Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 22 932
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
При мен цените на един артикул са различни на тел и лаптоп.

# 91
  • София
Здравейте, дами, имам проблем с едно забавено връщане с Модиво.
Досега не ми се е случвало.
На 20-ти съм върнала с куриера на Еконт, до днес нито мейл, нито пари.
Някой с подобен проблем?

# 92
Дойде кутията така. Не мога да намеря как да се свържа с обувки, за да разбера дали ще ми ги приемат, ако се наложи да върна пробита кутия.... Идеи?

# 93
Ще ви кажат "защо ги приехте в тоя вид"...
Номерът им е 052953169

# 94
  • София
Здравейте! Заявих връщане през мобилното приложение и ми генерира директно товарителница на Еконт. Връщането при тях безплатно ли е, дали някой знае? До сега съм със Спиди съм връщала и е безплатно.

# 95
  • София
Здравейте! Заявих връщане през мобилното приложение и ми генерира директно товарителница на Еконт. Връщането при тях безплатно ли е, дали някой знае? До сега съм със Спиди съм връщала и е безплатно.
Ако е Модиво- да.
Ще дойде куриера да вземе пратката.

# 96
Ще ви кажат "защо ги приехте в тоя вид"...
Номерът им е 052953169
Мерси много! Обадих се, казаха както сме ги получили, така ги връщаме,  но консултатнтката решила, че просто хартиеният им плик е скъсан, а не цялата кутия.  Разбрахме се накрая. Отбелязаха, казаха, че няма проблем да ги върна, ако св наложи. Не стигнахме обаче дотам. Обувките бяха ОК, заспаха на крака и вече са в употреба.

# 97
За безплатно връщане обувки.бг май изцяло смениха Спиди с Еконт. Вече на сайта им навсякъде пише Еконт. Просто зависи дали сте заявили връщането да е с куриер или в офис. Ако е второто носите в офис по избор и цитирате товарителницата.
Иначе мисля, че връщат само стойността на стоката. Аз съм имала само поръчки над 89лв с карта - без никакви разходи доставка - и ми връщаха всичко. Ако сте платили доставка / такса наложен платеж и подобни, за тях не съм сигурна.

# 98
  • София
Благодаря! До офис на Еконт е, няма да чакам куриер.

# 99
Ще си прехвърля и тук въпрос за едни боти. Не е точно по темата извинявайте, но марката в има и в обувки.бг, а тук има малко повече активност.
Поръчах онлайн боти GOE нова за мен марка, уж естествена кожа, с добро намаление. Визуално много ги харесах, номерът мисля е ОК, но на места ги усещам твърди. Водят се с подсилен връх и там макар че почти не опирам леко ми дразнят. Също над глезена хем не са ми стегнати хем леко убиват дори като поотпусна връзките, самата кожа е особена "твърдее" ми, а уж естествена. Някой има ли опит, удобни ли са по принцип марката, дали след разносване ще се поочупят и омекнат, или рискувам. Имам от предната зима подобен модел кожени кубинки, които са супер меки и удобни по крака, но са носени и малко по-ниски.
Трудно ги намерих и избрах и съм в дилема да ги задържа ли. Иначе са от Ансуеар.

# 100
Аз не рискувам...не са ли ми удобни при пробата...директно връщам.
Имам подобни на Bronx бяла ест.кожа..нито горе, нито долу ми ръбят или опират.

# 101
Здравейте,
Къде мога да пробвам обувките на живо?
Сещам се за CCC магазина, но не знам кои марки са налични.
Чак сега се сетих, че ми трябват високи ботуши и бих искала да ги пробвам преди да купя.

# 102
За някои марки и аз се сещам основно за CCC. Те имат подробен сайт + наличност в магазин по модел и номер, може да хвърлите 1 око и ако си набележите нещо да видите има ли го във вашия магазин. За немските марки може би в някой такъв магазин където ги зареждат, в по-големите градове има такива извън моловете /не знам точно къде сте/.

# 103
  • Свети Влас
За Дайхманд се сетих и ПаолоБотичели, Рийкър.

# 104
Благодаря, ще потърся на споменатите места. Blush

Последно поръчвах едни лоуфъри на платформа, обаче като пристигнаха видях, че са много тежки. А с връщането си е занимавка.

Общи условия

Активация на акаунт