 65. Ако имаш, явно не си мръднал на горния етаж или избиваш комплекси (предполагам, че е сингъл да речем или няма още семейство, само предполагам)

# 763
Кастинг битка за къде бе?? За 5 години напред... Егати стария нов сезон! Все едно не е минало никакво време и пети сезон продължава. Бисер сигурно пак ще се явява JoyJoy

# 764
Мисля ,че на Милен ще заложат Дръзките и ще спечелят.

Общи условия

Активация на акаунт