Име за момченце

• 3 102
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Старобългарското име е Пресиян, доколкото знам значението му е пресияен. Персиян/Персиан не мога да го възприема като нищо друго освен правописна грешка, дали поради неграмотност, дали от зор да са оригинални.

# 31
  • Най-красивата страна
Много харесвам Пресиян и Преслав.
Емил също ми харесва.
Петър и Пламен  не са лоши.
Павел-звучи добре,не ми харесва значението.
Хубави имена сте избрали...Труден избор.

# 32
  • София
Страхотни имена са всички, но гласувах за Павел.

# 33
Емилиян, Елисей, Ерик, Елизар Евгени
Няма много имена с буква Е, но като, че ли по-добре да е по-напред в азбуката. Гледам в анкетата Емил, е единствено име с Е, което се 'бори' с 4 имена с "П"

# 34
# 35
  • София
Емилиян/Емилиан, Елизар/Елеазар, Емануил
С П мъжко име харесвам само до някъде Павел.

# 36
Павел и Емил ся моите фаворити.

# 37
  • Варна
Предлагам  Павлин и Емилиян като варианти.

# 38
  • София
Павлин означава паун, добре е да се има предвид

# 39
Павлин на руски е „паун", но в повечето държави е разновидност на Павел, идва от латински и означава „малък, скромен": https://www.behindthename.com/name/paulino.

# 40
Не харесвам нито Емил, нито Пламен аз.
С Е няма име, което ми допада.
С П - Павел ми е любимо.

# 41
Емануел с Е. Библейско е и с хубаво значение. Другите не ми допадат.

# 42
  • София
Нито едно, българските имена като цяло са ми грозни всичките, особено класическите и остарелите

# 43
Нито едно, българските имена като цяло са ми грозни всичките, особено класическите и остарелите
Въпрос на личен избор 🙂 На мен не ми харесва това, че масово се въртят едни и същи имена. За мен няма по-хубаво от българче с българско име. 🙂

# 44
  • София
Въпрос на личен избор 🙂 На мен не ми харесва това, че масово се въртят едни и същи имена. За мен няма по-хубаво от българче с българско име. 🙂
Едни и същи имена като Петър, Иван, Стоян, Драган..Хич не са ми по вкуса. Също така и стереотипните, дето се навъдиха напоследък Кристиян, Сияна, Ава, Даная и пр.

Общи условия

Активация на акаунт