Отговори
# 645
# 646
Скрит текст:
Най-хубавото е, че ще видим Сейран и Ферит да рисуват заедно. Искаше ми се да не е при тези обстоятялства, но ...
Скрит текст:
Отдавна се говореше, че Сейран и Ферит ще си разменят телефоните. Това би обеснило онзи пост, който пуснаха с чата между СейФер.
Аз пак нещо не съм разбрала, ама може ли някой да качи поста с чата между СейФер.

# 647
Пак се обнадеждих след фрага. 🥰🥰🥰

# 648
Аз пак нещо не съм разбрала, ама може ли някой да качи поста с чата между СейФер.
Тази публикация от Star визирах.
https://www.instagram.com/p/DADXy-GBjwE/?igsh=MWp3ZTdybzhwcGR1Zg==

# 649
  • Ямбол
Фрага е 🔝 ❤️‍🔥 💯 % ще бъде интересно.Ей сега това създаване на новата колекция и съвместната им работа ще има ключова роля в сдобряването им.При такава близост няма как.Синан и Дияр ще хващат пътя ,ама до тогава има време 😂. Впрочем Ферит отново си е легнал от неговата страна на леглото 😊
Сейфер ❤️🥰 Много ми е хубаво,че най-накрая всички ние ще доживеем да видим как рисуват заедно 😂❤️

# 650
Много хубаво не е на хубаво. Пак ще ни сервират нещо лошо. Нали е драма. Ще има да мечтаем.

# 651
Щом Синан и прави предложение с пръстен,значи сватбата не се е състояла и тя ще го разбере още там.Най-вероятно това ще е първото скарване между нея и Синан.Явно това е било "проба" от негова страна дали е била готова да се омъжи,а Сейран ще го разбере като подигравка.

# 652
Коментират, че По-скоро Сейран е свалила пръстена, след като отива до Ферит. А не че няма брак. Явно ще има някакво време, докато майка му на Синан я приеме.

# 653
Фрага е супер, но кой знае какво са ни подготвили?!🙄
Нашите са уникални! Добре, че са те!
#АфРам#СейФер 🤍
.  

🪬🧿🤍

# 654
Метрес ялъсъ юкленийор ахахахах

# 655
Коментират, че По-скоро Сейран е свалила пръстена, след като отива до Ферит. А не че няма брак. Явно ще има някакво време, докато майка му на Синан я приеме.
Водя се по спойлера
Скрит текст:
Брака е недействителен защото сестра му е непълнолетна и не може да бъде свидетел и това Синан го знае прекрасно.Освен това,този пръстен,който рисуват сега заедно в трейлъра,червения,ще го изработят и Ферит ще и го подари при сдобряването.

# 656
И бижутерът споделя фрага! 🤘

# 657
  • Яко в Матрицата...
Фрагът е супер тъп, excuse my French... или пък не.

— Тези рисунки не са ваши, господин Ферит? Греша ли?
— Не грешите. Рисунките са на бившата ми съпруга.
— Сейран няма да ни погледне дори!
— Не можем да фалираме заради това момиче! Ако искаш да запазиш завещаното от дядо ти, ще  убедиш Сейран!
— Спорна работа, майсторе!
— Казвам, че дъщеря Ви няма да може да се впише в нашето семейство. Тя не е на нашето ниво.
— Ти не си синя, Сейран, червена си… Твърда/силна, непокорна, страстна…
— Не си длъжна да доказваш нещо, Сейран!
— Моля те, не приемай, Сейран!
— Върви си.
— Не стой тук.
— Иначе няма да можеш да издържиш…
— Няма да мога да издържа.

# 658
# 659
Дядото явно е починал, но се твърди,че актьорът ще  се появи. Ще възкръсне като Орхан?
На леглото на Ферит има две възглавници,като че ли очаква и друг да легне.

Общи условия

Активация на акаунт