Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 14 815
  • 183
  •   1
Отговори
# 30
Значи няма да се окажа изолиран случай - аз за пръв път си купих онлайн обувки миналата година, в частност - ботуши, на същата марка. Е, не можах да ги нося повече от веднъж - адски твърда кожа, за 10 минути имах пришки с големина на двулевова монета. Нямаха този модел във физически магазин (после ходих да проверявам, за да сравня евентуално), но специално пипах обувките им - всичките бяха от мека кожа. Май това ще си остане единствената ми покупка на обувки онлайн, сега не смея да поръчам нищо. 

# 31
  • Свети Влас
И аз си купих на Гес маратонки, уж шити, но отпред се отлепиха... а са чисто нови обувки.

# 32
  • Тра-ла-ла
Може и да са твърде стари модели и материалът да е заминал. Аз бях купила едни сникърси на Americans, имитация на велур с кожа. Отлежаха 1 година в гардероба. Обух ги сега септември. Отзад и отвътре на петата като стъпвам и пропада кракът. През стелкатя се усеща се решетката на подметката. След 5 носения на сгъвките велура се нацепи.

Заклела съм се повече да не купувам стари модели

# 33
Моите не бяха в никакъв случай стар модел, за да престои и се втвърди кожата. Пък и имам обувки и ботуши на повече от 7-8 години, които не са мръднали. Просто са много и рядко ги обувам, някои само по веднъж-дваж.

# 34
До сега винаги удрям греда с обувки на Гес.
Едни боти буквално се разлепиха както си седяха в кутията, без да са носени.
Сникърси гес - няколко неуспешни опита. Неудобни, твърди, дървени. И съм приключила с тази марка от към обувки и дънки.
Прави ми впечатление, масово скъпи марки не си отговарят на номерацията. Не са удобни, кофти изработка. Често взех да си задавам въпроса, че то в Дайхман обувките са по-удобни и качествени.
Това, което в показано на снимката горе е пълна гротеска, че те в китайските левчета обувките изглеждат по съразмерно изработени .

# 35
Не са фалшиви, просто такова им е качеството. Чантите са на същото ниво. Купувала съм няколко от различни магазини, вкл извън България и всичките започват да се белят след не много време.

# 36
Не са фалшиви, просто такова им е качеството. Чантите са на същото ниво. Купувала съм няколко от различни магазини, вкл извън България и всичките започват да се белят след не много време.

И аз взех едни кецове от плат на Tommy Hilfiger на мъжа ми (от немски сайт) и след извество време гумата около подметката и самата обувка започна да се разлепя. Той не ме послуша, върна ги и избра опция нов чифт - сполетя ги същата съдба. Лошо качество просто.

# 37
  • Свети Влас
Стигам до извода, че е хубаво просто да купувам най-обикновени маратонки, дори и да се скъсат, облепят няма да ме е толкова яд.

# 38
  • пустинята Гоби
Изводът е да не се купуват измислени марки, а да се набляга на доказани. Аз нямам скъсана маратонка, нито децата, които ходят и пазят 5 за 4.

# 39
  • Свети Влас
Гес не мисля, че е измислена марка, но разбрах, че са некачествени...

# 40
  • пустинята Гоби
Маратонки, които са с марка на дрехи са си баш измислени.

# 41
Кои марки не са измислени?

# 42
Пума, найк, адидас и много други имат и дрехи, но мисля маратонките са класика и прилични. Или?

# 43
Всички марки имат сполучливи и не сполучливи модели. Аз много харесвам Рийбок и досега не се бях разочарована от тях, докато не реших да си взема един модел, който много ми харесваше на снимка. Взех ги от Шоп сектор. В офиса на куриера ми казаха, че имам преглед и тест, но аз отказах, как така Рийбок няма да ми харесат. Още докато вървях към колата, пакета ми се видя много тежък, което беше пръв сигнал. Вкъщи разопаковам внимателно, вадя обувките и ... ужас! Уж същите като на снимката, но много по-грозни на живо, тежки, подметките не се огъват, цветът е различен ... грозна картина! Обух ги за всеки случай, действат като средновековни уреди за мъчение. Обадих се, че искам да ги върна, заплашиха ме, че ако са носени, няма да ми възстановят парите. Ма какво носене, аз не смея с тия преси да ида от единия до другия край на хола, че да не се пребия, те ми говорят за носене по улицата. Нямах проблеми, върнаха ми парите, но оттогава разопаковам, за да видя какво взимам.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 20:11 от Poni69

# 44
Привет! Имам следния казус. Поръчах обувки, предварително ги платих, вече пътуват към мен, но все още не съм ги получила. Обаче днес гледам същите обувки са с на доста по- ниска цена. Дали мога да ги поръчам отново, а първата пратка да я откажа? Дали ще има проблем при връщането на парите  ми?

Общи условия

Активация на акаунт