Отговори
# 150
Двамата са си направо "ток и жица".Ти да имаш в ръцете си такива актьори,с такава взривоопасна химия и да не ги използваш,а да им завираш някакви "космати примати" и "изстрадали лелки-домакини" си е направо престъпление.Само от две техни сцени зрителите "полудяха",а от останалите "повръщаха".Ами няма други като тях.Те са магия.

# 151
Какво да кажем за онова чудо Суна. 🤮 Знаела е, че Абидин е Корхан и го е скрила удобно. Представям си реакцията на Абидин като разбере защо се е омъжила за него.
Аз Суна ще я оставя за утре. Тази вечер ще се отдам на фантазии. Wink

# 152
Добър вечер! Kissing Heart
Фрага е страхотен Heart
Рени. мерси за превода Flowers Rose
Абидин се оказа Корхан Thinking Интересно ,защо и как Суна научава това и защо не е казала на Аби Thinking
А СейФер са просто супереер Heart
Сдобряването им сигурност няма да е петъчната серия,а за след 4 серии също не се знае обаче ако ни дават ей такива сцени като финалната на фрага и ако има и още и романтика и напрежение и сладурски случки няма лошо да почакаме ,защото на края сдобряването им ще бъде още по-красиво и запомнящо се Heart

# 153
Между другото в един от спойлерите се казваше,че
Скрит текст:
Развод между Суна и Абидин няма да има и Суна ще го дари с дете,но нищо не се споменаваше за това,че Абидин ще се окаже Корхан.Някои от старите персонажи ще напуснат сериала по-нататък.А Халис и Асуман отново ще се присъединят в по-нататъшните серии.

# 154
Двамата са си направо "ток и жица".Ти да имаш в ръцете си такива актьори,с такава взривоопасна химия и да не ги използваш,а да им завираш някакви "космати примати" и "изстрадали лелки-домакини" си е направо престъпление.Само от две техни сцени зрителите "полудяха",а от останалите "повръщаха".Ами няма други като тях.Те са магия.
Супер ми хареса поста ти Мими 65.
Само да допълня твоя израз "ток и жица".
Преди години, от една моя позната, чух едно изказване за  разсърдени двойки,
която казваше, че няма нищо по хубаво от сдобряването след скарване на влюбените.
Наистина след това става "ток и жица".

# 155
Някой преброи ли колко къщи са наети само за 2 серии
Ялъто
Къща за : Гюлгюн , Бетюл и майка и
Къщата където е сватбата не е ясно на кого е
Къщата където е новия и майка му
Апартамента на Есме
После тя отваря врата на някаква друга къща
Сейран със синята пижамка е пак в  къща
Апартамент за Дияр
Коя продукция наема в дългосрочен план толкова локации 😀Като повечето продукции в момента се изнесоха даже по финансови причини извън Истанбул

# 156
Благодаря за новата тема! Относно анкетата - гласувах за Сейран. Според мен Суна казва тези неща на Ферит, защото Сейран я е накарала. Sunglasses

Много неща сте изписали за образа на Суна и в предната и в тази тема - за мен Суна е изключително силен и интересен образ! Вярвам, че тя обича сестра си истински и не би й навредила нарочно. Simple Smile Суна винаги е пазила Сейран - не веднъж или два пъти сме виждали как поема ударите на Кязъм, за да защити Сейран - по същия начин и Сейран е поемала ударите, за да защити Суна! Суна подкрепи Сейран и когато тя искаше да учи - припомнете си момента с моливите, именно Суна отвори очите на Ферит като му разказа за мечтата на Сейран - как като малка е искала да учи и как е крила червения молив от баща си! И Суна и Сейран са израстнали в страх от баща им - още от малки са търпяли побойщата на Кязъм и непрекъснатите му викове и лошо отношение. Да, двете сестри са различни и реагират различно на ситуациите - но всяка от тях е допуснала своите грешки! Wink Въобще не съм съгласна, че Суна завижда на Сейран и затова ги е разделила с Ферит! Hands Minus1 Аз вярвам в истинската сестринска обич и подкрепа между двете. Kissing Heart

Новият трети фраг е много интересен, значи ще се окаже че Абидин наистина е Корхан! Ще бъде интересно да се види тази развръзка! Въобще не може да ме убедите, че Суна се жени за Абидин защото разбрала, че е Корхан. Как ли пък не. Grinning Суна истински обича Абидин - тя се влюби в него още, когато пристигна в Истанбул - тогава няма как да е знаела, че Аби е Корхан и прочие. Суна се влюби в обикновеното момче Абидин - в шофьора на семейство Корхан - винаги му е казвала, че нея не я интересуват парите - а само това той да е до нея, да обича нея и децата им! Sparkling Heart Толкова силни сцени имат двамата в сезон 1. За мен любовта на Абидин и Суна е истинска. Kiss

За съжаление, когато Кязъм я омъжи на сила за Сафет - Суна и Абидин се разделиха. Той се отчужди от нея, после се появи Кая. Да но и него Суна така и не обикна. Тя си обича Абидин. Ако е златотърсачка, каквато някои тук искат да я изкарат - тогава защо й е било да се развежда с Кая - нали той е Корхан. Щеше да има пари и да ходи по света, но Суна не обича Кая - Суна обича Абидин! Hug

Нека си зададем въпроса - защо, когато Суна е разбрала, че Аби е Корхан не е казала, а си е замълчала. Ако я интересуваха парите на семейството щеше да каже - двамата така или иначе се обичат. Тук има нещо друго. Thinking Защо Абидин е бил захвърлен още като бебе и от кого. Чии син е Абидин - дали пък няма да се окаже брат на Ферит? Дали Суна не се страхува, че когато се разбере истината за Аби живота му ще е в опастност. Може затова да си мълчи - за да го предпази! Heart Може би случайно Суна е чула нечии разговор и е разбрала за това, че Абидин е от семейство Корхан! Може да се е случило след събитията в края на сезон 2, когато Сейран припадна! Wink Ами ако хората, които пазят тази тайна са разбрали за това и са заплашили Суна, че ако каже нещо Абидин ще пострада? Все повече се замислям за това - може би заради това Суна е решила с Абидин да се отдалечат от имението и да не се доближават до никой Корхан! Simple Smile Може би пази тази тайна от страх - може някой да заплашва живота на Абидин, като евентуален наследник! Дали Ифакат или племенницата й не са замесени - може затова и да са изнудвали Суна. Може да са я заплашили с живота на Абидин или с този на сестра си - затова тя мълчи. Open Mouth Но този тайнствен човек също знае истината й преследва Суна. Kissing Преди да я съдим и да си вадим заключения нека първо видим кога и как е разбрала и защо го е скрила. Blush

Аз чакам епизода с нетърпение и се надявам, че съм права в разсъжденията си. Историята на Суна и Абидин ми е много интересна - искам да ги гледам заедно - как се обичат истински - как се подкрепят и как се борят заедно срещу враговете и проблемите в живота им! Прекрасна двойка са. Чакам си и сватбата им и сцените им след това. Тук също виждам огън и страст Hands PrayAnimal Heart Eyes CatHeart

А Сейфер са си супер - и според мен този танц на Ферит и Сейран е нечия фантазия, но това не пречи да им се насладим. Иначе съм убедена, че скоро те двамата също ще се съберат, защото все още се обичат силно. Kissing Heart

Между другото в един от спойлерите се казваше,че
Скрит текст:
Развод между Суна и Абидин няма да има и Суна ще го дари с дете,но нищо не се споменаваше за това,че Абидин ще се окаже Корхан.

Дано този спойлер се окаже верен - не искам раздяла между Аби и Суна, искам ги сплотени, влюбени и щастливи заедно, а ако си имат и бебче ще е страхотно! Hands Pray Hands PrayHands Pray

# 157
Какво наследство, Roxis,Корхан нали фалират?

# 158
Човекът, който е казал на Суна, че Абедин е Корхан, сигурно е поставено лице на Ифакат или на племенницата й. Те знаят колко много тя иска да е снаха на Корхан и, за да постигне целта си ще направи всичко възможно да раздели СейФер, което пък те желаят.

# 159
  • София
Може този човек да е роднина на Абидин по майчина линия. Някой чичо, примерно и иска пари. Според мен Суна си прави сметката да роди наследник на Корхан. Защо да казва, че знае, по-добре първо да е омъжена за него и тогава да се разбере.
Надявам се да не е толкова черна и някой да я е подтикнал да раздели Ферит и Сейран, но определено тя има голяма изгода от това Ферит да остане без деца.

# 160
Добро утро!🌻 Да се преброим, всички ли оцеляхме след снощния фраг ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥😁😁....
Навсякъде страхотно оживление и нетърпение за петък! Днес чакаме снимки и озет!
Спойлер за танца...
Скрит текст:
Докато гледа Сейран как танцува, Ферит си представя, че е на мястото на Синан
Аз все още съм заседнала тук 🥰🥰🥰🥰❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
❤️‍🔥

# 161
Добро утро, фрагът снощи беше топ 🔥🔥🔥, независимо какво става, много красиви сцени на СейФер. Надявам се епизодът да държи нивото на трейрърите. Но сезонът започва обещаващо добре.
В 3ти фраг Сейран вече не се усмихва покрай Синан, а и майка му опасна. Суна, не ми я хвалете, не е чиста работата. И после има да ревтуни и да се оплаква, след като забърка поредната интрига.

# 162
След фрага снощи разбирам защо деня на Афи вчера започна с Lana Del Rey и "West coast".❤️‍🔥 Много искам да видя снимките и резюмето, които са ни подготвили за днес.

# 163
Добро утро, момичета! Simple Smile
Определено новите сценаристи са раздвижили сценария, има тръпка и загадки. А най-доброто според мен е, че ще разработват поне няколко сюжетни линии, защото фиксирайки се в една, започват да творят нелепости.
По отношение на Суна в третия фраг ясно се вижда, че е изнудвана от някакви непознати лица. Моето предположение е, че ако това не е скалъпено, за да противопостави двете сестри, то Абидин има връзка с починалия брат. Не ми се вярва пак Халис да е намесен и в това раждане. Grinning Каквото и да е, решението на Суна да крие обаче, си е нейно и отговорността също. Тя много добре познава  Аби и отношенията му с Ферит и не би трябвало да предполага, че той ще тръгне да претендира за някакво оглавяване на фирмата и конака. Така че в мотивите й преобладават личните й интереси. И  онова стряскащо "Умри!" към Ферит вече става по-обяснимо. В него, освен личната обида от пренебрегването в миналото, се появява нов нюанс. Не мисля, че в основата на изнудването стои Ифакат, тя има интерес Ферит да се справи с новата ситуация и да бъде начело на Корханови.
Суна обича сестра си, но в критични моменти е слаба за разлика от Сейран и ... върши глупости, което се случваше и в предните два сезона.

# 164
  • Яко в Матрицата...

Общи условия

Активация на акаунт