Отговори
# 435
Нашата психоложка отива в друг сериал - „Музей на невинността”.  Няма да я видим повече при нас , а ГГ  имат крещяща нужда. Сега не се знае кой/коя ще ни вкарат. Много харесвам актрисата !

Алп Навруз и Афра имат договор с ДеФакто. Миналата година имаше индикации от Алп  , че не иска да  преподписва договора , но явно са били  "убедителни" и подписа.

# 436
Понеже не ми е перфектен руския,а и снощи не можех да гледам постоянно,реших да си пусна серията с бг.субтитри.Еми на 10 мин не издържах и го спрях.С такова нетърпение чаках новия сезон,а сега дори не мога да си причиня да изгледам серията още веднъж.За мен това е много показателно.И 2ри сезон беше посредствен,но не чак толкова,че да не искам да го гледам...Много се надявам да не продължат по този начин...Днес даже и коментари не ми се четат и не ми се гледат.Чакам само фрага да видя ще ме изненада ли с нещо.

# 437
Най-красивите моменти снощи ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🧿🧿🧿❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿

# 438
Къде да гледаме с бг суб? Безплатно ли е?

# 439
Нашата психоложка отива в друг сериал - „Музей на невинността”.  Няма да я видим повече при нас , а ГГ  имат крещяща нужда. Сега не се знае кой/коя ще ни вкарат. Много харесвам актрисата !

Алп Навруз и Афра имат договор с ДеФакто. Миналата година имаше индикации от Алп  , че не иска да  преподписва договора , но явно са били  "убедителни" и подписа.
Ще отиде ами.То заради Синанчовци,Дияри и сие не остана място в сериала.Пък и нали Синанчо сего го играе новия "психолог"няма нужда от нея.За рекламата,даже не помня дали не беше и по-миналата година.Бегло ми е.

# 440
Алп Навуз не е рекламно лице на Де Факто Някаква спортна линия се появи преди време   , но явно не се разбраха
Имаше реклама с Bugra Gulsoy и детето му в началото на лятото
Алп и Афра никога не са нямали обща реклама ( Той Шнура само това чака Stuck Out Tongue Winking Eye)
Само Афра е сега
За Мерт и предложението на  Де Факто  си беше рекламен трик за привличане от компанията

# 441
Алп и Афра подновиха договорите миналата година  месец май. Той подписа малко по-късно от нея. Дори тогава имаше и снимка на двамата в заведение.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 21:58 от Kami_J

# 442
Къде да гледаме с бг суб? Безплатно ли е?
https://playtube.tv/watch/%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%87%D … B8_75RXmSLp2.html   превода е автоматичен,не е много точен,но пак е по-добре от нищо

# 443
Мерт по-добре да не рекламира ДеФакто, че не го виждам да обуе skinny jeans 😂😂

# 444
mimi65 Колко удобно да ме обвиниш, че използвам събития от началото на сериала и в следващите няколко абзаца да правиш абсолютно същото. Ако съм се връщала към сцени, в които още е нямало СейФер, то е било само да покажа, че Ферит е имал проблеми с алкохола преди Сейран да се превърне в някакъв фактор в живота му. Дори пропуснах първа серия, когато така се беше отрязал, че дори не усети голата (полуголата, ако трябва да съм коректна) мацка, която се намърда до него в леглото. Тогава Сейран не подозираше за съществуването на Ферит, нито пък обратното. Виждаш, надявам се, че тази ретроспекция, която правя е само да докажа, че теорията ви, че Ферит е посегнал към алкохола след депресия, породена от раздялата му със Сейран, издиша!
Оф, пак ли това обикаляне по света?! Ама как не ви омръзна, не знам. Чета го поне  за десети път и не само при теб. Сега... вече има много семейства в Европа и Америка, които се отказват от конвенционалната форма на обучение на децата си. Наемат им частни учители, с които да минат материала или сами им преподават вкъщи и през останалото време просто пътуват с децата си (тук няма да водя дебати за и против този метод на възпитание, въпреки че сме мами). Представете си, че светът е един вид училище, университет, ако щете, където много по-практично и лесно се усвояват уроците на живота. Сейран е пътувала и обиколила 36 страни. Е, и? Какво лошо има, че се е сблъсквала и опознала различни култури, че е опитала кухнята на различни народи, че е посетила галерии и музеи в различни градове, че е ходила на театър, танцувала е на концерти, разхождала се е из различни природни забележителности и т.н.?! Разбирам, да се беше превърнала в една Кари (за Брадшоу говоря), да се надава вой до небесата. Макар че мен лично, много би ме накефило да я видя как обикаля из магазините в търсене на последния чифт обувки от последната колекция на Джими Чу, а вечер с приятелки скитори из стрийптиз клубовете. И обезателно искам да я видя как си пийва и танцува с младежите из истанбулските барове. Такова удоволствие би ми доставило да прочета моралните стожери тук, как с типичното им злорадство питат: "къде са защитничките на Сейран?", защото, видиш ли, тя пак се е провинила в техните очи.
Дълг имаме не само към умиращи хора, представи си. Това, че ти само така би я разбрала, за мен не означава нищо. Хората сме различни и не очакавам да имаме еднакви критерии или да влагама един и същи смисъл в думи и поведение (последният спор за връзките е показателен). Също така, благодаря на Всевишния, за което, ние имаме различни възприятия и различни естетически търсения. За теб сцената с разпадащата се в ръцете на сестра си Сейран е била разтърсваща, а за мен статичното й стоене на пейката до един, на пръв поглед, чужд й човек. За мнозинството, сцената с въргалящия се в боклуците Ферит е въздействаща, а до мен стигна Ферит, стискащ букет цветя в ръцете и цялата надежда на света в очите (въобще няма да изпадам в лирични отклонения за стъпкания букет в коридора, за дълбоката символика, която носи, макар че ми се иска).
Друга основна разлика помежду ни е, че аз се опитвам да се отърся от факта, че Сейран е плод на нечия фантазия (в случая на една камара сценаристи). През цялото време правя опити, и понякога ми се получава, да гледам на нея като на пълнокръвно и функиониращо човешко същество, да го приемам с неговите недостатъци, да превъзнасям добрите му качества, да завиждам на смелостта му, да се възхищавам на мечтите и идеалите му и да съм до него в пропаданията му.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 22:36 от Fi79

# 445
Алп и Афра подновиха договорите миналата година  месец май. Той подписа малко по-късно от нея. Дори тогава имаше и снимка на двамата в заведение.

В темата има фенове на Алп Те ще кажат със сигурност
Гледам официалните акаунти на Де Факто и Алп
Не се следват И реклами няма Алп Н няма нито една публикация за Де Факто Бил е рекламно лице Имаше реклама с Алина Б или Мирай Д не помня Но това беше преди време

bellie_ellie , аа Мердози е много далеч от skinny -ту Joy

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 22:07 от KrasiAnna

# 446
Сейран многократно звъни на Синан и след като той не и вдига или връща обаждане  ,тя се появява непоканена в дома на майка му . ...
Колко ли пъти е звънила на Ферит ,чрез Суна  или търсила на място в Ялъто за да  чака  отчаяна на пейката .....?

# 447
Намерих какво е било.През август 2023 г
Скрит текст:
"Бирсен Алтунтас (журналист): Алп Навруз и Афра Сарашоглу снимат заедно реклама?
Алп Навруз завършва последната сезонна кампания на Defacto, която е на лице вече 2 сезона. Красивият актьор ще се появи пред камерата през следващите няколко седмици в новата реклама.
Беше ми любопитно дали Алп Навруз, с Afra Saraçoğlu, лицето на женската колекция Defacto, е пред камерата.
Научиха обаче, че известният актьор ще заснеме рекламата сам, без нови промени.Алп Навруз и Афра Сарачоглу стават партньори в реклама на DeFacto?
Марката се подписа за актьорите, въпреки че Бирсен Алтунташ беше обявили преди това, че Алп няма да поднови споразумението и компанията наистина искаше да вземе Мерт Рамазан Демир като партньор на Афра

# 448
Намерих какво е било.През август 2023 г
Скрит текст:
"Бирсен Алтунтас (журналист): Алп Навруз и Афра Сарашоглу снимат заедно реклама?
Алп Навруз завършва последната сезонна кампания на Defacto, която е на лице вече 2 сезона. Красивият актьор ще се появи пред камерата през следващите няколко седмици в новата реклама.
Беше ми любопитно дали Алп Навруз, с Afra Saraçoğlu, лицето на женската колекция Defacto, е пред камерата.
Научиха обаче, че известният актьор ще заснеме рекламата сам, без нови промени.Алп Навруз и Афра Сарачоглу стават партньори в реклама на DeFacto?
Марката се подписа за актьорите, въпреки че Бирсен Алтунташ беше обявили преди това, че Алп няма да поднови споразумението и компанията наистина искаше да вземе Мерт Рамазан Демир като партньор на Афра

И реклама си  има човека . Страхотен е !

# 449
Afra’sına sımsıkı sarılan Ramazan Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт