Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 14 780
  • 183
  •   1
Отговори
# 45
Не намирам в сайта телефон за контакт, а преди имаше. Някой може ли да ми съдейства?

# 46
# 47
Може ли отзиви за Lasocki конкретно ботите от естествена кожа? Качествени ли са струват ли си? В случая разглеждам моделите в ССС, но нали марката май я има и в обувки.бг.

И втори въпрос, имам СМС от ССС за намаление 25% до 11.11 в магазините и онлайн. Идея дали това означава до днес или и утре включително?

# 48
Аз съм доволна от пантофките и сандалите им от естествена кожа, купих си боти естествен велур, но още не съм ги носила , за да дам отзив. На вид са чудесни, дано са и удобни.

# 49
Имам едни техни боти естествена кожа. Ако не греша, това ще им е трета зима. Нямат грешка! Меки, удобни и имат фасон. Обаче не всички си отговарят на номерата. Имат модели, уголемени с цял номер, имат и леко умалени. Ако уцелиш точни, е добре. Едни подарих на сестра ми, защото на мен ми опираше пръста на моя си номер, който са и тези първите, които споменавам. Но и вторите бяха много хубави, тя още си ги носи.
Гледай таблицата с размерите и дано е вярна.

# 50
Да, задължително гледайте таблицата!
Взех номер надолу от моя и са ми ОК, моделът се оказа уголемен.

# 51
  • София
Цитат

🟢 Вашият специален код е валиден само до полунощ! 🟢
Това е последният момент, за да се възползвате от допълнителната отстъпка -15% на хиляди намалени продукти. Открийте най-модерните модели във Вашият размер и купете още днес!

Копирайте Вашия код и активирайте отстъпката в кошницата:

EADBWBG241115YFHJASWPGI

# 52
Опитвам се да върна нещо, получено днес, изписа ми че товарителница не можело да бъде генерирана?!
И нито напред, нито назад ми дава - нито да анулирам това връщане и да направя ново, нито нищо....
Идеи?

# 53
Щом е получено днес, при тях още не е променен статуса на получено, затова нищо не можеш да направиш.

# 54
Всъщност си пуснах заявката успешно. Та не е това проблемът.

Проблемът бе че след това не успяха да генерират товарителница.

Казаха да нося в офис и там да пуснат товарителница.
На въпроса как ще свържат пратката ми с профила...се сети да измъца да напишели еконт в описанието и номера на поръчката.

# 55
  • Sofia
Момичета, харесала съм си едни намалени маратонки в Obuvki.bg – има ли някакъв код, който да важи за веднъж намалени артикули? Ще ми се още да сваля от цената. Simple Smile

# 56
  • София
Момичета, харесала съм си едни намалени маратонки в Obuvki.bg – има ли някакъв код, който да важи за веднъж намалени артикули? Ще ми се още да сваля от цената. Simple Smile
5% вършат ли работа?

# 57
  • Sofia
Разбира се, иска ли питане. Simple Smile

# 58
Момичета, моля помагайте с идеи 🙂Търся си някакви обувки за коледните партита - фирменото и още 2, на които ще ходя. Не искам да са официални, а по-скоро спортни или спортно-елегантни, защото стилът ми е спортен и искам да са ми комфортни преди всичко. Ще съм със спортно-елегантна рокля или пола с блузка. Днес се пробвах с боти, които имам и никак не ми е удобно. Мисля си за кецове или някакви маратонки, които биха паснали за парти... Нося маратонки с точно такива подметки и съм пристрастена към тях - супер удобни са ми.

# 59
Според мен си определи тоалетите и вече според техния стил и цвят ще се намерят буквално сами и подходящите обувки. Така абстрактно препоръка за обувки малко трудно ще се даде. Определено обаче не мисля, че точно маратонки са удачни, твърде спортен вид имат. Но не пречи да си вземеш твои удобни за всеки случай, след един момент нататък ще ти е по-важно да са комфортни, а не адекватни на облеклото. На сватбата на сина ми всички млади момичета извадиха по някое време маратонки и така си танцуваха. Само мама му остана на високите токчета до нощите, но пък точно тези обувки ми бяха супер удобни и все едно бях с домашни чехли, така се чувствах - важното е сводът и конструкцията на обувката да ти пасват, не е толкова до височина.

Общи условия

Активация на акаунт