Отговори
# 300
И да сънува и да бълнува....такива лъжи,такова удържане,такива чупки пред Синан...Че и чувство за вина пред него,леле,леле

# 301
Според мен отиват на зле нещата.. накрая вместо хепи енд, да нямаме финал на който да си поплачем хубаво.. ДАНО НЕ!

# 302
Серията си беше доста добра. Интересна и с обрати.
Стана голяма каша.
Дияр се държа достойно.
Абидин излезе Корхан. Тогава защо Суна крие от него тази информация,? Дали защото тя се ожени за него заради това?
Мното въпроси.
Мисля, че ще има добър рейтинг, макар че много от вас не вярват.
Сериалът за мен отсега нататък ще става интересен. Чакам с нетърпение как двамата партньори на Ферит и Сейран , в случая Синан и Дияр, ще постъпват във връзките си ?
Ще гледам всеки петък.

# 303
В следващата серия ще анулират брака, споко!

# 304
Въпросът е,че Сейран стъпка в калта любовта,сърцето си и сърцето на Ферит
Оттук нататък,каквото и да се случи за мен това е чертата

# 305
Дори да анулират брака,дори да е недействителен,Сейран каза да и се омъжи за този....

# 306
В следващата серия ще анулират брака, споко!

И аз така мисля, че майката на Синан ще гръмне с голямото оръдие.

# 307
Ама много яд ме хвана!!!! Как може тази Сейран да е такава? Два сезона се държа като магаре, а сега е по-ниска от тревата. Фандомът не заслужаваше това. Две години гледах и за какво? Така не ме е било яд от първи сезон , когато ги разведоха. Не ми се гледат с други. Но нека този излезе по-луд от Тарък, за да види и оцени какво е изгубила. Горкичкият Феро  Sad 😞 😓 😩 😤 😡 😠  ядосана съм.

# 308
И аз мисля че има уловка със сватбата… майката на Синанчо с гръм и трясък отиде на гости и най вече Сейран нямаше ли изтекла сцена заснемане с тази рокля на една крайбрежна или парк беше да се карат със Синан

# 309
И аз мисля че има уловка със сватбата… майката на Синанчо с гръм и трясък отиде на гости и най вече Сейран нямаше ли изтекла сцена заснемане с тази рокля на една крайбрежна или парк беше да се карат със Синан
Дадоха я тази сцена, разпознах я.

Оцених за пореден път финесът, с който играе Мерт и красивите му ръце. Много дразнещ и рунтав този Синан...
Колкото за серията - чувствам се тъпо, дано като преспя и като я изгледам отново да отсея хубавото.

# 310
Моля се някой да я сънува тази извратенящина. 😄

# 311
Какво значение има дори да е невалиден брак?Сейран омъжи ли се с ясното си съзнание?

И аз чакам защитата на Сейран...

Цяла година Ферит ходи в болницата, тя не иска да го вижда. Накрая му спретват тази сцена с нея и Синан и той просто се отказва. И накрая има нахалството и да го чака. Кой нормален човек ще отиде? А първи епизод се държеше и сякаш му е гневна. 🤦 Айде сиктир Сейран 🤦
Да видим колко ще прокопса с тоя малоумник.

# 312
Струва ми се,че Сейран нещо си представя и всъщност не е казала,да.Мисля,че ще каже не и ще избяга.Не дадоха трейлър.Мисля,че сега ще чакат реакцията на фандома и тогава ще решат дали да я пишат някаква фантазия и тя всъщност казва не или да продължат,че наистина е казала да.Знаем каква ще е реакцията.Така,че споко.

# 313
Пожелавам на Мерт и Афра никога повече да не снимат с тази продуцентска компания.

# 314
Дано Ферит направи презентацията преди да научи за брака на Сейран.

Надявам се обаче, Дияр да не преследва Ферит като Пелин и да му помогне да
си върне любовта, ако истински го обича, въпреки, че Сейран за сега не заслужава.
И все пак не знаем истинската причина за раздялата.
Надявам се да е нещо по голямо и необратимо. Много се навързаха нещата.

Общи условия

Активация на акаунт