💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 495
  • 961
  •   1
Отговори
# 300
Жълтото племе е много зле този сезон.

Дори Добрин, който в началото много харесах, започна да ми олеква с пресметливото си поведение.

# 301
Ма що не казвате, че Микяй е мъжът на Ясмин Кирилова (инфлуенсърката), дето нашумя покрай онази лудата със смъртните заплахи. Той пък се забърквал и в допинг скандали. link

А добро утро! Нали всичко това го имаше във визитката.

# 302
Тоя Кралев на Красен Кралев ли е син?
Мале, и аз си го помислих в началото.  И с тия сини очи, дебелите устни... Само дето онзи има мутренски врат. Щеше да ми е интересно да му е син, пък Виктория Петрова от БТВ Новините да му е мащеха на Симеон Кралев, хаха.

Тази вечер гледах първо Игрите, после конкурентното предаване, защото Игрите са с час по-кратки и тази вечер. Та като се гледа с отложен старт, повече време се пести като се пусне първо по-краткото предаване Grinning На луди ни направиха тези.
Ма що не казвате, че Микяй е мъжът на Ясмин Кирилова (инфлуенсърката), дето нашумя покрай онази лудата със смъртните заплахи. Той пък се забърквал и в допинг скандали. link
А добро утро! Нали всичко това го имаше във визитката.
Е добро утро, ама аз не съм го написал сега, а ти ми отговораш едно денонощие след на моя коментар. Аз пък го написах след като видях въпросната визитка. Та тъй Wink Да речем, че не съм го знаел, преди да видя визитката. Няма как да знам всичко за всеки Wink

# 303
Кралев много пречи на жълтото племе, Елица и нея не я бива, но Кралев вкарва стрес в добрите играчи, ядосва ги и прецаква всикчки.

# 304
Моля оценете епизод 5

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 305
Ако зелените паднат утре, предполагам, че Ангел ще е един от номинираните.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 23:51 от Не се сърди, човече

# 306
Ралица Паскалева за мен е най красивата българска актриса в момента

Саня Борисова също бих добавила.

# 307
Ралица е супер за водеща за мен, не мога да кажа същото за Диляна, а Саня Борисова най-добре да се усмихва и да мълчи.

# 308
По-флегматично и мънкащо същество от Саня Борисова не си спомням скоро да е имало, хаха. Кефи ме Алекс Сърчаджиева, също и Ралица... като водещи на това предаване.

# 309
Скрит текст:
Синхроните след епизода.
това какво ни показва ?
Броя синхрони, който всеки участник има. Синхроните са интервютата, които правят с участниците след заснета дадена сцена и ги излъчват по време на сцената. Примерно на дуел една въображаема Тонка не спира да пада от змейка и я дават как казва "Не спирам да падам от змейката и ми се вие свят, много се ядосвам." и отдолу има табелка с името й и племето й. Това са синхрони.

# 310
И аз да се запиша. Благодаря за темата Дяволче, както винаги перфектно изпипана.👌👌👌

Тази година бях решила изобщо да не гледам, ама разбрах че някой любимци са влезнали. Фен съм от мин. сезон на Гешев,много добричък ми се видя. Силвия ми е една от любимките в Сървайвър, а и Павел ми е много интересен типаж. От там си пуснах и епизода с визитките и доста интересен каст ми се стори на първо четене. Сини и зелени са ми много позитивни и сладури дотук. Дори и Наталия Яйцето не ме дразни.Червените като цяло са ми безразлични, а Генералшата и Мартин ме дразнят. Жълтите 50 на 50. Добрин, Благой , Крамарска и Пелипенко са ми готини, другите четирима не, но слагам и факта че Малвина си се представя доста добре в игрите и ако не беше влезнала с бившият в едно племе може би по- друг вайб щеше да излъчва. Кофти , че от лилавите лудият травматолог не успя да влезе интересен образ според мен. Много ме радва най- вече липсата на явни "простаци", стискам палци и агресията да е минимална този сезон . А и положително си е , че дори и явните милионерчета -връзкари спят на старта на плажа, а не в резиденцията като мин.година.

# 311
Малвина се очертава като физически най-подготвената от жените, да не забравяме, че освен че е добра на халки и лостове, явно може да гребе, силна е физически, а на всичкото отгоре е и плувкиня. Вади страшни плочки.
Наталия има сила, но е тежка и захвата и изпуска, халките не са за тежки играчи, силата тук няма значение, ако захвата изпуска.
Димитър цяла игра се мотаеше отстрани, вместо да ги мъкне тия варели

# 312
  • Русе
Не знам за вас, ама туй Рени от сините, много ми прилича на моменти на по-младата версия на Яна Маринова 😂 И понеже не я харесвам актрисата и Ренито не мога да харесам. Шантава работа.
И на мен. Освен това ми се струва слаб играч и постоянно е ранена птица /съдя и от промото за довечера/,

# 313
Рени обаче е обградена от играчи,които няма да я номинират (Светлин, Павката...) Нищо,че едва върви и играе на инжекции. Ще я избутат напред до Обединението или малко преди него,но не мисля, че другите ще я толерират.
Оплете си тя кошничката още в София и си го каза.

# 314
Довечера, който и отбор да падне ще се номинират само жени.  В сините Наталия и Магдалена според мен, в зелените Миряна и Виктория. Рано е още е за мъже, особено за Ангел. Справя се добре за сега.
Според номинираните или Елица или Миряна, като най слаба от всички жени,ще си тръгне първа. А ако дадат игра изискваща търпение и баланс Кралев изхвърча веднага,което много би ми харесало на мен

Общи условия

Активация на акаунт