Пазаруване в Orange center, Booktrading, Ciela, Хеликон

• 2 431
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Orange:

📚 Празнувай Световния ден на книгата с промокод книга23 за 23% отстъпка. На 23 април отбелязваме Световния ден на книгата и авторското право. Какъв по-добър повод за цяла купчина с нови книги? 🧡

*Предложението важи само за онлайн поръчки на книги от категория „Книжарница”, направени в периода 19.04. – 23.04.2025 г. Промокодът не се комбинира с други актуални промоции и не се прилага за книги, отбелязани със звездичка.

# 16
Booktrading освен, че имат разпродажба на -50% на доста книги, литературата на Руски език също е на - 50%.

# 17
Здравейте, Някой дали е купувял.от този вид бутилки от Ориндж. Виждат ми се доста скъпи, а дори са без филтър. Детето иска да вземе такава за подарък, но не съм убедена в съотношението качество- цена...

https://www.orangecenter.bg/termo-butilka-legami-travel-800-ml.html

# 18
Издателство "Сиела" традиционно предлага промоции на Панаира на книгата. На сайта на издателството може да видите акцентите на издателството. Обикновено издателството предлага отстъпка от 20% на Панаира на книгата, както и промоции онлайн на сайта им.

# 19
  • София
Здравейте, Някой дали е купувял.от този вид бутилки от Ориндж. Виждат ми се доста скъпи, а дори са без филтър. Детето иска да вземе такава за подарък, но не съм убедена в съотношението качество- цена...

Аз имам същата в друг десен - харесвам си я. Взех я с промо код, който ми беше останал от друга поръчка, иначе тия бутилки станаха неоправдано скъпи...

# 20
Актуална кампания в Orange:

🤩 Купи избрани продукти за училище на стойност 139 лева и избери подарък – 1 от 4 раници. 🎒 Тетрадки, химикалки, цветни, моливи, блок за рисуване, кутия за обяд...списъкът изглежда безкраен, но само с няколко клика може да подготвиш всичко и да получиш подарък – раница по избор. ✏️📘

*Предложението важи в периода 14.07. – 10.08.2025 г. за онлайн поръчки от посочената категория или до изчерпване на количествата раници. Раницата подарък ще бъде маркирана във фискалния бон на стойност 0,01 лв. Прочети повече в Общите условия на кампанията.

# 21
  • София

Това е обикновена, метална бутилка, която е на тази цена, защото е Легами. Нищо специално няма в нея, просто марката на нашия пазар в скъпа. 😊

# 22
Вчера ми се наложи да пазарувам ваучер от Сиела - вече са в Евро - 10, 20, 30,.50 евро. Не зная как беше преди, но сега трябва да се изхарчи целия, не може на части и да има остатък.

# 23
Знаете ли в момента за колко време пристигат доставките от Orange? Пише 2-3 работни дни, но не ми се вярва. Вече минаха 3 дни, а пратка няма.

# 24
Orange са качили информация в Инстаграм, че прекратяват лоялната си програма, поради технически причини.
Кой каквито ваучери има генерирани към края на 2025та, ще бъдат все още валидни за ползване, но няма да се генерират нови отстъпки от 1.01.2026та.

# 25
  • София
Да, аз имейл получих.

Общи условия

Активация на акаунт