Отговори
# 660
Рени! 🌸
За час трея е гледан над 2,5 М в инста! 👌

🤍🧿🪬

# 661
  • Яко в Матрицата...
СейФер имат една сцена сигурно и я сложиха цялата във фрага. Ама хората вече не им се връзват на тактиките.

# 662
Рени, благодаря за превода.🌹Все още се чувствам объркана от фрага. Не знам дали ми хареса или не, но си мисля, че трябваше да е по-силен. Може би следващите ще са ...
Иначе - Мерт и Афра ❤️❤️❤️

# 663
Дядото явно е починал, но се твърди,че актьорът ще  се появи. Ще възкръсне като Орхан?
По-скоро ще има ретроспекция, всички чакаме да разберем, какво се е случило през двете години.

# 664
  • Яко в Матрицата...
Де той късмет да е умрял дедето, не вярвам... Не мога да го понасям и него, и Четин Т.

# 665
Защо Орхан смята, че Сейран дори няма да ги погледне? Какво са правили тези идиоти?

# 666
  • Яко в Матрицата...

Това ли заслужи Афра?! Ще повърна...

# 667
Аблата Суна липсва от фрага, дано спрат да ни занимават с нейните глупости толкова много.
Сейран много спокойна в присъствието на бившия. Да стои така до голямата си любов, първият мъж в живота й, който не е искала да види 2 години, и просто да си рисуват бижута. Ами нереално е. Но не е сън, а лош сценарий.

# 668
Поне да се надяваме, че СейФер рисуват заедно не в сънищата си. Grinning

Рени, благодаря!

Рамо е голям образ, няма как да не те накара да се усмихнеш:

# 669

Cry Angry Знам че е сериал...ама тоя ми се повдига чак.От де го намериха тоя мангал...

# 670
Това също ми е отвратително да го гледам. Нищо против актрисата, но нищо общо с Мерт и като излъчване и като игра🤮😩

# 671
  • Яко в Матрицата...
Защо Орхан смята, че Сейран дори няма да ги погледне? Какво са правили тези идиоти?
Кой знае какви интриги са завъртели и само СейФер не знаят за тях...

Оф, да и Пелин с Мерт са една двойка, ама поне тя не е грозна. Хубава жена е, просто ролята не е нейната.

# 672
Наистина е супер отвратителен! 🤮

# 673
За онази доволната на дивана нищо не казвате, що така Stuck Out Tongue Winking Eye
Тя ви е окей, доколкото разбирам Grinning

Много се затруднявам, когато играя с Афра, защото се смея Heart

Хич нищичко не се е променило през годините Grinning

Рени, според мен, Сейран знае.
Абе мани я Пелин бееее Head Band Хубава жена била...

# 674
  • Яко в Матрицата...
Еве, не се говори за нея, защото Пелин не е толкова неприятна като излъчване. Но са абсолютно нелепи и с Мерт като чифте - мама със сина си...

Общи условия

Активация на акаунт