Отговори
# 270
Не и се получава на Деяр. И всички много обичат,Обичам те/я/го, на всяко трето изречение. Малко несериозно изглежда

# 271
Даже и събуждането му беше като истинско след запой!Невероятен

# 272
Аман бе, и тази силно влюбена  във Ферит.

# 273
  • Яко в Матрицата...
Плачът на Деяр, т.е. на актрисата... Знам, че не трябва, но така ме разсмя 🤣🤣🤣🤣

И мен, хич не й се получи 🙄

# 274
Здравейте!

Дразня се на Сейран!
Мерт беше великолепен в сцената на боклука. Поплаках си с него.
И пиян му отива много да играе.
Суна, ах, Суна, пак е направила нещо. Крие нещо от Абидин, интересно какво.
Дияр е добра и наистина обича Ферит, по това което видяхме - грижата за него и съответно строгостта й към неговата грешка да посегне към алкохола.
Серията до тук ми харесва. Някои неща разбираме, но много ни чака още.
Синан е момче на майка си. Но майката беше много права в защита на сина си от Сейран, която е опозорила семейството си пред цялата държава. Такива са трактовките на една майка, която иска най-доброто за сина си.
Въпросният син ми се струва, че ще залъгва много Сейран. Тя говори за женитба с него, а той говори пред майка си, че няма да се жени.
Дияр пак ме замисли с нейните чувства към Ферит и ми се струва, че много ще се бори да него.
Само , че Ферит ми се струва, че има отношение към нея, каквото беше към Пелин- спокойно пристанище.

# 275
Ох , не знам за кое ревах повече за Ферит или за бебето ми дето не мога да го разбера какво иска!😅
Брилянтна игра от Мерт , усещам епизода като все едно гледам първи сезон , вълнувам се , изживявам всички емоции .. толкова ме боли за тези двамата!
Нямам търпение за случайните им срещи , за химията между тях .. за погледите , докосвания .. дано ни покажат всичко в следващите епизоди!

Между другото , по време на танца в дискотеката , където си я представя ,
Според мен той е наясно , че не е реално , затова и си допива.Погледа с който гледа към “нея” ми подсказва , че знае че е халюцинация , но не иска да я пусне.

Като стана дума за погледи, имаше един момент, в който тя впи очи в него и те останаха неподвижни, докато лицето и дори тялото й се движеха. А обикновено е обратното. Трудно се намира подходяща дума за тези нейни очи, което естествено не я оневинява за това, което причинява на Ферит. Но все пак нека не я съдим прекалено строго преди да сме разбрали цялата истина.

# 276
Още едно голямо и щастливо семейство. Да са ни честити 🙄
А Бетюл и майка й - втората сцена, която ме "разсмя"🙄

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 23:04 от Iv32

# 277
Ферит срещна Шрек отново и оповръща фикуса 😀😀😀 това беше смешно.

# 278
100 хиляди!

# 279
На ви Сейран Кантарджа😂🤢🤢🤢

На мястото на Ферит няма да я погледна тая 🤢

# 280
автогол ли си вкара Онур?
Какви са спойлерите, ще я бъде ли тази сватба?

# 281
  • Яко в Матрицата...
Проблемът не е Сейран или Ферит, проблемът е сценарият и желанието за трети сезон.

Но аз бях дотук.

# 282
Не стига, че.цял епизод гледам как се прегръщат и говорят, че се обичат, но пък това им беше в повече Rage Сега сигурно и първата им брачна нощ ще гледаме Rage слагам и 10 повръщащи човечета

# 283
За мен сериала свърши.Желая ви приятно гледане.Аз бях до тук.

# 284
Дам, това беше върхова идиотщина! Пожелавам им нулев рейтинг на новото семейство!
Проблемът не е Сейран или Ферит, проблемът е сценарият и желанието за трети сезон.

Но аз бях дотук.

Общи условия

Активация на акаунт