Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 22 915
  • 260
  •   1
Отговори
# 75
  • Свети Влас
И аз съм в търсене на хубави туристически обувки.
Но все още не съм избрала. Някои може ли да предложи модели, 35 номер нося?

# 76
Аз имам подобни Salomon, идеални са. Леки, много топли, против плъзгане. Отвън са с неопрен.
https://obuvki.bg/p/turisticheski-salomon-crosstrak-powder-water … ren-0000304035296

# 77
  • Somewhere far away
И аз съм в търсене на хубави туристически обувки.
Но все още не съм избрала. Някои може ли да предложи модели, 35 номер нося?

Имам подобни само че не са  зимни, а са си маратонки туристически - много удобни и не се пързалят, тествани са на какви ли не терени - определено най-удобната обувка в гардероба ми.

# 78
  • Свети Влас
Deathcrush, благодаря за мнението ви !

# 79
  • София
За туристически обувки препоръчвам магазин Red Rock -
RED FRIDAY в магазин RED ROCK – на 28 и 29 ноември 2024г.
https://redrockbg.com/product-category/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8/

Ако си от София, магазинът е в кв. Хаджи Димитър, близо до метростанцията.
Понеже имам купени от там, съветът на продавача беше - туристически обувки се купуват с 1 номер по-големи.

# 80
  • Свети Влас
От Свети Влас съм. Благодаря ще разгледам сайта.

# 81
Дойде и моята поръчка New Balance ML610TAK от obuvki.bg. От петък до днес, може би 4 дни. В оригинална кутия са която беше опакована в хартиен плик на магазина. Много съм доволен и щастлив. Точния размер и за сега ми изглеждат суперски. Миналия Найк същия номер малко ме убиваше, а тези изглеждат по точен размер. Освен това Найка как съм ги купувал приди 5-7год подметката им супер тънка за разлика от тези които са класи над Найка.
Изглеждат ми оригинални, made in Indonesia са.
Най после мога да си отдъхна, малко чакане като пътуват от чужбина, но си струваше

Мерси за отговорите, много ми помогнахте, няма много активни форуми където да пита човек.

# 82
Здравейте!
От снощи се опитвам да поръчам през мобилното приложение. Поне 10 пъти го трих и инсталирах отново. В момента,в който искам да приключа поръчката, ми излиза съобщение за грешка и надпис, че приложението не работи правилно. Отдолу има бутон Обновете. Но не върши никаква работа. Накрая го изтеглих на телефона на мъжа ми,но и там излезе същия проблем. Има ли някой,който се е сблъсквал с  подобен казус и може да ми помогне или да се отказвам?
От друга страна,покрай тия черни петъци,дето все не свършат, направо ще се разоря. От една страна може и да е знак свише,да се поспра малко Simple Smile че 3 чифта обувки направо не знам къде ще ги прибирам вече.
От друга страна,  като не мога да поръчам,още повече се ядосвам и ги искам тези пусти обувки...
Писах мейл на обувки.бг,но в предвид обема на работа в момента мисля,че ще ме отразят прекалено късно.

# 83
  • Свети Влас
Нямала съм проблем със сайта. Пробвайте освен да рестартирате самият телефон и пак пробвайте да го инсталирате. Друг вариант е чрез браузара на компютъра/лаптопа.

# 84
Аз проблем със сайта нямам. Имам такъв с мобилното приложение.

# 85
А май имаше някакви отстъпки дето важеха само в мобилното приложение, и все то се разваля. Ако жената иска да ползва такива браузърът не е вариант.

# 86
Да, има 15% допълнителни. Реших си проблема като поръчах от мобилното приложение на колежка. Но единият чифт вече беше изчерпан.

# 87
  • Свети Влас
Съжалявам не мога да помогна.

# 88
  • София
Преди време бях взимала едни маратонки от сайта, сега реших да поразгледам за мъжки зимни обувки, но не мога да разбера някакъв бъг ли има или аз не схващам нещо.
При търсене примерно ми излиза тази цена, а като отворя артикула е без намаление.
Скрит текст:

# 89
При мен е с намалението

Общи условия

Активация на акаунт