Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 44

• 45 392
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Това не го знаех, благодаря. Бях си го набелязала още като излезе, жалко

# 46
  • Sofia
Започнах "Palm Royale"....и отново да измрънча Disappointed Relievedи  за "Периферните тела", за мен беше обещаващ и интригуващ. Angry

# 47
жалко че ще спират Бош:Легаси след 3-тия сезон. Дали не са замислили някой нов спин-офф?
Макар че с този последен сезон ще станат общо 10 сезона, никак не ми омръзва да ги гледам.

Ще има нови два сериалиа.

# 48
Някой ми каза, че Старз са започнали да излъчват Изгубени от първи епизод, пак вечер, както преди. Имам чувството, че не са нормални - вместо да продължат откъдето бяха стигнали...

# 49
  • София
Явно нямат права за другите сезони. Аз си мислех, че като дойде есента ще подновят и спират заради мъртвия Август.
Но нека видим като свърши сезон 2 на тази тъпня ФБР нещо си там дали няма да пуснат сезон 4 ли се пада или 3, вече не помня къде спряха.

# 50
  • Бургас
Някой ми каза, че Старз са започнали да излъчват Изгубени от първи епизод, пак вечер, както преди. Имам чувството, че не са нормални - вместо да продължат откъдето бяха стигнали...

Може като извъртят старите и да продължат с новите. Забелязала съм например понякога, когато започнат да дават нов сезон на някой сериал извъртяват старите набързо за припомняне и продължават с новия. Това се случва по-често със сериали, които са с по-малко сезони или по-малко серии на сезон.
Много се надявам и сега да стане така.

# 51
Вече не им вярвам. Можеше да отговорят нещо на зрителите - дори да кажат, че не са закупили сезоните. Но те мълчаха като темерути.

# 52
  • София
Да, на мен не ми отговориха, а два пъти ги питах.
Изключително непрофесионално поведение!

# 53
  • София
Може изобщо да не продължат с новите сезони на Изгубени. Май стигнаха до края на 3-ти юни месец, но после нали го добавиха в Нетфликс.
И други сериали мaй не са недовършени - Хавай 5.0, NCIS - не съм попадала на последните сезони като че ли.

# 54
Най-после започна 3-ти сезон на Отвъд/From. Аз изгледах предните два сезона на веднъж. Не исках веднага да започна трети сезон, с идеята първо да се натрупат няколко епизода, но нямам воля. Ще го почвам Simple Smile

# 55
Най-после започна 3-ти сезон на Отвъд/From. Аз изгледах предните два сезона на веднъж. Не исках веднага да започна трети сезон, с идеята първо да се натрупат няколко епизода, но нямам воля. Ще го почвам Simple Smile
Къде гледате трети сезон на From?

# 56
Youtube TV. Аз живея в САЩ и нямам кабелна и затова съм абонат на Youtube TV. Той дава достъп до много канали. Мисля че MGM+ се казва канала, който показва 3-ти сезон. Епизодите излизат в събота.

# 57
  • Вестерос
Благодаря за новата тема.
Аз карам наред сериалите на Apple, след Silo, вече съм на 2ри сезон на Ted Lasso, приятен е и той. След това мисля да почвам The Peripheral.
И аз така процедирам вече, но с Нетфликс в момента. Зарязах всякакви реалита и отдадох на сериали само. По-добре ми е.
В момента гледам Marie Antoinette / тoзи на компа/ и La Cocinera de Castamar. Приятни са и двата, бързо вървят сериите.

From го има в MAX

# 58
Да, From го има в MAX, но само първи и втори сезон. Аз питах за трети, но явно ще трябва да почакам😜

# 59
Да, From го има в MAX, но само първи и втори сезон. Аз питах за трети, но явно ще трябва да почакам😜
Епизод 1 на 3 сезон ще качен на MAX на 26.09.

Общи условия

Активация на акаунт