Отговори
# 255
  • Яко в Матрицата...
Браво на Мерт! Heart Eyes

# 256
  • Варна
Дотук станаха ясни три неща (от сватбатабдо рекламите):
1. Сейран и Ферит още се обичат и всички го разбраха. В това число и Синан.
2. Сейран се самозаблуждава, че е щастлива със Синан и започна да го осъзнава.
3. Горкият Ферит, какво страдание само. Мерт още веднъж успя да докосне сърцата на публиката, няма съмнение.

Единствено не ми е ясно как Дияр, която очевидно е наясно, че Ферит страда по Сейран и има чувства към нея, е с него безрезервно и без никакви задни помисли. Майка Тереза, дарява всички с любов и милосърдие. Странна ми се струва тая работа

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 22:35 от violet.pen

# 257
оф,оф,оф
Колко години ще страдат тези двамата..
Защо си го причиняват?
SleepySob

# 258
Леле,това разби първи и втори сезон относно Мерт/Ферит, направо всички паралели разби. Страхотна игра за Мерт и Афра разбира се ,но Ферит, леле хора ,то да се чудиш да ревеш ли ,в сериала ли да влезеш,с него ли да го изживееш,така ме докосва

# 259
Според мен до тук знаем нещата наполовина. Трябва да е станало и още нещо, за да разделят СейФер. Има причина за думите на Сейран. Трябва да има.

# 260
  • Ямбол
Милия Ферит 🥺😢 ❤️‍🩹 къде припадна до боклука.И как страда за своето момиче 😭💔
Значи Ферит е номер едно.Голям талант така ме грабна за душичката .Дори през екрана успя да ми предаде болката си. 🔝 Игра.

# 261
Дотук станаха ясни три неща:
1. Сейран и Ферит още се обичат и всички го разбраха. В това число и Синан.
2. Сейран се самозаблуждава, че е щастлива със Синан и започна да го осъзнава.
3. Горкият Ферит, какво страдание само. Мерт още веднъж успя да докосне сърцата на публиката, няма съмнение.

Единствено не ми е ясно как Дияр, която очевидно е наясно, че Ферит страда по Сейран и има чувства към нея, е с него безрезервно и без никакви задни помисли. Майка Тереза, дарява всички с любов и милосърдие. Странна ми се струва тая работа

Това  при Дияр е безусловната любов,когато не поставяш условия и се жертваш за любовтта си .Когато изискваш  от другия нещо в замяна  е сделка.

# 262
Брилянтен Мерт, докосва душата и страда истински.
Горкият Ферит. Няма такава любов.
Суна си го отнесе несправедливо заради Сейран отново, както при Акън.
Стана ясно, че Сейран ще го подкрепи с рисунките си.

# 263
# 264
Сабър бе момичета...колко още епизода ни очакват и още какви неща ще станат- стой та гледай.
И все пак, всеки от двамата е с "мухите" в главата си.

# 265
Тоя път това "обичам те" беше толкова фалшиво, че не е истина. Да й отбележа на Сейран 😂🤣

# 266
Ох , не знам за кое ревах повече за Ферит или за бебето ми дето не мога да го разбера какво иска!😅
Брилянтна игра от Мерт , усещам епизода като все едно гледам първи сезон , вълнувам се , изживявам всички емоции .. толкова ме боли за тези двамата!
Нямам търпение за случайните им срещи , за химията между тях .. за погледите , докосвания .. дано ни покажат всичко в следващите епизоди!

Между другото , по време на танца в дискотеката , където си я представя ,
Според мен той е наясно , че не е реално , затова и си допива.Погледа с който гледа към “нея” ми подсказва , че знае че е халюцинация , но не иска да я пусне.

# 267
  • Яко в Матрицата...
Оф, тия майка и син може ли да ги махнат час по-скоро Triumph

# 268
Няма да ги махнат🫤🫤🫤
Бяха писали, че той ще бъде като Пелин.
За съжаление и играта му е като нейната, талант йок.

# 269
Плачът на Деяр, т.е. на актрисата... Знам, че не трябва, но така ме разсмя 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт