Отговори
# 360
Добро утро, момичета,
Май финала на епизода ни разтърси здраво.
Вярна е приказката, че при много баби, хилаво дете излиза.
Тези много сценаристи, това сътвориха.
Май Мистери ще излезе права. Очакви ни трагичен финал и още по неочаквани постъпки на ГГ.
За пари какви ли гадости ще гледаме още.
Очаквам рейтинга.

# 361
Добро утро. Имахме фрагове бомба, и епизод разочарование. На мен не ми се коментира, само мога да кажа Афра и Мерт си гледат работата добре, сценаристите- не особено. Тенденцията да гадая какво става между героите, вместо да ми бъди разкрито, разказано, показано, мен лично ме изморява и напряга. Мемо е свеж, и добре че го има. Толкова.

# 362
Рени,за мен Сейран си е същата
Първо действа и след това мисли
Тя през цялото време обвиняваше Ферит за това
А всъщност,върши същото,с тази разлика,че лъже и мами не само себе си,но и всички около нея
Не знам дали Синан я обича,или има други планове,но по едно време доста го съжалих
Той просто не знае какво го очаква:satisfied:
В така развилата се ситуация,аз съм доволна
Дано Ферит за сега да се е оттървал от Сейран и нейното великолепно обкръжение
Ох,чакам с нетърпение майката на Синан да се запознае с Кязъм.......Satisfied

# 363
Снощи гледах последните 20 минути, но сега не ми се гледат дори моментите на СейФер, като знам какво става на финала на серията. 😖

# 364
То няма СейФер момети. Всичко е нереално до сега между тях или откъси от миналото.

Сейран явно е спряла посещеноята при психоложката. Време е да ги поднови!
Снощи гледах последните 20 минути, но сега не ми се гледат дори моментите на СейФер, като знам какво става на финала на серията. 😖

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 09:21 от Ela1

# 365
Замислих се и за дрехите, които носи Сейран в този сезон. Те са много разголени, а Ферит направи голям проблем в Мармарис за подобна дреха. Като, че ли това е негов кошмар. Горещо се надявам да е в кома. Много фенове отново  споделят такива надежди. Не искам нищо от тези две серии да  е истина.
А Синан, според мен, не обича Сейран. Той студено я отблъсна, когато тя се качи в колата. Студен остана докато пътуваха. Женитбата им приличаше на отмъщение. Той крие много тъмни тайни. Сега Сейран трябва за първи път да изневери на любовта си. Дали ще може.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 09:13 от ani.zaiche

# 366
  • Яко в Матрицата...
За да не сте разочаровани, по-добре приемете, че всичко си е истина. Няма сънища, коми и прочие. Сейран се омъжи за този наистина.

# 367
Добро утро, момичета недоволни! Hug
С уговорката, че снощи изгледах само първия час от сериала (а той си беше на Сейран и Ферит), за останалото съдя по написаното от вас, мога да кажа, че разочарованието и гневът към Сейран може да има основание, само ако я третираме като напълно оздравяла от загадъчната болест, като здрава и преборила се с последиците от нея. Аз така и не разбрах в каква болница беше, приличаше ми повече на психиатрична клиника, отколкото на онкологична... За останалото - като изгледам серията със субки.
Приятен ден ви пожелавам! Nature Sunny

# 368
Не знам какво толкова коментирате този сериал. В него вече няма никаква логика, нито в действието на актьорите,  нито в сюжета. Учудвам се, че още се опитвате да го гледате. Лично аз мисля да преустановя. Образът на Сейран е страшно дразнещ. За какво ми е да гледам да се дразня, вместо да ми е приятно.

# 369
Явно това ще е сезонът на любовниците Сейран и Ферит.  Ферит ще влезе в ролята на Пелин от първи сезон, ролята на любовник. След това си Сейран, за да го защити от Синан, ще остане с него. Ще се окаже бременна  и всички ще мислят, че е от Сенан, ама няма да е. После Ферит ще спасява Сейран от лудия Синан. Само не знам каква ще е ролята на Дияр.
Сценаристите гледат Шербета и от там преписват. Аз не го гледам, но мисля, че там гг се ожени за друга. Явно така са решили, че ще имат висок рейтинг. До петък ще реша дали ще гледам, но силно се съмнявам.  Вече дори и да съберат СейФер нищо няма да е същото.
 Не дадоха фраг, защото чакат да видят мненията и ако трябва да преснимат.

# 370
Явно това ще е сезонът на любовниците Сейран и Ферит.  Ферит ще влезе в ролята на Пелин от първи сезон, ролята на любовник. След това си Сейран, за да го защити от Синан, ще остане с него. Ще се окаже бременна  и всички ще мислят, че е от Сенан, ама няма да е. После Ферит ще спасява Сейран от лудия Синан. Само не знам каква ще е ролята на Дияр.
Сценаристите гледат Шербета и от там преписват. Аз не го гледам, но мисля, че там гг се ожени за друга. Явно така са решили, че ще имат висок рейтинг. До петък ще реша дали ще гледам, но силно се съмнявам.  Вече дори и да съберат СейФер нищо няма да е същото.
 Не дадоха фраг, защото чакат да видят мненията и ако трябва да преснимат.

Още миналата седмица феновете избухнаха и показаха какво не искат да гледат, но явно на продукцията не им пука и продължиха в същия дух.

# 371
  • Яко в Матрицата...
Аз не знам колко още трябва да се изпише, че хората не искат да гледат трети лица между СейФер. Щели да гледат реакции и мнения JoyJoyJoy Две години не се начетоха и не се нагледаха на мнения, сега ли ще го направят...

# 372
Снощи разбрах напълно какво пусна Афра в стори. Мисля, че й се бунтува душичката и само така е можела да ни подскаже.

# 373
И това им е много!

# 374
Според мен,г-жа Бонче ще се "прослави" като сценаристката приключила набързо/само с две-три серии/,такъв рейтингов сериал.Видяхме рейтинга от първа серия.За разлика от нея,първа серия на 2-ри сезон беше един от най-хубавите."Изпращането" на Талих беше много-много бързо.Сега гледаме още от първите епизоди точно това което не искаме Нови гаджета с целите си семейства,/Талих поне беше симпатична и успяла жена/,тук мале-мале.Щели сме да гледаме съвсем нова история.Ами чоджум,като искаш нови истории напиши сценарий за нов филм и го предложи на някоя продукция,не съсипвай труда на колега и то такъв,който успя със сценария си да прикове вниманието на зрители от цял свят.Продължи историята така,че и колегата ти да ти завиди.Твоята история въобще не ни трогва.Повръща ни се от нея.

Общи условия

Активация на акаунт