Отговори
# 285
Аз ли нещо бъркам или ако Сейран си смени фамилията ще загуби имението? Или брака няма общо…

Мерт шапка ти свалям..
Сцените с Мемо как плаче като малко дете, сцената над боклуците, сцената в бара.. това момче ме накара да изпитам всякакви емоции.. липсваше ми играта му 🫶🫶🫶

Сейран… Сейран не се държеше с Ферит така през целите 2 сезона.. а на този само му се умилква като някакво котенце…

# 286
И осраха и образа на Сейран.....Нямам думи...Дано да е сън,кома или някоя друг делириум,защото в противен случай направо прекалиха...

# 287
Сценаристите прекалиха вече, изпилиха ни нервите.
Пак направиха Сейран глупава  и неуравновесена.
Така и не се разбра защо е отпратила Ферит от болницата.

# 288
И заклетите фенове на сериала ще си загубят, дето въпреки всички бози гледаха. Това заслужават,иначе силни и вилни. Това не беше този епизод който чакахме ми муха и Сейран целия епизод. Сейран такъв образ я направиха и после ще търсят логика в нея да ни се обясняват защо била такава и каква логика никаква. Каквото и да напишат накрая се оказва едни нищо

# 289
То ù е завещано от баба й, няма общо фамилиата. Поне няма да я мислим Сейран като фалират Корхан, ( "вече е Кантаржи, най богатото семейство в Истанбул") , че след тая изцепка на дали Ферит ще пусне нейните творби. Надявах се да пусне колекцията ù с логото на Корхан , но да я впише като дизайнер........
Аз ли нещо бъркам или ако Сейран си смени фамилията ще загуби имението? Или брака няма общо…

Мерт шапка ти свалям..
Сцените с Мемо как плаче като малко дете, сцената над боклуците, сцената в бара.. това момче ме накара да изпитам всякакви емоции.. липсваше ми играта му 🫶🫶🫶

Сейран… Сейран не се държеше с Ферит така през целите 2 сезона.. а на този само му се умилква като някакво котенце…

# 290
А как се зарадва Ферит на рисунките й. Язък.

# 291
Кажете, че това е някаква шега....
След тези сцени със Сейфер...
Какво? Защо по дяволите?

# 292
Чакам защитата на Сейран

# 293
И аз , и ги искам по повече 😂...Ама фермани, тези , дисертации и психо профил.
Чакам защитата на Сейран

# 294
Това не може да е истина. 🤪 Сигурно пак някой сънува, абсурдно е да е истина.

# 295
Първият ми епизод гледан на живо за сезона! 😂 Аз чакам да видя реакцията на другите - на Ферит естествено! А и новините за колекция и нейната сватба ще съвпаднат, кое ще бъде публикувано първо ми е интересно, и съответно до какво ще доведе.

Мерт 🙏🙏 Гледаме и плачем заедно, наистина умее да ни къса сърцето и да съпреживяваме с него!❤️‍🩹😿

Аз ви казах, очаквайте всичко от Сейран 😂 (шегичка😜). Тя много смела излезе, дори Ферит не успя напук да се ожени за Пелин..😃

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 00:41 от bellie_ellie

# 296
Май вместо да върнат фандома, сценаристите окончателно го загубиха.
Всичко друго очаквахме, но подобна глупост не.
Сейран съсипа две фамилии.

# 297
Отдавна се "вихрят два отбора"- Ферит/Сейран.
Няма да е все така- в сериала.
Ферманите са писани, писани, ама трябва и разбиране, а не отричане.

# 298
Момичета, споко.Мисля,че няма да си вкарат такъв автогол.Щом сестра му се появи,нещо не е както трябва.

# 299
Според мен майка на Синан е уведомена , затова малката беше там.Нещо няма да е както трябва с тази “сватба”.
Много бързо се палите , искате втора серия вече всичко да е подредено.
На мен серията ми хареса , трябва да се случва нещо , за да запълнят сезона.
Не защитавам Сейран , напротив .. много ми е мъчно за Ферит.Сигурна съм , че следващите серии ще става все по-интересно.
Тези сценаристи са гледали първи сезон , пролича си.

Общи условия

Активация на акаунт