Отговори
# 375
Рейтинга ни,аз съм вече каквото стане в сериала 😀

# 376
  • София
Снощи разбрах напълно какво пусна Афра в стори. Мисля, че й се бунтува душичката и само така е можела да ни подскаже.

Афра дори нарочно не показа онзи манго (без извинение).
Не мога да разбера защо някой като е решил да не гледа и не вижда логика, дава акъл на другите какво да правят. Кажи си мнението и толкова..

Идеал, другата седмица ще е още по-забавно

# 377
Добро утро.Снощи почти не спах и голямо мислене и обсъждане направих със себе си и накрая се успокоих Kissing Heart В крайна сметка гледам този сериал,всеки петък от 2 години и някскъв Синан,няма да ме спре да продължа.Безсмислено е да разсъждавам,анализирам неща,които са в моята глава а сценаристите мислят друго.Ще гледам Афра и Мерт и техните моменти,останалото така или иначе е пълнеж...Серията беше добре до подписването,но лично на мен ми беше скучно,разни Суни,Абидин,ялъ и глупостите в него,също.

# 378
Привет !
Виждам  страстите са нагорещени. Някои са много доволни , че сме разбрали най-накрая ,каква е Сейран ! Ами такава е ! Човек ! Също като Ферит! Не знам защо  очаквате тя да е безгрешна  , а той онеправдан. Всеки си носи кръста.
На мен серията много ми хареса. Завързаха се нови интриги /мамата на Бетюл и мамата на Синан/. Този брак ще излезе фиктивен. Синан просто си купи длъжностното лице и свидетелите. Интересно , защо  за него научаваме по нещо  , а за Дияр - не. Дори още не сме видяли чия внучка е ! Тя май ще се окаже втори Ферит - пълен контрол от дядо . Защо Аби точно на нея занесе скиците на Сейро , а не направо на  Фирит , след като двамата се бяха видяли , че и прегръщали вече.  Защо се опитват да я изкарат бяла и добра. За себе си имам отговор - тя ще е следващата Корхановица.
Суна !  Поддава се на шантажа  и оттам ще искочи нещо голямо. Дано не се окаже , че се е омъжила за Аби , защото е Корхан.  Тя също се възползва от "наема" на Сейран. Но за нея нищо не пишете !
Аз писах  за пейката в болницата.  Казах , че Мерт е върха в тази серия , докато не видях Афра  на пейката. За няколко секунди , такова отчаяние и безизходица почувствах , че шапка `и свалям.
Хубавото е , че много има да се пише по този епизод .  Отдавна не ми е било толкова интересно да гледам.
Сейран не се била интересувала от Феро ?! Защо тогава цяла нощ рисува за него и омразните `и Корханови? Едва ли чака признание , че са нейни скиците. Това вече сме го гледали , когато Феро си премълча за нейното участие.
Много ми хареса сцената  Ферит - Хатуч. Единствения човек в този  змиярник, който се поинтересува от него е тази , която ги остави без дом , на хартия.
Хареса ми много и Гюлгюн. Сложи на място новата Орхановица. Там сметките не излязоха. Какво разочарование само - имението е на Сейран.
Аз ще гледам сериала , харесва ми много повече от втори сезон.
Спомнете си как започна епизода , с думите на Феро :  "В историята за двама човека , няма един разказвач. В нито една раздяла не може да бъде виновен само един човек ".
Ето това държи интереса ми.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 10:30 от Kami_J

# 379
  • Яко в Матрицата...
Кате, с теб съм духом ❤

Йес, рейтингът много ми хареса. Оправи ми вкуса от вчерашната серия 🤣

# 380
Още дълго ще сме под въздействието на епизода. При повторението на отделни сцени, ми направи впечатление кадъра пред мястото за бракосъчетанието. Там имаше жени с малко момиченце.
Мисля, че това я накара да се съгласи на тази женитба. Може и причината за раздялата с Ферит да е, че не може да има деца.

# 381
Абе АфРам да са добре, защото за сериалът е ясна картинката с тези сценаристи. 🥴

# 382
Малко коментар на героите от мен,(разбира се моето виждане,не го налагам никому)...Кязъм,този толкова лош герой,който ме разсмиваше и не можех без него във всяка серия...Кязъм го превърнаха в селски хитрец,висящ по ъглите,мръсен за мен ,гладен и напълно ненужен за сериала.Гордата Ифа,интересува я само Ферит да рисува,никакъв помен от бедствието което беше,баба ти Хаттуч истински пълнеж,Серпил и тя май не знае какво прави там,за две серии,три изречения,Орхан и той,го изкараха от тъп по тъп,Есмето ми беше безлична още в предните сезони,сега още по безлична(е в 72 серия ми хареса,след дъжд качулка),и стигам до Суна и Абидин,за мен напълно излишни в този сезон...а да забравих Гюлгюн,нея още не са я развалили...та с две думи,наистина,извинявам се за израза,(Нов бардак със стари курви).

# 383
Страхотно е,че има хора на които е харесал епизода."Разни хора,разни идеали" е казал Алеко Константинов.За жалост,обаче,въпреки "красивите" фрагове,масовката е разочарована и рейтингите са отново надолу.След последната снощна сцена,която "изтри" целия епизод,следващата събота най-вероятно ще гледаме рейтинги от повторенията на първа серия.След това не се знае,ще има ли сериал или ще се приключи набързо.Тогава и тези,на които им харесва няма да има какво да гледат.Когато четох коментарите на провалилия се проект на ОМГ "Съседната стая",/май пак беше по някакви записки на Гюлсерен/,който приключи точно на 4-та серия,даже и без финал,имаше доста зрители които недоволстваха от приключването му.Дори искаха само една серия с финал поне.Но уви."За всеки влак си има пътници" е казал народа.Да ама зависи от "влака" и броя на "пътниците".Все пак имаме претенции да живеем в света на технологиите и вече не е времето в което един сериал се снима с по 200 серии и се гледа от,я има-я не,200 човека,образно казано.Освен това,непретенциозни сериали,като новия "Лейля" или "Нощна приказка",дори мога да кажа,сериали точно в духа на клишето "турски сериал",в които също има голяма драма,без да слагат трети лица между ГГ, имат много по-голяма гледаемост от 3-ти сезон на успешен турски сериал.Не ме разбирайте погрешно,не съдя никого за "харесването" или "не харесването",но всичко зависи от "масовката" и за съжаление или не,аз се причислявам към нея.Между другото,с риск да засегна феновете на Абсун,много от феновете са разочаровани,защото казват,че на практика актьорите не играят,а представят реала си в сериала.Аз абсолютно не мога да се лиша от тези двамата в сериала.Въпреки "залитанията" на Суна,винаги съм я харесвала и продължавам да я харесвам.Абидин също.Въпреки,че не успяваше да се противопостави на Ферит по-категорично и да го предпази от някои грешки,направо си го обичах този образ.Много ги харесвам и като двойка в реала.Бях щастлива от тяхната реална сватба,но сега вече ми стоят някак ...как да се изразя,много придвидимо,особено след тази сватба,която дадоха в сериала.По интересно щеше да ми бъде развитието на историята Суна-Кая и Абидин-Айшен,дори и накрая да беше завършила с Абсун.И да си призная,ако се окаже,че Суна се е оженила за него,защото е знаела,че е Корхан и това е причината,абсолютно няма да могат да ме убедят и не само мен.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 12:09 от mimi 65

# 384
Има ли преведен на български втория епизод на 3ти сезон? И превода на английски има много неточности и оттам се обърква какво се случва в действието/

# 385
Милена, аз за друго се замислих четейки те. Отношението на Сейран спрямо Гюлгю, а и това на Гюлглн спрямо Сейран.
Хубаво зачеркнала е Ферит от живота си, но Гюлгюн, тя и беше по- майка от майка ù. Защитаваше я , затръшна вратата в лицето на собственият си син.Как такива отношения отиват в кофата за ден...?

Относно не пускането на Ферит в болницата, която и на мен ми прилича на психиятрия , а не на лечебно заведение. ( Значи ако е била терминална ще е в болница, ако не е ще я изпишат и ще я викат за терапии..) Та.. Когато имат брак и тя не е в състояние да решава за себе си- винаги това право се дава на съпругът/ съпругата не на сестри и братовчеди.
Замислете се , ако някоя от вас е в болница, кое би спряло съпрузите ви да влязат.
Снощи се сетих за стара случка с моето семейство.
Отрязах си пръста, да точно така, отрязах ..та звъннах на съпругът си че ще се самооткарам в Пирогов. Докато стигна той беше преминал 4 квартала и ме чакаше на входа на спешното, за да ми паркира колата, не да я мисля. След това влезе без да чука и пита в хирургично. Дали би го спрала една Суна 😂. Смешно е.

П.п. Превод нямам идея ще има ли, но да го чакате едва 10 часа след излъчване е несериозно.
Преводачите също имат семейства и нужда от почивка.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 12:08 от Ela1

# 386
Милена, аз за друго се замислих четейки те. Отношението на Сейран спрямо Гюлгю, а и това на Гюлглн спрямо Сейран.
Хубаво зачеркнала е Ферит от живота си, но Гюлгюн, тя и беше по- майка от майка ù. Защитаваше я , затръшна вратата в лицето на собственият си син.Как такива отношения отиват в кофата за ден...?

Относно не пускането на Ферит в болницата, която и на мен ми прилича на психиятрия , а не на лечебно заведение. ( Значи ако е била терминална ще е в болница, ако не е ще я изпишат и ще я викат за терапии..) Та.. Когато имат брак и тя не е в състояние да решава за себе си- винаги това право се дава на съпругът/ съпругата не на сестри и братовчеди.
Замислете се , ако някоя от вас е в болница, кое би спряло съпрузите ви да влязат.
Снощо се зсетих за стара случка с моето семейство.
Отрязах си пръста, да точно така, отрязах ..та звъннах на съпругът си че ще се самооткарам в Пирогов. Докато стихна той беше преминал 4 квартала и ме чакаше на входа на спешното, за да ми паркира колата, не да я мисля. След това влезе без да чука и пита в хирургично. Дали би го спрала една Суна 😂. Смешно е.

П.п. Превод нямам идея ще има ли, но да го чакате едва 10 часа след излъчване е несериозно.
Преводачите също имат семейства и нужда от почивка.

На мен дори вече не ми се разсъждава по темата,пишем и мислим едно,всички виждаме какво става...въпросите са за Бонче.На фона на това което ни поднесоха,втори сезон е прекрасен.Жалко,много жалко,две години след петъците съм гледала всяка серия,поне по 2,3 пъти.Сезон 3,серия 1 я гледах в петък на руски и в неделя със субтитри.Серия 2,няма да си причиня превода...Ще продължа да гледам в петък,докато го има сериала с ясното съзнание,че ще си разваля вечерта.И наистина съжалявам че го открих този сериал,досега не бях гледала турски сериали,харесвам исторически,криминални и...повече няма да повторя.Много се разочаровах.

# 387
Ще си позволя да цитирам един коментар на бразилски фен от инстаграм.Май-май нещата отиват съвсем на зле.Извинявам се за превода,но така го преведе преводача.
Скрит текст:
Вече не можем да толерираме тази раздяла в Бразилия.
Надявам се Макс никога повече да не купува от този канал. изтощително, те не уважават публиката си @streammaxbr
Има ли нужда от още коментари?

# 388
Сега попаднах на : "Тилбе Саран се присъедини към актьорския състав на сериала „Музей на невинността” по романа на Орхан Памук.  "

Психиатърката явно няма повече да се появи в Рибарче... Тотално се отдалечихме от истинската история.

# 389
Сега очаквам АфРам да ги издебнат някъде заедно, за да се отвлече вниманието от СейФер и прекрасният сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт