Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 22 908
  • 260
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, моля помагайте с идеи 🙂...
В такива случаи се казва бюджет, размер, цвят ... поне.
Виж сред тези на Мехх, според мен има какво да избереш с подобна идея.
https://obuvki.bg/s/mexx?q=mexx&category=damski%2Fmaratonki

# 61
Моля някой ако има опит със Скечърс и е по-наясно. По спомен съм попадала на мнение, че са уголемени, но за всички модели ли важи и може ли да е с повече от 1 номер? Конкретно ме вълнува този модел и таблицата в обувки.бг - може ли да е вярна? Излиза, че трябва да взема номер даже номер и половина по-малки от обичайния ми номер.
Скрит текст:

# 62
  • Somewhere far away
определено не важи за всички модели. аз имам два модела и двата са си баш моя номер - 37ми.

# 63
Всичките ми Skechers са с номер по-малки, а едни маратонки и едни боти с номер и половина. Само последните чехли са точен номер, което искрено ме изненада, защото имам почти същите в розово и те са с номер по-малки, но добавиха едно допълнително име към основното име на модела и размерите се различават.
В случая, за модела, за който питаш, на официалния им сайт е дадена таблица с номер и половина по-малък европейски размер от този, който аз нося, но напълно отговаря на американския размер, който нося и на сантиметрите на стъпалото ми https://www.skechers.com/max-cushioning-elite-2.0---alaura/129625.html

# 64
  • Свети Влас
Аз по принцип съм между 34 и 35, но специално на скечърс не ми се вадят. Вземам си 36 номер.

# 65
Има хора, които обичат да им е просторно в обувката или стягат връзките, за да не им се изхлузват. Аз не мога така, искам обувките ми да са ми точни, не да имам празни пространства нито на дължина, нито на ширина. Чела съм тук, че някои нарочно си купуват един размер по-големи обувки. Така че е въпрос и на личен избор размера.

# 66
При мен става по-сложно с как да подбирам размер, защото показалците ми са по-дълги, оказа се скоро, че вероятно съм носила по-къси или тесни от нужното обувки, оттам се застъпват пръстите и това създава проблеми. Дълга и широка. Отделно се зачудих конкретно за този модел, но явно наистина са уголемени спрямо стандартните. Ще помисля дали изобщо ще купувам де.
Благодаря на всички.

# 67
И аз обичам точни обувки, но палецът на крака ми е по-дълъг, а стъпалото тясно и почти всички обувки ми хлопат. Хич не е приятно.

# 68
Здравейте, аз съм нов тук и не пазарувам често. Поръчах си New Balance 610 и чакам да ги получа след 3,4 дни. Намерих темата след като поръчах (както винаги, започвам да проучвам след като няма връщане назад хаха). Понеже се притесних дали са оригинални? Цената им е 175лв крайна с 10лв намаление за първа поръчка и 6лв транспорт до дома.

Първи неща които забелязах, че не се обаждат за потвърждение, но явно всички са така. Другото нещо, изглежда маратонките се намират извън страната, всички ли магазини са така?

Сега като прочетох тук първите страници на темата ме притеснява ако дойдат без оригинална кутия, вие приемате ли такива продукти, какво да правя? Пак въпроса за дали са оригинални, стои даже повече в такъв случай

# 69
Ако пристъпите предубедено, хич не ги взимайте като дойдат (защото, за да ги видите, трябва да ги платите, ако не сте ги платил предварително). Иначе - да, оригинални са обувките в сайта; да - не се обаждат за потвърждение при поръчка. Да, от Полша идват. Не, не всички онлайн магазини пращат извэн страната. Да, взимам ги, ако ги искам, в каквато и кутия да са обувките. Не ги взимам, ако са носени (да, случвало се е да се оплакват) или ако нещо друго не е наред - дефект, разминаване на номера и др. подобни. Да, случват се, макар и рядко и такива неща. Това е рискът от онлайн пазаруването. Ако не можете да го понесете, не пазарувате така. Коректни са, връщат парите в срок като върнете покупка.
Понеже много купувам спортни обувки за всички вкъщи, гледайте за такива и в Go Sport, имат добри цени и идват до 3 дни.

# 70
Моето ходило е 25 см. С дълъг палец съм като теб..в смисъл той ми е най-дългия пръст на краката.
Скечърс поръчах лятото 39 и го върнах като огромен. 38 ми стана..даже има свобода, но аз обичам да НЕ ми опира палеца! Моите са друг модел .
После поръчах втори модел скечърс..директно с номер надолу и отново ми е перфектен!

# 71
  • Свети Влас
Аз съм нямала проблем с поръчани обувки. Бях си поръчала Гес, дойдоха си с оригиналната кутия.  Единствено не ми харесва, че се отлепиха, но това е поправимо ( беше паднало и логото им отстрани на обувката, но го залепих ).

# 72
Дойде и моята поръчка за детето, обувките са много хубави, но моделът не е подходящ за нас и ще ги върна. Горе езикът на апреските е съшит за обувката и крачето не влиза през толкова тясно. Жалко, наистина са хубави, superfit.
Edit
В магазин за детски обувки купихме пак суперфит апрески, но моделът е по-свободен. Дадохме само 22 лв. отгоре, като в сайта беше черен петък + ползвах код. Субективно оценявам тези в магазина като по-хубави.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 18:08 от Spasiyka

# 73
Здравейте, някой дали има код, който може да се използва на вече намалени обувки?

# 74

Общи условия

Активация на акаунт