💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 094
  • 961
  •   1
Отговори
# 870
Димо го обяви като първия сигурен участник в ИВ 7.Rolling Eyes
 Засега, защото и друг "сигурен" участник имаше, но падна в битка за оставане в играта, в която до скоро беше сигурен участник, спечелил мястото си м битка и обявен от Димо за такъв.

# 871
Откакто съм в Белгия, разбрах какво е религиозен мюсюлманин - абсолютно забранен всякакъв алкохол, свинско и всякакво месо, което не халал. Жените и хиджаб (чаршафа), дори и в най-голямата жега. Нашите турци си пият ракия и вино и си ядат мезета без всякакъв проблем.
Но на мен така ми е ок. Чаршафосани жени не мога вече да понасям.

# 872
За да се обещава Ол старс сезон след 2 години например (седми след 1 година), явно са абсолютно убедени, че ще си задържат рейтинга и Нова ще ги включи в програмната си схема през 2026. Че и Фермата бяха сигурни през декември, после обявиха кастинг за десетия сезон и …видяхме какво стана.
Надявам се Игрите да имат още доста сезони.

# 873
Интервюто с Елица ми беше интересно особено в частта, където спомена, че вече има спортна дисциплина "Игри на Волята" Grinning

Така че се надявам да има и следващи години ИВ и тази спортна дисциплина да се задържи.

Замислих се защо Ангел не ми харесва - еми не може да плува и ще е котва за племето си във всяка игра, изискваща истинско плуване.

# 874
Банда, аз отивам на пътешествие, за една седмица.
Чак следващия понеделник съм на линия. Като се върна ще има много да гледам накуп.

Приготвих необходимите анкети и Diavolo макар и доста зает се съгласи да поеме и тази задача  - да ги пуска след всеки епизод.  И за другото предаване също.  Благодаря му!

Гледам че луканките разпалили големи страсти. Аз обичам луканки, но принципният елемент в дискусията го разбирам така:
Продукцията ТРЯБВА да пита кой какво не може да яде. Има разлика между "не може" и "не обича".
Аз знам какво не обичам, но ако няма друго, ще се наложи да го ям. Това са неща които в къщи и на ресторант никога не ям, а много рядко - ако обстановката е такава, че трябва да си замълча и да преглътна за да не се обиди някой. Обаче има неща които не мога да преглътна и дори с риск да се обиди някой, ще обясня и няма да ги ям.

И не е само до религии и вегани. Има и алергии, има и хипер-чувствителности и психически непоносимости.
Когато е нещо такова, тоест сериозно, продукцията трябва да го знае и да се съобразява. Безумно е цялото племе да е наградено а един или двама да си останат гладни.
А дори и да не са знаели, редно е ако видят че някой не пипва от луканката или там каквото е, да се разтичат и да му донесат заместител - еквивалент.

И след всичко казано да повторя многократно заявяваното ми мнение, че в телевизионни шоута гладът не бива да се ползва като средство за постигане на развлекателни цели или ако се ползва да е съвсем минимално в количествено и качествено отношение.

Чао засега

# 875
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ha Aнгел плуването му е най-малкият проблем.
Аз очаквам дори да не стигне обединението.

# 876
Замислих се защо Ангел не ми харесва - еми не може да плува и ще е котва за племето си във всяка игра, изискваща истинско плуване.

Може да плува момчето, много добре се справя в басейна. При него проблема е психически, панира се когато не усеща дъно.

# 877
Тази вечер няма игри. Направо незнам какво ще се гледа.

Наталия... Ако не беше името отгоре, изобщо нямаше да предположа, че е тя...

Относно колбаси Орехите - имат си телешка луканка и телешки суджук. Казвам Ви го като фен на тях. 😍

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 19:37 от emiliq.nikolova88

# 878
  • Sunshine state
Или филтрите са й в повечко, или нещо си е правила. 😆
В тия варели да не са сложили запаси от луканки, та така ги лансират? Да нямат сключен договор с някоя фирма за варели? 🤣

# 879
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Тази вечер няма игри. Направо незнам какво ще се гледа.

Наталия... Ако не беше името отгоре, изобщо нямаше да предположа, че е тя...

Относно колбаси Орехите - имат си телешка луканка и телешки суджук. Казвам Ви го като фен на тях. 😍
аз го казах преди теб Smiley
има телешки и свински колбаси със състав от пилешки остатъци. четеш етикета и ревеш.  или пък гладуваш. Smiley

# 880
И тази тема ли ще стане токсична и отровна заради този потребител ( няма да му пиша името, че ще почне ) ?

# 881
Според мен Гатьо нарочно падна, за да спечели отбора. Нито е толкова глупав, нито е толкова слаб. Як като бик, веригите му тежали, дръжки. Правеше се на клоун през цялото време.

# 882
Не мисля, че падна нарочно. Изгубил е тренинг, миналия път се беше подготвил, тренирал, сега се е олежал.

# 883
Според мен Гатьо нарочно падна, за да спечели отбора. Нито е толкова глупав, нито е толкова слаб. Як като бик, веригите му тежали, дръжки. Правеше се на клоун през цялото време.

Не е така. Досега нито един културист с много мускули не е прокопсал във формата. Мускулите искат да се хранят и много бързо натрупват млечна киселина.  Точно затова Гатьо умно го караше бавно, но пак не му помогна.

# 884
  • Stockholm
И без Гатю ще минем. Ясно е, че няма данни за All stars. Продукцията го използва само, за да освежи предаването. Ако го искаха, щяха да му пуснат противник, който да може да бие.
Аз лично искам Лъвчето в All stars.

Общи условия

Активация на акаунт