Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 14 780
  • 183
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Някой има ли опит с марката Skechers? Имат симпатични ботита, но се чудя дали отговарят на размерите си. Никога не съм пробвала техни модели в магазин.
https://obuvki.bg/p/boti-skechers-endeavor-144013-csnt-chestnut-0000209075205

# 16
Имам такъв тип техни боти и взех както съветват номер по-малки, но те ПАК ми бяха големи и взех още половин номер по-малки, те имат половинки номера, и вече са ми идеални. Мисля че ботите им са даже по-уголемени от спортните обувки или чехлите. Всички техни неща, които имам са с номер надолу, а ботите с номер и половина.
Тези са моите https://obuvki.bg/p/boti-skechers-lovely-collab-167941-brn-kafiav-0000304114496

# 17
Имам такъв тип техни боти и взех както съветват номер по-малки, но те ПАК ми бяха големи и взех още половин номер по-малки, те имат половинки номера, и вече са ми идеални. Мисля че ботите им са даже по-уголемени от спортните обувки или чехлите. Всички техни неща, които имам са с номер надолу, а ботите с номер и половина.
Тези са моите https://obuvki.bg/p/boti-skechers-lovely-collab-167941-brn-kafiav-0000304114496

Много благодаря! Не очаквах да са уголемени, по-скоро обратното Grin. За сега съм на етап оглед, но май ще се реша да поръчам някакви в крайна сметка!

# 18
В конкретния случай на моите боти, таблицата напълно си отговаря.

# 19
Здравейте! Да се включа и аз ... Поръчвала съм няколко пъти от обувки.бг , но този път съм изключително разочарована . Поръчах маратонки Адидас . Пристигат , взимам ги , отварям ги вкъщи и що да видя .... Подметката на едната обувка си личи от километри колко зле е направена или направо да кажа с дефект ( да уточня изглеждаха чисто нови ) , но изглеждаше изключително смешно и грозно самата подметка. Следователно веднага отивам в Еконт и ги връщам . Хората и служителите също се изненадаха от дефектната обувка . Е , вече си чакам да ми върнат отговор и парите 10 дни ... На някого от вас случвало ли се е да остане без върнати пари от обувки.бг . Да уточня пишеше "модиво" изпратени от обувки.бг на самата пратка

# 20
Попълнени ли са ви данните на банковата сметка някъде - в сайта, на бланка?

# 21
Ползвате ли им кодовете за намаление успешно? Преди съм въвеждала код - уж промоцията не важела вече, въпреки че имаше още два дни. Днес въвеждам код, ако си пусна известията - едно от условията уж не било изпълнено.

# 22
  • Бургас
Преди 2 месеца връщах ботуши заради дефект. Върнаха ми парите, но си беше чакане-може би 10 тина работни дни. През това време поръчах пак същите и познайте, пак дефект но по-поносим, пък и нямаше време за трети чифт/трябваха ми в срок/. Оставих ги. Над 300лв ботуши, направо срамота.

# 23
Ползвате ли им кодовете за намаление успешно? Преди съм въвеждала код - уж промоцията не важела вече, въпреки че имаше още два дни. Днес въвеждам код, ако си пусна известията - едно от условията уж не било изпълнено.

Аз съм ползвала кодове и въпреки, че не винаги са били валидни, попадала съм на такива, които наистина предоставяха намаление.

# 24
Попълнени ли са ви данните на банковата сметка някъде - в сайта, на бланка?

Да , всички данни съм оставила в опцията за връщане .

# 25

Аз съм ползвала кодове и въпреки, че не винаги са били валидни, попадала съм на такива, които наистина предоставяха намаление.

Връщам се към този въпрос тъй като преди малко попаднах на код (проверих, дава намаление на ненамалени модели като пробвах с този модел https://obuvki.bg/p/boti-skechers-167993-tpgd-kafiav-0000304114519). Не успях да видя само до кога обаче ще е валиден. Дано на някой е от полза Simple Smile

# 26
Пускала съм поръчки много пъти. Не мисля че рпавя нещо по различно е преди, но ми дава грешка която никога не ми е излизала до сега - "Грешка при настройките на адреса за доставка в кошницата"

Телефон, имена, адрес въвеждам еднакви както всеки път. (проверих ги няколко пъти всички полета са коректно попълнени) Продължавам с начина на доставка и начинът на плащане. И накрая вече като дам финално поръчвам и плащам и ми излиза това.

Някой има ли идея къде може да е проблема?

# 27
Не знам имат някакъв бъг в системата ,аз се излъгах пуснах от приложението поръчка ,че и я платих с картата ,сега не ми излиза нито в мейл нито в сайта ,нищо ,само старите ми поръчки ,ще има да чакам...

# 28
За пореден път се убеждавам , че маратонките на Guess са пълни ментета.. Току що пристигнаха новите, е това може ли да е оригинал толкова изметнати и криви?!

# 29
Ето и едни Чемпиън-ки носени веднъж и още с етикетите от вътрешната страна. Надписът е лепен и почти обелен.

Общи условия

Активация на акаунт