Отговори
# 315
И аз , и ги искам по повече 😂...Ама фермани, тези , дисертации и психо профил.
Чакам защитата на Сейран
Утре ще ги получите. Simple Smile Сега ми е малко късничко за фермани, тези, дисертации и психопрофили.

# 316
За двамата съм, макар да съм съгласна, че Сейран е "силния" образ...каква защита чакате, като само единия ви е в главата Thinking
Гледа се цялата картина.

# 317
Е как да не я знаем? Тя не искала да я вижда болна и го отпрати. След това са се развели. Какво ново ще покажат по-точно? Да виждате Ферит да изпитва някаква вина за раздялата? Той просто си страда.. И още ще страда. Този брак ще го смаже съвсем. 🤦

# 318
Е как да не я знаем? Тя не искала да я вижда болна и го отпрати. След това са се развели. Какво ново ще покажат по-точно? Да виждате Ферит да изпитва някаква вина за раздялата? Той просто си страда.. И още ще страда. Този брак ще го смаже съвсем. 🤦

А, като оздравя защо тръгна да се омъжва за Синан.
Сигурна съм, че има друга причина.

# 319
  • Яко в Матрицата...
Споко, не го жалете Ферит. И него ще го оженят сценаристите. Нали трябва и Сейран да страда, че той е обвързан с друга вече. После ще се осъзнаят и ще се срещат тайно, ще изневеряват на половинките си, ще има "от кого е детето?" Трябва серии да се трупат.

Мерт какво каза? "За мен това е нов сериал." За нас не е, ама за него е.

# 320
Какво беше тази сватба  това бързане. Без подготовка, рокля, нищо. Не сме свикнали да гледаме такива претупани сватби. Можеше и по анцунг да отидат. Не разбирам къде ни водят с този сценарий. Аз очаквах сцени най-вече назад в тези 2 години, за да може да има напред. А те през главата, за краката, пълен хаус.
Невероятен Мерт, евала.

# 321
Ферит защо трябва да има вина за раздялата? Освен това,  Ферит не таи лоши чувства към Сейран, той винаги е искал нейното щастие и поради това се и отдръпва от нея, т.е. спира да я посещава в болницата, защото вижда, че тя не го иска и, че е "щастлива с друг". Каква по-точно вина има тук той?🤨 Единствено се дразни на Синан, защото му е заел мястото и си търпи тихо, защото Сейран е "щастлива" видимо (въпреки, че той е размазан вътрешено).

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 01:49 от bellie_ellie

# 322
Надявам се Сейран наистина да се е омъжила за Синан и да са щастливи.
Тя не заслужава Ферит
Има още нещо,за което никой не се сеща
Сейран получава наем от ялъто,т.е.,получава парите на Ферит,който си   плаща за собствената си къща.
И тя си ги прибира и си живее царски
И това,ако не е изпратено,не знам кое е

А,и сега тя му помогна с рисунките,за да има той пари да и плаща наема.....
Найс,а?

# 323
Не само си живее царски, а и си обикаля света с друг мъж 😂 Евала! Не мислех, че ще има сценаристи, които ще ударят повече дъното от тези от втори сезон, но уви. 😂

Сейран на Гюнгер нямаше да се омъжи за друг. Никога нямаше с лека ръка да казва "обичам те". Сейран на Гюнгер явно "умря" в последната написана от него сцена..

# 324
  • Яко в Матрицата...
Ама много сте сладки - Сейран не заслужавала Ферит... За какво изобщо говорите? Тя знае ли, че Ферит страда? Ферит знае ли, че Сейран има някакви терзания? Те виждат съвсем различна картина. Всеки от тях е поел по нов път, с нов партньор до себе си и толкова. Сложили са едни маски и са се вкопчили в едни хора, но това само те си го знаят.

Не мисля, че някой от двамата има нужда да бъде защитаван или пък заклеймяван. Като зрител не приемам тази Сейран, но не защото се е омъжила за Синан, а защото го прави въпреки себе си. Не са ми обяснили защо така се е вкопчила в него. Той си я манипулира, но не е само това...

Вал, ти сериозно ли? Ако не са Корханови, ще си намери други наематели, ако толкова я интересува наема...

# 325
Вината ,затова че Сейран прибира наем от имението си е на Халис. Кой го накара да се прави на голям мъж и да прехвърли същото на Хатуч. Тя пък се почувства длъжна да го припише на Сейро , заради  младежките си прегрешения.
Сейран се умилквала на Синан , а Ферит какво прави  - лензи се на Дияр. И двамата се на един хал. Просто тя е психически по-силна и не се валя в боклука като него.
Серията си беше на Мерт /невероятен е / , докато не видях Сейран в болницата. Е там вече наистина ме хвана за гърлото.

# 326
И на мен не ми харесва това с тоя наем.На ти Суна 2 милиона,нали вземам наем.Дава така с лека ръка,без да се поинтересува или поне допита до Абидин.Ето ти два милиона,защото съм арендатор,сякаш става въпрос за 20 лири.Не мога да приема тази Сейран.Да,въпреки,че сценаристката искаше да каже нещо друго,се получи като ето ти рисунки,че да можеш да ми плащаш наем.

# 327
Рени, не мисля че той я манипулира. Тя оставя да бъде водена. Тази нова , подчиняваща на " съпруга"  си Сейран, но държаща се с всички останали като с добитък. Още в първи епизод казах, сега също засягат темата за парите. Сейран взима съзнателно парите на Ферит, въпреки, че тя го е изоставила. Сейран която толкова величаят- Сейран от първи сезон за която се изписаха тонове психо анализи, тя никога не би взела чужди пари. И това ли е манипулация от Синан?

# 328
Питам се как сестрата на Синан е научила за подписването, а този мъж, който бе другия свидетел, се усмихваше странно. Май има нещо гнило.

# 329
Въпросът не е кой е по-виновен. И двамата достатъчно си навредиха. Явно любовта не е достатъчно. За какво са се разделили, дали само заради болестта може би ще разберем в края на сезона. Мерт е бил прав, явно това е нов сериал със старите актьори. Не знам дали ми се гледа този нов сериал. От героите в първите серии няма нищо останало, освен Кязъм , разбира се. Това не  са Сейран и Ферит. Толкова са се вкопчили в тези две мухи и в идеята да обичат някого другиго, че не знам дали осъзнават какво вършат. Особено Сейран, но тя май ще го разбере по трудния  начин. Но все пак трябва да запълнят 3 сезон, ако е продаден. Само, че накрая може само Шнула, Га и сценаристите да гледат.

Общи условия

Активация на акаунт