💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 499
  • 961
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Като изгубените са. Не могат да се върнат като племе вече, а само като индивидуални участници да запълват бройката в племената.
Ама то и резервите бяха така. От сезон 4 се започна всъщност.

# 331
  • София
Като изгубените са. Не могат да се върнат като племе вече, а само като индивидуални участници да запълват бройката в племената.
Ама то и резервите бяха така. От сезон 4 се започна всъщност.
Не бързай със заключенията, ще има изненади Joy

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 10:27 от dido2k

# 332
  • София
Рени какво е казала? Че играят заедно със Светлин или че са заедно извън предаването? Не разбрах много от коментарите тук.

За съжаление на повечето хора като им се предложи как да си подобрят живота (Раду), считат идеята за заповед и започват едно тупане в гърдите как никой не може да им казва какво да правят.

От жените ми харесват Анжела и Силвия като състезатели.

# 333
dido2k, моля те да не пускаш спойлери, дори и завоалирани. Всички тези коментари насочват мисълтя в определени посоки. Разбирам, че знаеш какво се случва, но повечето хора тук са направили избора си да гледат в реално време. Тези вметки, лично на мен, ми убиват желанието да спекулирам, анализирам и да се наслаждавам, защото има човек, който просто разполага с много повече информация, която обаче не е общоизвестна.

Дяволо,
аз по-скоро се питам дали някого ще пращат на блатото, дали ще го въртят до сливането или 4 човека влизат, 4 излизат през съвет и от пета седмица каквото такова. За мен логика да пращат някого на това Блати няма, тъй като няма роднини тази година, но логика да търся.

# 334
Т.нар. "куци коне" се пазят до края, поради една проста причина - лесни опоненти са. Най-умното нещо, което може да направиш в тази игра е да добуташ някой слаб на финала, който лесно да победиш за победа. Естествено няма как да стане точно така, защото по-добрите ще го бият преди това, но все пак е хитра стратегия за да не се изправяш пред силни играчи.

dido2k, моля те да не пускаш спойлери, дори и завоалирани. Всички тези коментари насочват мисълтя в определени посоки. Разбирам, че знаеш какво се случва, но повечето хора тук са направили избора си да гледат в реално време. Тези вметки, лично на мен, ми убиват желанието да спекулирам, анализирам и да се наслаждавам, защото има човек, който просто разполага с много повече информация, която обаче не е общоизвестна.
От една дума се разбира. Даже от една единствена емотиконка се схваща накъде отива сценария! Моля, въздържайте се дори от намеци, няма нужда в тази тема. Едно е да не знаеш и да предполагаш бъдещо развитие, съвсем друго е да си наясно какво се случва и да го намекваш ехидно. Sad

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 10:51 от Ne0n

# 335
  • София
Вижте сега, вече сме 6-ти сезон, и към този момент трябва да познаваме и да сме свикнали със номерата на продукцията. Колкото и да ги критикуваме за липсата на въображение и разнообразие, и на малките деца е ясно, че няма как една и съща врътка с племената да ни я пробутат в два различни сезона (те също го знаят това). Така, че не е спойлер да се каже, че ще "има изненади", BTW "Не бързай със заключенията, ще има изненади" е точен цитат пуснат от самата продукция във една от техните платформи, също така НоваТВ излъчи в "Тази сутрин" мисля че беше едно видео тип "Зад кулисите", където ясно се видя битка между три племена (тази в която накрая редят пъзела с корабния рул):
Скрит текст:
предполагам всеки е видял там цветовете на участващите племена

Едно е да не знаеш и да предполагаш бъдещо развитие, съвсем друго е да си наясно какво се случва и да го намекваш ехидно. Sad
Съгласен съм, но от друга страна още по-друго е някой да прочете нещо в спойлерната тема и да дойде да го напише тук "предполагайки бъдещо развитие". Вчера тук сума ти хора "предполагаха" че Жълтите падат, и никой от тях не сбърка (поне така за цвят) Joy
BTW Спойлерът за точно това развитие се оказа грешен и е просто съвпадение, че все пак така се случи и Горди загубиха Joy

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 11:02 от dido2k

# 336
Прекалено много задълбават някой зрители 🙂 не се ли натоварвате така? Аз ако гледам под лупа всеки един кадър и мисля всяко изречение на Димо какво значи, ще съм мега натоварена след 2-3 часов епизод. Кому е нужно толкова задълбаване? Ама къде било едното племе, ама какво щели да пробутват от минали сезони, кой щял да влезе, кой да излезе, че чак и един коментар бях мярнала, че един от отпадналите в ден 1 на синхрона след битката бил с яке.. и от там едни конспирации, чуденки, развивания на теории 😀 те са снимани епизодите вече, наслаждавайте им се и без излишни напрягания ✌🏻 каквото има да го видим така или иначе ще го излъчат

# 337
На мен пък Раду ми напомня на Алекса. Няма да се изненадам ако си направи и женска коалиция начело със Силвия. На терен си е машинка, но след вчерашното четене на конско мъжете се отдръпнаха от него. Не, че не беше прав,но нравоучителния тон и споменаването на казармен режим ги подразни. Все пак са мъже с постижения и самочувствие в своята област.Това за мен си беше стратегическа грешка.Ще видим...

# 338
Рени какво е казала? Че играят заедно със Светлин или че са заедно извън предаването? Не разбрах много от коментарите тук.

За съжаление на повечето хора като им се предложи как да си подобрят живота (Раду), считат идеята за заповед и започват едно тупане в гърдите как никой не може да им казва какво да правят.

От жените ми харесват Анжела и Силвия като състезатели.

В синхрон Светлин каза, цитирам (почти дословно) — „Надявам се другите да не заподозрят, че сме заедно”; бих намерила и точна минута и секунда от това му изказване, когато имам повече свободно време, бяха все още в Резиденцията. Не съм сигурна обаче дали се усети, че така представено, звучи и като да са двойка, а не само коалиция.

# 339
На мен пък Раду ми напомня на Алекса. Няма да се изненадам ако си направи и женска коалиция начело със Силвия. На терен си е машинка, но след вчерашното четене на конско мъжете се отдръпнаха от него. Не, че не беше прав,но нравоучителния тон и споменаването на казармен режим ги подразни.Все пак са мъже с постижения и самочувствие в своята област.Това за мен си беше стратегическа грешка.Ще видим...
Именно! Това нещо малко хора го разбират явно. А и в темата повечето се идентифицират с по-зрелия, защото реално е прав в разсъжденията си, но начинът, по който дава тон на другите няма как да не дразни! Не е той човека, който ще превъзпитава и поучава, колкото и да са добри намеренията му. Това не са негови деца и подчинени, колкото и да ги възприема като такива, защото са по-млади повечето. Аз лично не понасям такъв тип хора, които изцяло разчитат на годините и опита си и заради това очакват някакво по-специално отношение на авторитети.

# 340
Изключително съм впечатлена от Караолис /фен съм му от началото/ и Анжела. Няма мрънкане, няма изтъкване, правят всичко с лекота

# 341
За Кралев пропуснах да кажа - представяте ли си някой да е учил там, в едно от най-скъпите и престижни училища в света, и да излезе от там... такъв... 😭
Самото доказателство че не всичко се купува с пари.

# 342
  • Germany
Ние снощи с дребното се впечатлихме, та ходихме да четем за това Кралево училище за милионери. Не е лошо, разни принцове и принцеси имаш за компания, 130 000 долара само училищната такса … Как пък не са му пооправили И-то, което навсякъде слага в думите, но може би от френското говорене там ще е.

# 343
Той може би тъкмо заради това училище е затвърдил истерично егоистичния си маниер тип: "всеки ми е длъжен и мога да правя каквото си искам". Родителите му не са му направили добра услуга.

# 344
Каква разлика в подхода на поколенията- Раду иска да въведе ред, за да им е комфортно - те го схващат като командорене и "всеки може да си решава в играта".
И една от девойките казва "всеки си има съвест, всеки си слага нещата в миялната", друга импонира: "ми да, всеки ще си прибира". Ами.. то нали се видя кой каква съвест има и кой какво е сложил в миялната? Засъхнало картофено пюре и неприбрана храна от съдовете. Нищо неизмито. Синдромът на колективната безотговорност.
Аз пък съм съгласна с коментара на Караолис, че това си беше битка за надмощие. И Раду я загуби. И ще загуби и други такива битки, както ми се струва. Някой горе го сравни с Алекса. Само дето Алекса не губеше игри за надмощие. Неадекватен е Раду и няма да се усети откъде ще му дойде, като се обърнат всички срещу него.

Общи условия

Активация на акаунт