Интересно ,защо и как Суна научава това и защо не е казала на Аби 

Суна винаги е пазила Сейран - не веднъж или два пъти сме виждали как поема ударите на Кязъм, за да защити Сейран - по същия начин и Сейран е поемала ударите, за да защити Суна! Суна подкрепи Сейран и когато тя искаше да учи - припомнете си момента с моливите, именно Суна отвори очите на Ферит като му разказа за мечтата на Сейран - как като малка е искала да учи и как е крила червения молив от баща си! И Суна и Сейран са израстнали в страх от баща им - още от малки са търпяли побойщата на Кязъм и непрекъснатите му викове и лошо отношение. Да, двете сестри са различни и реагират различно на ситуациите - но всяка от тях е допуснала своите грешки!
Въобще не съм съгласна, че Суна завижда на Сейран и затова ги е разделила с Ферит!
Аз вярвам в истинската сестринска обич и подкрепа между двете. 
Суна истински обича Абидин - тя се влюби в него още, когато пристигна в Истанбул - тогава няма как да е знаела, че Аби е Корхан и прочие. Суна се влюби в обикновеното момче Абидин - в шофьора на семейство Корхан - винаги му е казвала, че нея не я интересуват парите - а само това той да е до нея, да обича нея и децата им!
Толкова силни сцени имат двамата в сезон 1. За мен любовта на Абидин и Суна е истинска. 

Защо Абидин е бил захвърлен още като бебе и от кого. Чии син е Абидин - дали пък няма да се окаже брат на Ферит? Дали Суна не се страхува, че когато се разбере истината за Аби живота му ще е в опастност. Може затова да си мълчи - за да го предпази!
Може би случайно Суна е чула нечии разговор и е разбрала за това, че Абидин е от семейство Корхан! Може да се е случило след събитията в края на сезон 2, когато Сейран припадна!
Ами ако хората, които пазят тази тайна са разбрали за това и са заплашили Суна, че ако каже нещо Абидин ще пострада? Все повече се замислям за това - може би заради това Суна е решила с Абидин да се отдалечат от имението и да не се доближават до никой Корхан!
Може би пази тази тайна от страх - може някой да заплашва живота на Абидин, като евентуален наследник! Дали Ифакат или племенницата й не са замесени - може затова и да са изнудвали Суна. Може да са я заплашили с живота на Абидин или с този на сестра си - затова тя мълчи.
Но този тайнствен човек също знае истината й преследва Суна.
Преди да я съдим и да си вадим заключения нека първо видим кога и как е разбрала и защо го е скрила.

❤️🔥 
Каквото и да е, решението на Суна да крие обаче, си е нейно и отговорността също. Тя много добре познава Аби и отношенията му с Ферит и не би трябвало да предполага, че той ще тръгне да претендира за някакво оглавяване на фирмата и конака. Така че в мотивите й преобладават личните й интереси. И онова стряскащо "Умри!" към Ферит вече става по-обяснимо. В него, освен личната обида от пренебрегването в миналото, се появява нов нюанс. Не мисля, че в основата на изнудването стои Ифакат, тя има интерес Ферит да се справи с новата ситуация и да бъде начело на Корханови. Препоръчани теми