Пазаруване в Orange center, Booktrading, Ciela, Хеликон

• 1 722
  • 21
  •   1
Отговори
Пазаруването на книги, канцеларски материали,.хубави пъзели, химикалки и други пособия ми е едно от любимите занимания. Фен съм на Orange center, Booktrading, Ciela, Хеликон.
Наскоро получих имейл, че Ориндж са създали и лоялна програма което е страхотна новина за фенове като мен.
Създавам тази тема, защото не намерих друга подобна, в която да обсъждаме какво ново има в тези магазини и различни промоции.

В момента има активна промоция в Ориндж до- 60% от 20.01 до 19.02, за click and collect. Направи ми впечатление, че има раници за ученици намалени от близо 90 лв на 27.

# 1
  • Телиш/Плевен
Има 15% отстъпка при първа покупка с приложението на Хеликон:

# 2
Има вече такава тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1710165

# 3
  • Телиш/Плевен
Тя е само за книги, а тук става дума за целия асортимент на книжарниците. Аз не купувам само книги от книжарниците.

# 4
И за мен идеята е не само за книги и не само промоции, а и всякакви други теми. Например в момента страшно актуални са едни 3Д химикалки, които не виждам измежду продктите на нето една от книжарниците.

С щерката издирваме такава, за да я тестваме, но няма. Видяла я е на РД ва някакво момиче и от там сега сме в търсене по книжарниците. Продават и пълнители за тях и могат да де 'рисуват ' 3Д обекти.

# 5
  • София
Аз си падам малко маниак на тема тефтери и химикалки/ролери. Поръчвам от Orange обикновено.

# 6
Аз също много харесвам тефтери и особено от тези тип класьор, на които се сменят листите. Супер класически са и изискани и си ги ползвам за работа. Младежта ме гледа странно, разбира се.
Между другото, като влязох в сайта на Ориндж и ми изпратиха после имейл, че имам ваучер за 10 лв ( отстъпка). Това да не би да е част от новата лоялна програма? Много се зарадвах, понеже детето има скоро РД и иска за подарък бордна игра Ticket to ride и ще го оползотворим.

# 7
От промоцията на Ориндж оборудвах и малкия с раница за училище и несесер в комплект. Серията на Miquelrius е страхотна.

Каката е вече четвърта година с ето тази и раницата не е мръднала. Пере се доста често и не е изгубила цветове, нито се е раздърпала или скъсала:

https://www.orangecenter.bg/uchenicheska-ranitsa-enso-ciao-bella … 435692728321.html

В момента промоцията продължава и има уникални оферти.

# 8
От 10-ти март тече нова кампания "Споделена пролет", което е част от Лоялната програма на форума. Приключва на 23-ти март.
В периода може да се възползвате да натрупате точки, които после да се обменят при пазаруване в различни онлайн магазини - за спортни стоки, книги, дрехи и т.н.
Ciela също е един от тях.

#BGMлоялнапрограма

# 9
Да и според мен #BGMлоялнапрограма дава възможностти. Получаваш ваучери и това ти намалява покупките ... До колкото знам има и за пазаруване за книги.

# 10
Преди Нова година имаше проблем с пазаруването с ваучери от #BGMлоялнапрограма от Сиела. Някой има ли информация дали е отстранен?

# 11
Моят ваучер не беше за Ciela и не мога да помогна за съжаление. Дано някой може да се включи по темата.

Да споделя, че Booktrading имат 50% намаление на много голяма част от асортимента си при покупка онлайн. Видях книги, бордни игри, игри за 3Д моделиране, канцелария.

# 12
В Хеликон служителите четат книгите, които са оставени за продажба и част от тях са оставени в покъртително състояние.

# 13
Хубаво е, че служителите четат книги, все пак очакваме от тях да ни посъветвал. Но поне се надявам да ги пускат преоценени след това тези книги, а не да си купуваме парцали.
Аз точно от Хеликон съм била винаги доволна като отида и поискам съвет. Последно питах за подарък за дете и това, което ми предложиха се хареса много. По същия начин и за книгите.

# 14
В Ориндж:

😍 Неустоими предложения за 9 лева те очакват в Месец на Orange books. Попълни библиотеката си с нови поредици, романи за деца, трилъри, съвременна проза и още. 📚

*Предложението важи само за онлайн поръчки в периода 01 - 30.04.2025 г. за продукти от посочената категория. Кампанията включва избрани артикули и не се съчетава с други промоции.избрани артикули и не се съчетава с други промоции.

Общи условия

Активация на акаунт