Отговори
# 345
Никой от нас все още не е разбрал,защо се е стигнало до развод.Ок,тя го е отпратила,но дали ни казаха всичко?Защо тогава ще го чака,определено има още нещо.Сейран се върна в Истанбул за да отмъщава,тя предложи брак на тоя,само за да накара Ферит да ревнува.Проблема и е обаче,че като го видя,полудя пак от любов.Към Синан поне аз така го виждам изпитва благодарност,че е бил до нея в тежките и дни,а мъжа който безумно обича го е нямало.Защо?Мисля че ни казаха половинчата истина.Дали Халис няма пръст в тази работа?Възможно е затова да взима наема.Нека не съдим веднага.Да,бясна съм че каза да на тоя,но да видим нататък...

# 346
Да, Милена, Сейран не обича Синан, а деде ще си плати за всичко, ама в петъците, когато дават сериала Grinning

# 347
Сега ще очакваме презентацията на Ферит и дано той успее, защото
много птички са на клончето до него.
 Всички са паразити. Как пък един не работи някъде.
Сега и нови навлеци се прилепиха на софрата с големи мераци.
А, каква е ролята на Серпил. До сега къде е живяла та и тя на главата му.

# 348
1.Ами момичето обиколило 36 държави с тези пари и Синанчо.Не ми се вярва мама да е плащала за разходките им.Старата Сейран щеше да вложи парите за нещо хубаво,да учи например,да си създаде своя марка и фирма,например.От далеч,но все пак да се интересува от състоянието на любимия си.
2.Да,щеше да помогне на сестра си,но нямаше да изтъква,че все пак взема наем и с него,освен,че си живее "царски" ами и ще бъде "щедра".
3.Старата Сейран гони любимия си,не му казва за болестта си за да не страда,а новата Сейран го вижда разбит и въпреки всичко въобще не се поинтересува как той е понесъл раздялата.Трябва ли Дияр да отиде и и разкаже всичко?Тя няма ли откъде да научи?Но поинтересува ли се?Не!Тя си се "умилква" около Синанчик и въобще не я интересува Ферит защо се въргаля по боклука.Съвсем случайно научи от леля си за това,че той не може да рисува.И какво направи?Нарисува една папка,изпрати я и хукна да се жени.Е,не.Старата Сейран сама щеше да занесе тази папка,въпреки Синановци,Таръци и Акъновци.Никой и нищо нямаше да я спре.
Както и да е.Реакциите,както и се очакваше са жестоки.Тази събота,може би ще има малко по-висок рейтинг от предната,но следващата,каквото и да направят вече,свърши.И най-върлите фенове вече се чувстват подиграни и излъгани.Мисля,че сериала приключи.

# 349
Да, Милена, Сейран не обича Синан, а деде ще си плати за всичко, ама в петъците, когато дават сериала Grinning

Еми каквото такова.

# 350
Афра и Мерт, Сейран и Ферит, както и феновете на сериала просто не заслужават това.
Сценаристите искат драма - добре, но това е цирк! Във втори сезон опитаха да убият образа на Ферит и Суна, бяха много близо. Този сезон само за два епизода почти убиха Сейран. Защо?
До последната сцена епизода беше ок, имаше красиви сцени и разговори, които исках да видя преведени, но с последната сцена разрушиха всичко. В профилите, които следвам, всички пишат, че са направили промяна в последния момент. Всички са в шок. Не знам дали е спойлер вече, но се смяташе, че ще се разбере, че Синан е женен. Сега може да напишат, че брака на СейФер всъщност не е приключил...

Относно Сейран - Сценаристите причиниха на Сейран какво ли не в тези 75 епизода. Какво ли не. Въпреки това най-големият й страх когато и казаха, че е болна, бе че ще съсипе живота на Ферит, защото знаеше, че той няма да се откаже от нея. Мога да разбера постъпката й (не казвам, че съм съгласна с нея). В този сезон ни казаха, че пътува и че взима наем. Ок, но това мен въобще не ме вълнува, ако трябва да съм честна. Интересуваме защо я е страх да признае чувствата си, защо избира да се крие в свят, който е толкова чужд за нея (или по-скоро за образа, който се гради два сезона). Афра полага неимоверни усилия да запази поне малко от старата Сейран - борбена и смела, поне аз така разчитам погледите и въобще нейната играта с очи. Аз също съм сигурна, че не ни казаха всичко за раздялата им. Трябва да има причина за този гняв и за тази болка на Сейран, но вече не съм сигурна, че ще имам сили и най-вече нерви да я науча.

Относно Ферит - Мерт толкова красиво и убедително показва неговата болка, разбива ми сърцето. Ферит е съсипан, чувства се напълно загубен и този път наистина загуби. Той намира опора и подкрепа в Деяр. Няма как да го обвинявам за това. Сигурна съм, че тя е важна за него, както съм сигурна, че е влюбен и ще бъде влюбен истински само в Сейран.

А от всички нови образи, а и актьори, единствено за Мемо се радвам.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 14:08 от Iv32

# 351
Иска ми се да се окаже, че Ферит е в кома и това са негови кошмари. Той се страхуваше Сейран да не се промени и да прилича на момичетата от неговото обкръжение, а тази нова Сейран е точно такава. Тя не искаше той да я докосва или целува, защото бе непознат. Със Синан няма такова притеснение. Ферит се страхуваше Казъм да не  омъжи Сейран, ако се появи богат мъж. А Синан е богат. Спомням си, че в Х имаше много коментари за подобни насоки за кома. Но ме е и страх, че комата е невъзможно събитие при толкова нови персонажи. Много, много магия им трябва и луда фантазия, за да оправят тази безумна каша.

# 352
Сеиран беше по-щастлива от всякога със Синан  2 г. до преди да се върне в Истанбул.....
Ферит също  е бил щастлив  с Дияр 1,5 години.
Това доказва правилото :
"Любовта е огъня  в огнището,който сгрява домът.
Когато огънят е много голям изгаря къщата"

Нормално и реално е Сейран и Ферит  да   са си намерили спокойна любов
 Синан и Дияр  са положителни за мен  и  също обичат .....и всеки от тях е прав да се бори за любовта си.

Докато Ферит ,Синан и Дияр  са честни  и  наясно със себе си то
Сейран  е  недостойна  недалновидна , глупава и дива
Унищожава наред ,както с първия развод ,интервюто ,ареста на Орхан ,болестта ,....,
разрушавайки  хора, семейства ,бизнес без да разсъждава ,че пак ще се върне

Колко е права майката на Синан.........

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 02:05 от seungri

# 353
А, подсетихте ме за Мемо.
Той май знаеше почти всичко за Сейран и я наричаше Музата. 😅🤍
Мемо  подкрепя Ферит през цялото това време и му дава вдъхновение с гривната, направена за Сейран.
Мисля, че той не случайно припадна пред пицарията, след като видя Сейран.

# 354
За мен Сейран и Ферит са "разрушените".

# 355
Мерт надмина себе си в този епизод. Брилянтен.

# 356
Турските продуценти, в жаждата си да трупат все повече и повече пари, са способни винаги, с много малки изключения, да съсипят всеки рейтингов и обичан сериал! От друга страна, непрекъснатото бълване на сериали на конвейр, немощта на сценаристите и непрекъснатата им смяна, водят до тюрлю гювеча, който гледаме! Този сериал отдавна загуби смисъла си, и, благодарение на харизматичните Афра и Мерт все още се гледа! Но и това ще е до време! Не бива да се подценява интелигентността на зрителя! И да пишеш нелогични и изсмукани от пръстите герои, случки и врътки, само за отбиване на номера и за да има серии!
Сериалът не е това, което беше в началото, за съжаление!

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 08:02 от Лудата Меги

# 357
Добро утро,момичета
Как спахте?
Върнах се отново да Ви прочета,може пък аз нещо да не съм права
Нинка555,Сейран беше казала,че трети път няма да облече булчинска рокля,та ето,направиха сватба без булка
Рени,Сейран много добре познава Ферит.Знае всяко едно негово състояние.Няма как да не знае,че той в момента е разбит,виждайки я в ръцете на друг.Най-отвратително ми беше,когато се правеше на много весела и игрива пред очите му,прегръщайки Синан.И,когато видя,че той си отиде,спря да се лигави
Все още ли харесвате Сейран?
Ками,не видях Ферит да се лезни на Диар в този смисъл.Видях човек,който съжалява,че е наранил единственото същество,което се интересува от него и състоянието му.Виновен е пред нея,защото тя беше тази,която го вдигна от боклука в пряк и преносен смисъл,а той я разочарова
Сигурна съм,че всеки разбира любовта по свой начин
Тогава,когато си готов да забравиш себе си,за да може другият да е щастлив
Дали ще е щастлив е друг въпрос
Но,умишлено да причиняваш болка,умишлено да заблуждаваш всички около теб,които те обичат,умишлено да се правиш,че не разбираш защо бие сърцето ти,а преди това е било спокойно,трябва да си или мазохист,или садист
Много много лъжа видяхме в тази серия и много заблуда.
Някъде отиде един пост,не знам коя от нас го беше написала,че през цялото време е съчувствала на Ферит,но сцената на пейката,когато Сейран чакала Ферит е променила мнението и.
Аз там видях приятелите Сейран и Синан
Не видях нито зародена любов,нито страст,нито привличане
Видях Сейран,която след театъра,изигран от нея пред Ферит,продължава първо да действа и после да мисли
За сега спирам
Не,че няма какво още да се каже,просто ми е тежко,като се сетя какво гледахме снощи....

P.S.Само да се допиша,че с поведението си Сейран потвърди всички мои думи,изписани и казани през тези два и вече трети сезони
Каквото и да стане на сватбата,аз не искам Сейран за Ферит,освен,ако няма наистина много голяма причина тя да се държи така
И,ако има такава причина,ще си посипя главата с пепел
Но,до тогава никой не може да ме накара да харесам Сейран,която прави физиономия на изплашена и виновна,влизайки в колата на Синан

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 08:18 от VAL*

# 358
  • София
За мен първите две серии на трети сезон нямат абсолютно никакъв смисъл и се радвам, че по стечение на обстоятелствата гледах от тях само откъси.
Така и ще е за напред. Няма какво друго да коментирам.
Това не е истинската история и вече и аз съм на мнение, че финалът ще е трагичен.
Щом при всички реакции не се стреснаха и серията свърши по този начин, значи наистина не им пука за зрителите.

# 359
  • Яко в Матрицата...
Вал, не мога да съм толкова емоционална и да обвинявам Сейран дори в това, че диша.

Аз приех, че гледаме друг сериал. Преценявам за себе си, че не го харесвам и че няма да гледам повече целите серии, ако ще да дадат сватбата на Сейран и Ферит. Половината неща пак са с недомлъвки и недоизказани. Пак хората трябва да се чудят, да изследват всеки кадър за някакви знаци и да си правят изводи защо Сейран ги прави тези неща.

Освен това, защо забравяме как започна първа серия? Сейран предложи брак на Синан. Той само го осъществи. Е, не така както тя си е представяла сигурно, но поне показа, че за нея не са важни белите рокли и партитата, шумните изяви. Колко ще издържи този брак и каква ще е съдбата му, ще прочетем в следващите седмици.

Общи условия

Активация на акаунт