🎓Deha/Гений🎓с Арас Булут Ийнемли🎓тема 1

• 28 223
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
За 18 часа има над 2 млн. гледания

# 136
Зад камерата на снимане на плакат

Арас, Уур и Онур

# 137
Арас е 11-ти в турската класация в IMDB

# 138
Аз го гледах онлайн снощи и ми хареса първи епизод,  хареса ми играта на актьорите, хареса ми сценария, въпреки края не очаквах Боран да умре. Все си мислех, че ше го спасят. Имам един въпрос към момичета които са гледали вече първи епизод: Артиста който гръмна братчето, не е ли от Medcezir- доведения баща на Яман? Или на мен се струва, че е той.

# 139
Сериалът Genius ще бъде пуснат в руската дигитална платформа “Иви”!

# 140
За един ден, 1-ви епизод на Геният надхвърли 4 млн. гледания....браво!

Големи образи са тия двамата!

# 141
# 142
Deha снощи на повторението по  SHOW TV надминаха и новите сериали в AB и ABC 💥
10.Total - 2.42  / 3. АВ - 3.05 / 5. ABC - 3.13 - Супер успех!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

За миналата седмица, рейтингът на Геният веднага ги  изстреля в челните места.
Тотал - 6 / АВ - 2 / АВС1 - 3

# 143
Здравейте, момичета!
Снощи успях да изгледам първи епизод и нахвърлях някои неща, което ми направиха впечатление.
Първия епизод винаги е опознавателен- запознава ни с историята и с участниците в нея. Поставя въпроси и ни оставя с определени очаквания.
Епизода  започна интересно -запознанство с Девран, който доказва важна математическа теорема, която ще позволи нови начини за криптиране. Ако я докаже пред жури, той ще получи награда от 1 милион долара заедно с възможност да преподава в Харвард. След като го направи  успешно, на въпроса на репортерити кой е бил вдъхновението му, той спомена баща си.
Според мен това беше начина на  Девран да обърне внимание на баща си към себе си.
Той не изпитва уваживие към баща си, но иска баща му, измамника, да знае,че  е изкарал  парите си чрез  собствените си заслуги, вместо да мами другите.
Впечатли ме Искендер . Той е съвършения измамник, който е достатъчно безскрупулен, за да избие децата си и да продаде майка си за печалбите си.  Той дори не погледна назад към собствената си майка, оставена с изоставеното му семейство!!!
Хитрата Айсел и нейният син Чесур са като  чакали, които са много подходящи да се адаптират към съмнителния морал на Искендер. Тримата скачат от измама на измама, винаги се измъкват и изобщо не се интересуват от хаоса, който създават по пътя си. Силно впечатление ми направи начина, по който Айсел успява да контролира емоциите на Искендер.
В някакъв момент може да се окаже,че тя е дори по-опасна от него.
Не запомних името на героя на Онур, но той също е впечатляващ образ -мъдрият учен и своеобразен баща на Девран, пълен със знания. Интересна е  дискусията им около легендата за Мете Хан и неговия баща Туман Хан. Чрез тази легенда  виждаме паралела с Искендер и Боран, най-младият от братята и сестрите, който никога не е срещал баща си. Той не разбира напълно негодуванието на неговите братя и сестри към Искендар и е привлечен от финансовите успехи на баща си, често споменавани в медиите. Боран е смутен от тяхната бедност и  лесно става изкупителна жертва на "баща си".
Не очаквах толкова рано да похабят образа на Боран, честно казано.
Но явно това ще постави началото на завръзката и по-нататъшните отношения между Девран и Искендер.
Мъката на Девран, когато откри мъртвия Боран, беше брилянтно изиграна от Арас. Тук, наистина Арас много ме впечатли с играта си!
 Силно впечатление ми направиха думите на Девран към Есме, че не може да се отрече истината, че, ако Искендар е дяволът, той е дяволското изчадие. Девран няма илюзии за баща си и ще планира да го нарани с това, което той цени най-много - парите и богатството  му. А за целта, ще използва ума си. Нещо, което неговия баща използваше у него като дете.
 Девран може да е дете на дявола, но той не споделя неговите морални ценности.
Ще има ли други странични щети?
 И има ли място за любов в тази игра?
Стори ми се, че тя ще остане на заден план, както и до този момент, между другото.
Нещо, което ни беше подсказано с това,че Есме постоянно  подтиква Девран към стъпката, която той не се решава да предприеме.
Ахсенче е много сладка, хареса ми образа на Есме, който изгражда, като весела, закачлива, своеенравна, но същевременно с това сериозна, отговорна и справедлива млада жена.
И така, с първия епизод картите са на масата и сега очакваме играта на котка и мишка, която ще последва.
Арас се справя много добре до тук.
За една нощ  той успя да се  промени от някой, който е имал цел в живота си, в някой, който вече няма какво да губи.
Интелектуално надарените хора обикновено са свръхчувствителни и Арас успя да ни го покаже много добре.
Семейството е всичко за него, те са неговата сила, неговата стабилност и неговото  най-слабо място.
 Искендар  най-вероятво ще използва това максимално. Ще бъде интересно да видим как Арас  ще предаде  емоционалните конфликти, които Девран ще трябва да преодолее. Нещо, което и неговия учител го попита.
Uğur Polat, го гледам за първи път.
В  ролята на апатичния измамник, се справя също страхотно.
 Той има май някаква  травма от детството, която го е направила такъв, какъвто е-   безчувствен.
Изборът  на музика, която да съответства на сцените, също много  ми допадна.
(допълнително ще потърся песните и за какво се пее в тях)
 Дори интрото напомня на интро към филм за Бонд, със смесица от графики и запомнящи се мелодии от Toygar Işiklı.
За сега  темпото на историята се движи безпроблемно и без да се бави много през всички взаимосвързани нишки.
Дано да се запази такова и да не се разводни!

За малко щях да забравя Танер Олмез.
Наистина много различен, много несвойствен образ за него, защото до сега винаги е ставал любимец с образите, които играе.(поне тези, в които съм го гледала)
Но дава сериозна заявка за много добро представяне и ще ми бъде интересно развитието на неговия герой! Самия той спомена в един разговор с репортери, че ролята му е много по-различна, от всичко, което е играл до сега.
Дори спомена нещо от сорта, че всички ще го ненавиждат.

Желая ви хубав ден!

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 15:52 от NeZ_9

# 144
Момичета, изгледах серията с буквички! Силно съм впечатлена от 1-ва серия.
Който не го е започвал, да го започва! Превода на Нерон е доста добър.
Нези, абсолютно единомислие за серията. С всяко едно изречение и дума съм съгласна.
Толкова добре си описала всичко, че не знам какво да добавя.
Може би, защо Боран толкова искаше да се запознае с баща си?...неговата ранимост, че е беден, че няма възможностите на богатите деца....Когато му върнаха подаръка, той остана много огорчен и според мен това го тласна с пълна сила към баща му.
Дори при разговора с Девран, с цялото си съзнание, че пак ще отиде при баща си, той му обеща, че няма, но...това му погуби живота за съжаление.
За Есме мога да кажа, че ми е много сладка. Много ме изкефи като излъга за бременността...супер й се получи!
С Девран са ми много сладка двойка. Не са двойка, в която да видиш някаква силна страст и сексуално привличане. Те по-скоро ми приличат на тая първата платоническа любов. Радвам се, че я смениха тая първата актриса, защото с нея нямаше да има тоя ефект.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 15:10 от jackie.

# 145
Още не мога да разбера актрисата ли ме дразни, или толкова добре играе, че веднага ми стана неприятна. Neutral Face

# 146
Нези, и аз не съм я гледала до сега, но е страхотна в тази роля.
Изключително добър манипулатор.
Ето какво открих за нея:

Седа Акман е родена на 13 януари 1978 г. в Кютахя, Турция.
Тя е актриса, известна с Шпионин по неволя (2001) , Emret Komutanim: Sah Mat (2007) и Kursun (2019).

Ето сериалите и филмите, в които е участвала

# 147
Деха Епизод 2 Фраг 1 - Войната на бащата и сина започва

Не мога да го понасям. Не мога да го понасям. Не мога да гледам в очите собствения си баща , защото ще го стисна за гърлото.

Този човек, се оказа по- опасен, отколкото си мислехме.

Сега аз, ние, сине мой, ние, ние, кого ще държим отговорен?

Би ли пренебрегнал човек собствения си живот, за да накара някой да плати цената?

Всъщност и аз обичам истории, в които не знаем кой кой е.

Много е хубаво и изненадващо, той още не знае кой съм, но ще разбере.

Девран, ти си.

(превод Нези)

# 148
Tой се възползваше от интелигентността и гения на сина си, когато беше малък, за да разказва истории за хората и да печели от гърба им, а сега самият син му стана враг и той му отмъщава с интелигентността си и това е първият епизод, който печели, а сериалът е невероятен!!

# 149
Актуален информационен рейтинг ...резултати:

Общи условия

Активация на акаунт