💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 500
  • 961
  •   1
Отговори
# 660
Засега ми допада този сезон, имаха добър старт. За съжаление не мога да гледам на спокойствие както преди, но затова тук с вас си допълвам пропуснатите неща.

За тежеста на битката вече достатъчно сте писали и съгласна съм с всичко.
Мен Ангел ми напомня на Тошко и Гатйо, а пък Димитър чисто на физиономия ми прилича на Андрей.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 10:04 от Summer.23

# 661
  • София
В анкетата на Soney за първи път давам толкова нисък %. Лошото е, че подозирам, че няма да е за последен. Грам пък да не са променили нищо, даже някои неща са още по-зле и от към очукания им инвентар и от към правила. Гледам го, защото съм го започнала, но далеч не с интереса, с който следях предишни сезони.

Иначе за битките вчера - очаквано победиха двамата мъже, за щастие Миряна не се контузи до степен да се наложи да напусне. Ангел малко ме подразни като се върна при племето - 1во за неговото преминаване, доста преувеличи, но да кажем, това е разбираемо. Но за на Миряна играта каза неверни неща. Даже така е обяснил, че съплеменници останаха с впечатлението, че е завършила последна, а това не беше така. Но, Кралев много повече ме подразни. Може ли открито да поткрепяш човек от друго племе, а твоя съотборник да е още в играта? Разбирате, не разбирате, редно ми се вижда, ако не можеш да подкрепиш човека от твоето племе или си трай или окуражавай всички. Пък след битката си поздравявай на воля, когото искаш.

Втората игра няма какво да я коментирам. Всичко сте казали. Признавам до последно се надявах, че поне ще им кажат само 4 пъти да минат и то само с малките варели. Пак е трудно за жени, пак ще е дълга битка, но някак няма да е чак толкова тежка. Иначе браво и на двете и основно на Миряна.

# 662
Младата Силвия е фурия и изглежда уникално, това е неоспорим факт, както и че е изобретателна и находчива.
Силвия днес също е в невероятна физическа форма, за съжаление мисля че има корекции по лицето, които в моите очи не са съвсем сполучливи, ама нейсе.
Но и на мен не ми допада това поведение на съблазнителка, изкусителка, фаталната жена, все едно гледам " Островът на изкушението" (така ли беше) от преди 20 години.
Не знам дали така се държи и навън, но вече видяхме че е достатъчно силна, тренирана и издръжлива, за да може да продължи в играта и без тези флиртаджийски нелепици 😂
Каквато и да е, не е специално такава за Раду и компания Grinning
О, със сигурност.
Ето ви една по-млада Силвия през 2008: https://www.youtube.com/watch?v=xF2DLa0nql8&ab_channel=SilviaRad … D0%BE%D0%B2%D0%B0
/погледите на Янита, Жени Джаферович и Яна Маринова са безценни! Laughing/

За елиминацията сте казали достатъчно, браво на Миряна, че се стегна и не се отказа, наистина не го очаквах и се надявам тази победа да й вдъхне повече кураж и самоувереност и занапред да гледаме един доста по-конкурентен играч.
Нямам търпение да им видя физиономиите на зелените като се върне, тя и без това да ги насмота, че лицемерно я тупат по гърба и мрънкат, че я чакат да се върне ( най-неприятното и безсмислено нещо след като те са я пратили ), дано им натрие носовете в предстоящите битки.

За Елица ми е тъпо, исках да остане, беше прекрасно да я гледам с каква грация и лекота минава халките, ако не беше на плажа, а на стопанството, например, и малко по-вахронена, може би резултатът щеше да е в нейна полза.
Мал шанс да попадне в едно с точно тези хора ( визирам Кралев и тези, които му вървят по свирката ).

Утре Ганьо пак ще дава материал за мемета, но тези вериги вече ми писнаха, кому е нужно това издевателство ( освен на продукцията) ?

# 663
Мога да кажа, че се радвам, че Елица отпадна. Тази умна, интелигентна и фина жена няма място в този формат. Щяха да я опоропат.

Силвия не я харесвам като поведение, но е много секси и много добре физически подготвена.

Димитър го виждам като вечният номиниран.

Ангел пръска от лафове.

# 664
Хрумна ми една аналогия между поведението на Ангел и на Раду. Ангел иска да го уважават, защото е шампион. Раду иска Силвия да се съобразява с това, че е женен. На Ангел му казаха да остави шампионството вън от ИВ. Раду също е оставил семейството си вън от ИВ. Той е не Раду- началникът и женен мъж , а Раду от ИВ. Дето се казва- Силвия е в едно шоу и жената си прави шоу. Така, че хитрец си ти Раду- Андрешко! А освен това за Ангел Силвия може да е на възрастта на майка му, но не и  за Раду- по-скоро ми се виждат връстници. Малко става- гроздето е високо... А Силвия сама по себе си е голям екземпляр.

# 665
  • София
Раду е много хитър и опасен играч, защото е страшно умен и уравновесен. Знае кога и как точно да атакува и "ухапе" противника. Мен лично засега много ми харесва, обаче дано другите от зелените са се усетили (или да се усетят), че с него трябва много да внимават: ако го оставят да си разиграва коня в племето, спукана им е работата

# 666
Язък че има толкова много добри плувци в предаването, няма къде да покажат уменията си, макар да са на брега на морето.

# 667
И аз искам да гледам игра, в която да има по-сериозно плуване.

# 668
Добро утро успешни,млади хора!
 Мен сън не ме хвана да се чудя Димо за какво похарчи грошовете на Каролев и дали някога ще му ги върне?🤔😂

# 669
След като жълтите елиминираха Елица ми е интересно как ще решат уравнението да номинират Димитър и или да му напълнят джобовете с пари, или да останат без пъзелист. Толкова щеше да е лесно да си коткат Елица за алтернатива.

# 670
  • София
 Мен сън не ме хвана да се чудя Димо за какво похарчи грошовете на Каролев и дали някога ще му ги върне?🤔😂
Какви грошове на Каролев? Ако визираш победата му в първата битка, при нея обичайно не дават грошове. Най-много някоя награда тип паста и четка за зъби, но само за избрани от продукцията хора естествено.

# 671
Пари тази година няма- криза е,инфлацията ги изяде. Последните грошове заминаха за пребоядисване на варелите.😉🤫

# 672
Във връзка с предстоящата днешна битка се замислих, че този сезон сякаш е малко постен откъм колоритни образи. Много силни и добре подготвени играчи иначе.

Вчера и Елица, и Миряна бяха изключително силни и добри - без проблем преминаваха халките всеки път, бутаха варели, катериха се, а Димо спомена, че е било 30 градуса на сянка по време на тази игра. На всичкото отгоре Елица идва от плажа.

# 673

Мисля че се бъркаш с грошовете, които дават на съюзниците, избрани от отиващите на елиминация, за да им спечелят предимство. Победителя взимаше някакви грошове. Те са на по-късен етап. Но на елиминация на първата битка никога е нямало грошове ако нещо не се бъркам.

# 674
  • Sofia
Наваксах с епизодите и вече "в крак със събитията" да дам моите 5 ст. по темата. Игри на волята, ама друг път! Игри на варелите откъдето и да го погледнеш все варели виждаш, във въздуха и във водата, на пясъка, в полето, и в гората, накъдето взорът ти се спре, варелите пред теб са като море. Горките участници, хамал Делукс пасти да яде в това варелено море! То бива творческа немощ, но тази минава граници. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт