Отговори
# 555
Хелоу, мацки! 🫶
Честит рожден ден на Ялъто и от мен! ❤

🧿🤍🪬
Добре , че ги има Афито и Рамо! 🤍 Хубаво, лошо и Ялъто добре, че го има! ❤
sparkling eyes, честита да си! 🍀

# 556
Честит Рожден Ден,мили ми Сейферчета,Афрам и на целия екип Heart Надявам се на добър сезон,до край разбира се и много приказни моменти на нашите Сейферчета.А на Афрам желая да пазят любовта си и да ни зарадват с една вълшебна сватба Heart

sparkling eyes,Честит Рожден Ден.Желая ти всичко което си пожелаеш,да се сбъдне  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 11:16 от Милена Тодорова 756835

# 557
Бижутерът усилено промотира бижутата на СейФер! 🤘

# 558
Момичета, събирайте пари, че колието на Сейфер скоро ще го пуснат в продажба ❤️🧿😁
Бижутерът усилено промотира бижутата на СейФер! 🤘

# 559
Какъв е проблема, че в момента съчувствието ми отива предимно към Ферит, не разбирам?
Ако вярвам на очите и ушите си, ако се ограничавам до това, което ми показват без да фантазирам излишно, то точно Ферит е брутално зарязан. И, въпреки, че го оплаквам, както някои се изразяват, не спирам да търся оправдание за действията на Сейран. Защото обичам и двамата, защото преди всичко е СейФер, и днес особено е чудесен ден да си припомним това.
 Heart

Не е нужно да превръщаме темата в арена на битка, кой е по- по- най! Мисля, че и двамата са ни дали достатъчно причини да ги обичаме, подкрепяме, да им се доверим.
Сейран е получила заслужен дял от вниманието, съчувствието и възхищението ми и все още е така.. Не съм го правила, защото съм жена, каквито призиви има, а защото никое човешко същество не заслужава подобна съдба. Ферит редовно е влачен през калта за какво ли не- често заслужено, друг път не. Всеки си има гледна точка и това не е толкова лошо.

Не е задължително да разбираме перфектно героите, за да ги обичаме.
И до днес не разбирам как Ферит си въобразяваше, че Сейран няма да разбере за бебето на Пелин! Разбирах мотивите му- не искаше да й причини тази болка и шикалкавеше. Страхуваше се, че тя няма да го понесе и ще го изостави. Разчиташе на чудо, което ще му помогне да НЕ направи избор. Но беше грешка, откъдето и да го погледнеш. Заслужено понесе критики.
И до днес не разбрах как Сейран си мислеше, че ще скрие болестта си от Ферит! Разбирах мотивите й- не искаше да му причини тази болка и шикалкавеше.  Страхуваше се, че той няма да го понесе и ще рухне. Разчиташе на чудо... Но, каквото и да си говорим това беше грешка.  Защото СейФер могат да понесат всичко, но когато са заедно, сплотени и честни един към друг. По отделно се губят и не са цели. И, въпреки, че сега виждаме нещо съвсем различно, мисля че в епизодите все още има мощно СейФер присъствие.
Никой от тях не е идеален и не е нужно да бъде. Нито образът на Сейран ще рухне, ако признаем, че е сгрешила нито този на Ферит. Не мисля, че и сценаристите ще допуснат да потопят СейФер на дъното.
Малко търпение и спокойствие. Всичко ще си дойде на мястото.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 11:51 от Juliya*

# 560
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Yali Capkini!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, sparkling eyes!

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 11:48 от Zvezdichka77

# 561
Какъв е проблема, че в момента съчувствието ми отива предимно към Ферит, не разбирам?
Ако вярвам на очите и ушите си, ако се ограничавам до това, което ми показват без да фантазирам излишно, то точно Ферит е брутално зарязан. И, въпреки, че го оплаквам, както някои се изразяват, не спирам да търся оправдание за действията на Сейран. Защото обичам и двамата, защото преди всичко е СейФер, и днес особено е чудесен ден да си припомним това.
 Heart

Не е нужно да превръщаме темата в арена на битка, кой е по- по- най! Мисля, че и двамата са ни дали достатъчно причини да ги обичаме, подкрепяме, да им се доверим.
Сейран е получила заслужен дял от вниманието, съчувствието и възхищението ми и все още е така.. Не съм го правила, защото съм жена, каквито призиви има, а защото никое човешко същество не заслужава подобна съдба. Ферит редовно е влачен през калта за какво ли не- често заслужено, друг път не. Всеки си има гледна точка и това не е толкова лошо.

И до днес не разбирам как Ферит си въобразяваше, че Сейран няма да разбере за бебето на Пелин! Разбирах мотивите му- не искаше да й причини тази болка и шикалкавеше. Страхуваше се, че тя няма да го понесе и ще го изостави. Разчиташе на чудо, което ще му помогне да НЕ направи избор. Но беше грешка, откъдето и да го погледнеш. Заслужено понесе критики.
И до днес не разбрах как Сейран си мислеше, че ще скрие болестта си от Ферит! Разбирах мотивите й- не искаше да му причини тази болка и шикалкавеше.  Страхуваше се, че той няма да го понесе и ще рухне. Разчиташе на чудо... Но, каквото и да си говорим това беше грешка.  Защото СейФер могат да понесат всичко, но когато са заедно, сплотени и честни един към друг. По отделно се губят и не са цели. И, въпреки, че сега виждаме нещо съвсем различно, мисля че в епизодите все още има мощно СейФер присъствие.
Никой от тях не е идеален и не е нужно да бъде. Нито образът на Сейран ще рухне, ако признаем, че е сгрешила нито този на Ферит. Не мисля, че и сценаристите ще допуснат да потопят СейФер на дъното.
Малко търпение и спокойствие. Всичко ще си дойде на мястото.
Много хубаво си го написала.Съгласна с теб едно към едно.Дано сценаристите все пак чуят гласа на феновете.Искам си Сейфер,които бяха след "Ходри мейдън".

# 562
Лелеее не мога да ви смогна 😃
sparkling eyes честита да си, много здраве и щастие желая ! 💐
Честит рожден ден и на сериала, който започна ударно и радва толкова много хора в много различни държави, но сега за съжаление го закопаха според мен...

Започнах 74-та серия и като видях горе доло какво се случва и спрях, убили са прекрасната любов, която ни показваха през предните 2 сезона...
През какво ли не минаха, то не баха роднини, бащи, дядовци, лели, Пелиновци, прислужници, забулени и т.н.
И всеки път си доказваха колко се обичат и не могат един без друг, просто сега не намирам логика...
Както и да е, не съм гледала сериите и няма да коментирам повече.

Обачее много жестоко ни преметнаха с това отследване 😃 

# 563
Най- най-вълшебният танътъм Heart

sparkling eyes, честит рожден ден! Здрави и щастливи години пожелавам Flowers Rose

# 564
  • Яко в Матрицата...
sparkling eyes, ЧРД! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Сценаристите, Джули, са заети да се заяждат с феновете в социалните мрежи. Така че не знам какво точно да чакам от тях. Засега нищо хубаво, дано ме опровергаят.

Феновете чакаха 74 епизода, за да се сети някой най-после да покаже какво чувства Сейран. Да повдигне малко завесата и да ни покаже какво има в хубавата ѝ главица. Имаха прекрасна възможност с тази болест. Защо за Ферит разбрахме всичко? Видяхме и чухме какво е преживял, и да - страдах с него. Несправедливо е да не може да бъде там, където е сърцето му - при любимата си Сейран, да сподели и лошо и добро, както е във всеки брак. Какво видяхме от преживяното от Сейран? Какво чухме? Две изречения - много го обича и заради това не иска да го гледа как страда. Ок, ама защо след това така е заобичала Синан, защо се е отказала да рисува? Защо Есме не е била до нея? Да кажа ли - защото трябва да се правят серии, бройка трябва. Сигурно ще ни отговорят на тези въпроси след 4-5 серии, но дано има турска публика, която да го гледа. Защото това не е нов сериал, а сериал с два сезона зад гърба си. Никой не иска идеална Сейран, поне аз не искам, но искам да видя и чуя от нея какво се е случило за тези две години, че така да се промени. На многото въпроси отговорът е следният - брак със Синан. Ок и сега какво?

Ама няма да ги мисля, щом са решили да вървят в тази посока - да дерзаят. Зрителите в Турция вече показват какво мислят за "блестящите" им идеи Wink Арогантността и надменно отношение на ОГМ към зрителите, особено на Онур Г., ще им изяде главата.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 13:20 от Reni 🧿

# 565
Здравейте, момичета! Simple Smile
Цитат
И до днес не разбрах как Сейран си мислеше, че ще скрие болестта си от Ферит! Разбирах мотивите й- не искаше да му причини тази болка и шикалкавеше.  Страхуваше се, че той няма да го понесе и ще рухне. Разчиташе на чудо... Но, каквото и да си говорим това беше грешка.
Джули е поставила проблема за доверието в любовта. Посочила е и мотивите на двамата при криенето на истината за реалността, в която са попаднали. И аз съм съгласна с посочените мотиви.Те обаче са различни по същество - тя ще ме изостави, той ще рухне, което ... опира до характери все пак. За което и писах в един дълъг пост вчера. Едно е да криеш истината заради себе си, друго - заради другия. Това вече обуславя и две различни позиции при оценката на два типа поведение. Та и грешките са различно мотивирани... Ако можем да говорим за обща грешка, то тя според мен е в това, че никой от двамата не дава правото на другия сам да решава какво да прави в ситуация на изневяра или при нелечима болест. Което опира до липсата на доверие в другия (това поне е добре представено за два сезона).Тогава се налага да "спасяваш" другия от истината, като поемаш върху себе си отговорността да мислиш и преживяваш и вместо него. Ама ... това е невъзможна мисия.

# 566
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Yali Capkini!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, sparkling eyes!

# 567
Нещо, което и аз си мисля от самото начало, дори споделих някъде май:

Между другото, писателят провокира публиката със Сейран и Синан.
В същото време изгражда и установява основната история на сезона, която е D/R (кака)
След края на историята на Сейран и Синан, които трябва да достигнат край след определена точка.
Задачата ще бъде много трудна за Сейран. Да възстанови Ферит и да се отърве от D/R (кака)

https://x.com/Ammar_NT90/status/1837938173717918005

# 568
  • Яко в Матрицата...
Кака ще е следващата снаха на Корхан. Така го виждам…

# 569
Сега разбирам,че за да "очистят" малко образа на Сейран ще "оплюят" и Ферит.
Скрит текст:
Ще пишат,че Сейран отива в апартамента,който е наел Ферит за тях,/нали Суна спомена това/ и ще се натъкне на неприятна гледка.Не се знае още каква ще е тя.Затова ще реши да се раздели с него и обърне към Синан.
Не мога да повярвам,че на тая сценаристка не и стига "капацитета" да измисли нещо различно,вместо да "оплюва" и принизява образите на ГГ.Не може ли на тая "сватба",просто Сейран да си тръгне и каже на Синан :"Съжалявам,но не мога да го направя защото обичам Ферит",да си вземе чантичката и да отиде при него?Няма ли това да е по-голям шанс зрителя да повярва,че тая любов все още не е замърсена.Да гледаме Сейфер,които заедно ще творят,ще се борят за марката си,пък ако щете и срещу "психопата"Синан и "комплексираната"Дияр.И сега един анализ,който лично на мен много ми допадна.Ще напиша само отделни части от него.
Скрит текст:
Огорчава ме факта,че Сейран окончателно "предаде" Ферит като каза "да" на Синан.Днес има годишнина .На 23.09.2022 г. на екран излезе първа серия на сериала "Рибарче"С първите си серии мелодрамата стана национален хит,а правата за излъчване на сериала са продадени в повече от 100 държави.Руските зрители също по достойнство оцениха сложната любов между богатия инстанбулски наследник и обикновено момиче от провинциалния Газиантеп.Сериала стъпва в топ 10 водещи онлайн платформи.Искаме да вярваме,че тази история,която получи огромен отклит в нашите сърца,достойно ще продължи и завърши с щастлив финал в 3-ти сезон.Нека,тези които гледат сериала от самото начало си признаят,кое ги накара да се "пристрастят" към него?Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир са номинирани за наградата "Златна палма".Това е важна награда за световните звезди на културата,изкуството,музиката и медиите.Победителите ще бъдат определени от резултатите на гласуванията ,които ще се състоят от 1 октомври до 1 ноември.У новата сценаристка не се получи да развие Сейфер логично,порядъчно  и красиво.Суна "скочи" на Ферит,защото Сейран не иска да я вижда слаба и болна.А къде е това в "в мъка и болест"?Нима всички съпрузи трябва да бъдат заедно само тогава когато всичко е хубаво?За пустотата се налага да се запълни с нещо или някого и ето Синан стана за Сейран "спасителен пояс".Тя не го обича и той не я обича,но открито да си поговорят за това героите не могат и поради това трябва да преминат през "ада" за да осъзнаят брачната си несъвместимост."Дърва в огъня" хвърля и бъдещата свекърва на Сейран.Жената е отгледала своето синче за жена с "кралска кръв" и банкови сметки,а не за "антепска планинарка" която се е развела с огромен скандал.Ферит половината серия пи,а другата половина страда и трябва да кажем,че за него ни е жал.Корханите не поддържат Ферит ,но ескизи и материално благополучие чакат.Ферит видя Сейран,напи се и заспа в кофите за боклук.От там го извади Дияр.Но жената си има своя тъжна история за родители които са били алкохолици и затова иска да гледа Ферит трезвен,но някак си това не "залепва".Дияр го "обича",но и Пелин го "обичаше" и нищо хубаво не излезе от тази история.Може да се даде отговор на  въпроса:"Каква е тази "любов" на Дияр към Ферит?В предната серия се даде като "светлина" за Ферит,но във втората,със сцените в квартирата и седящия Ферит с пиците пред вратата,тази "светлина" угасна.Нейните манипулации са супер трудни,тя е посадила Ферит на къс повод и когато той реши да го скъса,тя го души с него,като го отблъсква и го кара да се чувства още по-безпомощен и нуждаещ се.Тя има жизнена травма от своите родители алкохолици които не е успяла да спаси.Среща Ферит в такъв период и решава да стане спасител.Но в серията открито ни показаха нейната болезнена самооценка,склонност към прекомерен  контрол над спасявания човек и болното желание да не го "пуска".И тук вече историята не е за искрена любов към Ферит,а ниска самооценка на Дияр и стремлението и да "спасява"за да е нужна на някого.Чувството,че в ръцете на сценаристите е имало елмаз,който трябваше само да бъде доведен до брилянт,а те решиха да "затворят тяхната врата със стена".Колко сезона и сценаристи ли не минаха,истината е една,персонажа на Сейран беше "перла" в мислите на Боба,/Гюнгер",той я написа практически идеална,винаги защитаваше чертите от характера на Сейран и нейните постъпки бяха приоритет,а новите сценаристки просто всеки път са губили,като се опитват да променят характера на главната героиня,показвайки я в неидеалност и че тя е такава като всички.Чувството е,че тези жени просто завиждат на такъв силен женски образ.

Общи условия

Активация на акаунт