💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 435
  • 961
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Много слаб епизод.
Сезон 6 можем да го прекръстим на Игри на варелите!

КЪДЕ ВИ Е ПЛУВАНЕТО???

Раду започва сериозно да ме дразни, особено като започна да атакува подмолно любимата ми Силвия Радулова.
Много е коварен и много хитро се опитва да вкарва раздори. Жалко, че има млади и неориентирани хора, които да му се връзват.
И няма как да не отбележа, че един чужденец си прави гаргара с българин, който е европейски шампион по вдигане на тежести, един от най-престижните ни спортове, донесли ни толкова много слава.
Прекалено много чужденци каним в нашите шоута, а много от тези чужденци не само, че печелят, но и унижават страната ни. Примери много.
И не си спомням българин да е печелил чуждестранен формат.
Малко са ни българите ли господа от НОВА? Или не ставаме като материал, кое е?

Не виждам нищо провокативно в държането на Силвия. Ако иска и гола ще се разхожда. Никого не е тръгнала да насилва за нищо. Нали така? Ако мъжете поддадат, проблемът си е техен. Силвия е свободна жен, а тя по принцип си е такава, няма как да се промени на тези години. Много от тези снимки са извадени от контекста и са монтирани и поднесени по този начин, за да се върже с манипулациите на молдовеца, който видя, че Радулова не му играе по свирката и се опитва да вкара обратна психология.

Кралев вече ми е под чертата. Може ли такова отношение към съотборник? Да ходи да надъхва Миряна от зелените и да говори такива тъпотии за една доблестна жена, която може и да му е майка. Дребна, разглезена и злобна душичка.

Игрите бяха досадни и нямаше съобразяване на мъж с жена. С тези варели един мъж винаги ще бие жена, особено при 6 повторения.
После ненужно тежка игра за крехките момичета. Пълно безумие и безхаберие от страна на продукцията.
Браво на Миряна, че устиска и то с наранено коляно и браво на Елица, че на тези години мина толкова много пъти по трасето и се бори до самият му край. И никъде не е сбъркала Раличке, освен да се запише в шоуто ви. Много по-слабо подготвени от нея участници са стигали много по-напред в сезоните ви с много помощ от ваша страна.
Но браво, чудесен пример давате на малките! Шампион по интелектуален спорт няма място във вашето предаване и е първият тръгнал си.
Ами догодина вкарайте само борци и щангисти шампиони два отбора срещу два отбора чужденци, които да ги обиждат.
Айде, че се ядосах...

# 691
  • София
Та Раду, като видя че при Силвия не хвана дикиш тръгна да я компрометира пред младежите, досто евтино и недостойно. Без да съм фен на по-фриволно поведение, Силвия е свободна жена, а и в тази игра трябва да използваш всякакви тактики. А и освен секси облекло, лек флирт и закачки друго не е показала.
Май не е точно така. Силвия още във визитката заяви, че ще използва "прелести" за манипулация на мъжете. Действа си в тази посока, макар че би спечелила повече с друг тип поведение.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 12:51 от Ива*

# 692
И не си спомням българин да е печелил чуждестранен формат.

Люси спечели в Германия миналата година.

Според мен няма и да има много плуване през сезона за съжаление, морето е доста по бурно и има големи течения там.Нямаше как да дадът на Ангел да плува...Това са мои догадки естествено.

За съжаление и аз още след първи епизод усетих, че ще гледаме яко варели както миналата година гледахме само един елемент цял сезон (люлката).

# 693
Аз съм против на това да се делим на "българи" и "чужденци". Дори, ако не се лъжа снощи Раду сам се определи като българин и най-вероятно е български гражданин. Национализмът никому нищо добро не е донесъл, както сексизма, сегрегацията на расова или религиозна основа и т.н. Против съм това да определяме играчите по националност- половината от т.нар. "българи" във формата вероятно имат поне още един паспорт. Това прави ли ги не-българи? Моля Ви поне във форума да избягваме тази линия- не ни прави чест. По-горе бях подчертала само, че у Раду акцентът личи и оттам се заглеждаш в различния му манталитет. Но това го има в Цирк дьо Солей, в набедения възпитаник на Льо Розе и т.н. Всеки си носи белезите на средата, в която волно или неволно се е формирал, но да не се делим на нации и народности, че става много грозно.

# 694
  • София
Много добре знам, че за съжаление май няма да има плуване този сезон и ще ги питам и подпуквам всеки ден ей така нарочно да им е гадно, защото това е скандално, страшно много олекват и са виновни изцяло те, че са се спрели на тази локация. Като са видели, че не става има и други места по нашето черноморие.
И арените са им грозни този сезон. Морето плитко скалисто и като зеленчукова градина вътре. Отврат.

Без плуване това за мен е друго шоу и му пада стойността с поне 50% и отборно и индивидуално да не кажа и повече, защото плуването освен основополагащ спорт е и най-красивия такъв.

# 695
Та Раду, като видя че при Силвия не хвана дикиш тръгна да я компрометира пред младежите, досто евтино и недостойно. Без да съм фен на по-фриволно поведение, Силвия е свободна жена, а и в тази игра трябва да използваш всякакви тактики. А и освен секси облекло, лек флирт и закачки друго не е показала.
Май не е точно така. Силвия още във визитката заяви, че ще използва "прелести" за мапипулация на мъжете. Действа си в тази посока, макар че би спечелила повече с друг тип поведение.
Ами точно, от първия момент Силвия се държи по този начин, но Раду до момента, в който не разбра, че Силвия няма да се хване с него на хорото това не го шокираше и скандализираше. Когато Силвия не се съобрази с него да обработи девойчетата срещу Ангел и да го номинират изведнъж моралиста в него се събуди. Много фалшиво.
А и начина, по който я удари беше много низък. Как манипулираше младежите, да не забравят, че са обвързани и отвън ги гледат. Trollface Силвия не прави нищо кой знае какво, на никой не е скочила, само леки флиртове и бъзици, нищо шокиращо. Почти всички жени в тоя тип предавания използват женския си чар. В крайна сметка всеки използва оръжията, които има. Нищо скандално не е направила, ако беше щяха да го покажат. Какви кадри дадоха, като подложка на Радулковите думи? Как се пече по бански и разхожда по ношница, която нито беше прозрачна, нито по-разголена от един потник с къси панталонки.
Раду, ако Силвия беше решила да играе с него друга песен щеше да пее. Фалшив герой, много разочароващ .

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 20:47 от sineva 1

# 696
  • София
Ама на каква възраст е Кралев, че Елица може да му е майка? И от играч бе споменато и тук го чета. Жената си изглежда на 30+ и той на толкова.

# 697
Да, и ако не му беше слаб ангела, дали щеше да засича в колко часа ще се преоблече. Казах аз, добре че има камери да се прави на потресен, инак..

Много ме подразни и мен Раду, когато започна да обяснява как Силвия ходела с нощничка до 11:00. Еми нищо ѝ нямаше на пижамата, съвсем нормална си беше. Кой е той, че ще я съди? И колко трябва да ти е слаб ангелът, че една нощница да те пречупи.

# 698
Ауткаст с много готин анализ за седмицата.
 Колкото до Раду- категорично подценява интелигентността на зрителите с тези ефтини манипулации. Съжалявам всеки,който му се е вързал.

# 699
Може би плуването нямаше да липсва толкова ако участниците бяха като от предни сезони скарани с водата и при всяка водна битка с жилетки. ОБАЧЕ при положение че тази година каста е пълен с професионални плувци?? Гледам аз визитките и всеки втори плувец ама не просто плувец а професионален такъв, медалист, леле мисля си, какви водни битки ще има този сезон.. и накрая, водна битка ходене по дъното с вода до кръста ако изобщо има воден елемент.. ама нали съм позитивен човек, имам си надежда че ще гледаме и водни битки иначе ... и подигравката и със зрителите и с участниците готвили се х-време във водата. Ама защо да им дават плуване като могат да им дадат да мъкнат варели на трасе..

# 700
  • Някъде там...
За Раду и аз се чудех дали не е някой козирог, горе и друг го беше споменал. Simple Smile Все още не ме дразни той, по-скоро ми е на плюса.
Интересни са ми и Калоян, който ми е малко тип Раду в по-млад вариант, Добрин от жълтите, Борисенко от червените. Благой ми е любопитен заради плуването.
Както всяка година, установявам, че ми е много трудно да си харесам жена, на която да симпатизирам. Засега са ме заинтригували Елица (която отпадна за жалост), Крамарска, Малвина, Пелипенко, която не харесах от визитката, но ме изненада приятно впоследствие и май са това...
Силвия изключително много ме дразни, от дразнителите жени я слагам наравно с Галина.

# 701
Пропуснах да коментирам комплексарското и бабитско изказване на Ангел, че ако нямало камери щял да вкара на Раду няколко леви-десни...🤦🤦🤦

Веднага си пролича колко е злопаметен и егоцентричен и че се крие зад образа на спортистът ( защото знаем как масово се издигат на пиедестал спортистите, а пък дали са читави хора го оставаме на заден план), ама си е един пълен гамен.

# 702
По темата Раду - Силвия за момента поведението и на двамата ми е част от стратегиита им. Доколкото Силвия има право да използва тялото си, за да създава коалиции и Раду е в правото си да чете морал, за да предотврати такава още повече, че това би го превърнало в малцинство. Той видя, че Георги вече е срещу него, но ако намерят общ знаменател може и да се сближат отново. Георги е твърде първичен и може само през емоциите му да го навигираш.

# 703
  • Някъде там...
Кой е Георги? При зелените са Раду, Калоян, Караолис (Никола) и Ангел (Геле).

За Благой не знам дали е споменавано, че февруари го хванаха с марихуана заедно с Антъни Иванов. И беше изключен от МВР Академията.

# 704
  • Стара Загора
Това за колоритните и интересни образи го писахме с Дяволо по-назад в темата. Липсват определено. Сезона я вял, само с един гол атлетизъм и втръснали игри не се печелят зрители.

Подкрепям мнението !
  Аз нещо загубих интерес , защо ли ?
   Игрите са еднообразни и ги повтарят, не се вълнувам от съдбата на никой от играчите, защото,  поне засега, сценария не показва тези, които биха ми харесали.
 И да се оплача , че ми омръзна да гледам Денислава и майка й . Тази сутрин - пак те коментират, че чак от Америка . Виолета щяла да участва в кастинг битките.
  Предпочитам да видя Гого, че може да каже някоя мъдрост ( или Момчил).
  Няма да се изтрия, въпреки че знам, че не е важно за никого, какво аз мисля и чувствам. Но ...може би изпитвам носталгия към емоциите , които съм изпитвала в предишните сезони.
  Обаче съм благодарна на продукцията, че не са вкарали неподготвени хора, даже с липса на елементарни физически умения , защото е обида за зрителите. ( Помните ли култовото изкачване на стената от Мани 1).
  Тази година сценария ми се препокрива с миналогодишния и не ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт